Ваша доля, коригування та зміни. Магія духовного життя.

  1. Доля крізь минуле
  2. Установка впливу на долю дітей
  3. Доля і минуле

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як ви вважаєте ворожіння на картах впливає на майбутні події людини? А турбота матері про майбутнє дитини впливає на лінію його долі?

А турбота матері про майбутнє дитини впливає на лінію його долі

Доля крізь минуле

Будь-який символ - є пиктографическим резонатором вводить нашу свідомість і підсвідомість в резонанс з Колективним Несвідомим (енергоінформаційними егрегора різного рівня) найчастіше з низькими шарами. Система символів карт Таро (гральні і гадательние) були створені магами Давнього Єгипту з метою зашифровуваної своїх знань і подальшої підживлення вмираючого егрегора психічною енергією людей використовують карти. У картах закладена чітка програма, послідовність образів працює як силовий алгоритм і при ворожінні витягуються образи з Колективного Непритомного, які вписуються в життя людини на причинному рівні (казуальне тілі) і далі відбувається розвиток по причинно - слідчий зв'язку всілякої відносин. Збувається пророцтво. Практично не збувається, а програмується і природно не в найкращому варіанті. При ворожінні відбувається бартер, ворожить і людина, щодо якої відбувається ворожіння, через що відкрився канал зв'язку віддають старому егрегор свою удачу, благо і долю. Даний егрегор відноситься до Нечистим Сил не відповідає перебігу Нового Часу і не працює на еволюцію душі людей. Мета одна - збір врожаю, тобто отримання вашої сили і життя. Єдине що в даному процесі отримуємо - перезапис долі в гіршому варіанті. Зустрічаючись з жінками, що ворожать на картах, зауважив особливість жодного передбачення щодо мене і знайомих не збулося, не дивлячись на те, що рівень зчитування інформації з минулого був досить високий. Причина виявилася проста. Розуміючи, що ми самі будуємо свою долю своєї волею і, не даючи санкцію перезапису лінії долі за допомогою системи символів карт, фактично всі пророкування майбутнього звелася до нуля (формування нової лінії долі). Таким чином, рівень нашої неусвідомленість - є вибір, який відкриває браму в Нижній світ через силові систему образів карт, витягує сили Нижнього світу і змінює нашу долю в гіршому варіанті.

Установка впливу на долю дітей

А яким чином відбувається вплив матері на долю дитини? Коли мати створює різні умови для його розвитку: секція для заняття спортом, отримання хорошої освіти і.т.д. все нормально. Але коли вона починає турбується про майбутнє дитини - як би там чого з ним не сталося то воно обов'язково збудеться. Наприклад, як би не отримав її дитина серйозної травми при занятті спортом - син стане інвалідом. Або син прийшов п'яним і мати починає турбується: як би він не став алкоголіком. Вона зробить його п'яницею по властивості жіночої сили - виношуючи конкретні ідеї і народить їх у вигляді стану: син буде алкоголіком.

Установки батьків «наша дитина повторить нашу долю», «підеш по моїй дорозі» фактично відтворює минуле і проектують їх турботи і проблеми в майбутнє дітей. Фактично відбувається спотворення унікальної лінії долі дитини. Основою деструктивного впливу батьків на своїх чад є страх за майбутнє дітей (наше життя зрозуміліше, а значить кращий варіант для дитини) і нерозуміння того що про кращої долі подбає сама Життя. Подібно до того як фермер вирощуючи картоплю буде постійно турбується про насіння, викопуючи і перевіряючи як вона росте - картопля загине, зміниться малюнок її долі. Основну роботу робить Природа, і не треба вносити спотворення в даний досконалий механізм. Вдячний своїм батькам за абстрактне ставлення до своїх дітей, надання кожного свій вибір, відсутності проекцій на наше майбутнє. Малюнок долі у кожного вишикувався унікально і найкращим чином. Тому найкраща позиція і допомогу своїм дітям - надання їх СВОЄЇ ВЛАСНОЇ ДОЛІ.

Доля і минуле

А ставлення до свого минулого впливає на наше життя? Ще й як! Минуле щодо нашого сьогодення величезна маса, яке фактично визначає все. Ставлення до минулого - це сила активує певні алгоритми організують наше сьогодення і вибудовує лінію майбутнього. Робили експерименти направляючи певну енергію в сьогодення, отриманий результат - незначні зміни майбутнього. Коли направляли той же силовий імпульс у минуле - лінія змін вибудовувалася в Нескінченність майбутнього. Дж. Оруелл висловив даний принцип управління долею людини і цілих народів: «Хто контролює минуле, контролює майбутнє, а хто контролює сьогодення, той всевладний над минулим». Якщо ми будемо ставитися до минулого як сукупності страждань наше життя стане пеклом. Якщо будемо сприймати як досягнення в соціальній драбині отримаємо масу проблем в на даному терені. Так яке відношення нам вибрати до свого минулого і правильно дати оцінку? Потрібно до минулого відноситься як до лінії духовного становлення, тоді все що необхідно (матеріальні блага, щастя в особистому житті, кар'єра, удача і.т.д.) прикладається саме по собі, тому що ми йдемо до ДЖЕРЕЛА ЖИТТЯ, йдемо до неї.

Бажаю максимальних досягнень кожному відповідно до обраної лінією своєї долі!

А турбота матері про майбутнє дитини впливає на лінію його долі?
Так яке відношення нам вибрати до свого минулого і правильно дати оцінку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online