Вулична GSM MMS камера відеоспостереження

  1. Основні функціональні можливості
  2. Різновиди і особливості конструкції
  3. Короткий огляд популярних моделей

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

MMS камери і фотопастки мають досить широку сферу застосування. Вони можуть стати заміною охоронної сигналізації або сторожа на невеликому складі, в офісі або житловому будинку. Кімнатні і вуличні GSM MMS камери відеоспостереження стають все більш популярним засобом для віддаленого контролю несанкціонованого проникнення в гараж, дачу або будь-який інший віддалений об'єкт, що потребує охорони. Більш спеціалізовані пристрої - фотопастки, використовуються мисливцями, лісниками або екологами для стеження за тваринами і контролю їх чисельності.

MMS камера являє собою моноблок в якому інтегровані наступні пристрої:

  • Цифровий фотоапарат;
  • Детектор руху;
  • Датчик освітленості;
  • мікрофон;
  • GSM пристрій зв'язку зі слотом для SIM карти.

Більшість камер MMS з датчиком руху працює від акумуляторних батарей, але має і мережевий адаптер для можливості підключення до звичайної електромережі.

Основні функціональні можливості

Первинні налаштування MMS камери здійснюється з комп'ютера через підключений USB порт. Після установки корекція налаштувань може проводитися через команди, послані SMS або MMS повідомленнями. Адміністрування може здійснюватися практично з будь-якого мобільного пристрою.

Відеокамери фіксують будь-який рух в інфрачервоному діапазоні, вироблене на об'єкті, що охороняється. Відповідно до раніше заданими параметрами може здійснюватися запис порушення або відправка тривожного повідомлення на вказаний телефонний номер. Фотозвіт можна отримати в певні проміжки часу, відповідно до раніше заданого розкладу, або після звершення тривожної події - несанкціонованого перетину периметра охорони.

У деяких моделей реалізована функція прослушки. Після відправки на відеокамеру кодового сигналу по SMS активувати мікрофон і передавати звук оператору.

Різновиди і особливості конструкції

Більшість моделей мають підставу-кронштейн і робочий модуль в корпусі. Між собою вони з'єднані рухомими шарнірами, які дозволяють вільно перенаправляти об'єктив камери в декількох площинах. Камера фотопастки, як правило, комплектується пультом дистанційного керування. Через нього можна виробляти активацію різних функцій камери вже після її установки, що особливо зручно, якщо пристрій має бути змонтовано в важкодоступному місці.

На сьогоднішній день виробники випускають моделі MMS камер двох типів - з вбудованою і винесеною камерою. Більшість з пристроїв призначене для роботи через інтернет-ресурси. Фотофіксацію, аудіоконтроль і зміни поточних налаштувань можна здійснювати через спеціальні інтернет-сайти або програмне забезпечення.

Деякі топові моделі мають модуль для сприйняття зовнішнього інтерфейсу, через який можуть підключатися різні датчики: детектор руху, задимлення, затоплення, загазованості і т. П. Таким чином, придбавши одну чи кілька MMS камер і комплект різних детекторів, користувач отримує повноцінну систему контроль над ситуацією на віддаленому об'єкті.

Короткий огляд популярних моделей

Мініатюрна GSM камера на батареях Мініатюрна GSM камера на батареях. Має вбудований детектор руху, високочутливий мікрофон, чітко вловлює звук на відстань 5 м і ІК підсвічування. Може відправляти тривожні SMS / MMS на 3 телефонних номери. Працює від мережевого адаптера і автономно, від комплекту акумуляторів. Час автономної роботи до 8 годин, пристрій відсилає SMS повідомлення? повідомляючи про низький рівень заряду акумуляторів. Є слот для micro SIM, сумісний з картами пам'яті до 32Gb. Компактні розміри і можливість автономної роботи дозволяють встановити її в будь-якому місці приміщення.

Може встановлюватися поза приміщеннями, діапазон робочих температур -30 ° С до + 55 ° С Може встановлюватися поза приміщеннями, діапазон робочих температур -30 ° С до + 55 ° С. Має захищений корпус класу ip54. Два блоки інфрачервоного підсвічування Дають можливість зйомки до 15 м. Кут огляду 60 °. Працює від комплекту акумуляторів типу АА 8 штук. Час автономної роботи в режимі очікування більше 30 днів. У комплект входить пульт дистанційного керування, має вбудований LCD монітор, що дозволяє виробляти налаштування безпосередньо на місці установки.

Мисливська фотопастки, функціонує в мобільних мережах стандарту GSM 900, 1800, 1900 Мисливська фотопастки, функціонує в мобільних мережах стандарту GSM 900, 1800, 1900. Виконана в пиловологозахищений корпус класу ip66. Діапазон робочих температур в - 30 ° С ... + 70 ° С. Інфрачервоне підсвічування для зйомок в темноті на відстані до 25 м. Є роз'єм для підключення модуля зовнішнього живлення, сумісна з сонячною панеллю на 6V. Має вбудований кольоровий екран на 1,7˝ і лазерний покажчик.

Використання МMS камер може стати ефективним альтернативним варіантом бюджетної системи сигналізації. Використання зовнішніх датчиків забезпечити надійний контроль над опаленням, водо- і газопостачанням, що істотно підвищить безпеку будинку.

Час автономної роботи до 8 годин, пристрій відсилає SMS повідомлення?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online