Ворушіння плода при вагітності

  1. Що означають ворушіння плода при вагітності. Часті ворушіння плода при вагітності
  2. Рідкісні ворушіння плода при вагітності
  3. Відео: Ворушіння плода при вагітності

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Одним з найбільш хвилюючих моментів під час вагітності є той момент, коли ви вперше усвідомили і відчули, що ваш малюк ворушиться

Одним з найбільш хвилюючих моментів під час вагітності є той момент, коли ви вперше усвідомили і відчули, що ваш малюк ворушиться. Саме ворушіння плода при вагітності є одним з ознакою існування маленького організму, що росте, тому багато майбутніх і мами і тата з трепетом ставляться до цього явища.

Звичайно, ворушіння дитини при вагітності не описати словами - це потрібно відчути. Хтось відчуває легкі поштовхи, хтось - щось схоже на погладжування, а хтось відчуває лоскотання. Кожен це відчуває по - своєму. Внизу статті є відео "Ворушіння плода при вагітності"

Прийнято вважати, що у жінок, які вперше вагітні, дитина починає ворушитися десь з вагітності 20 тижнів , А у повторнородящих - з 18 тижнів .

Насправді малюк починає ворушитися вже з 8-9 тижнів , Просто жінки починають це відчувати трохи пізніше, коли розмір плода буде більше.

Багато жінок говорять, що відчувають ворушіння плода при вагітності вже на 15-16 тижнях . Це звичайно може бути. Це все індивідуально, залежить від чутливості кожної жінки.

З вагітності 30 тижнів вам варто уважніше спостерігати і прислухатися до ворушіння вашого малюка. Так ви будете впевнені, що з ним все добре.

Що означають ворушіння плода при вагітності. Часті ворушіння плода при вагітності

За якими - то «стандартам» вважається нормою 10 ворушінь плода на добу. Але насправді ця цифра може коливатися.

Цілий день дитина може спати і не ворушитися. Він так само буде спати, якщо його мама втомилася, спить. Дитина може активно рухатися, коли його мама так само активна, весела.

Ще зовсім недавно вважалося, що часті ворушіння плода при вагітності говорять про гіпоксії. Гіпоксія плода - це різні зміни в організмі плода, які відбуваються через нестачу кисню. Однак, це було спростовано.

Часті ворушіння плода можуть спостерігатися, коли вагітна жінка перебуває в задушливому або накуреному приміщенні. Ще часті ворушіння плода можуть спостерігатися, коли дитина реагує на музику або інші шуми, що оточують його маму.

Деякі спостерігають у себе ворушіння, коли мама або тато починають розмовляти з малюком. Своїм ворушінням він "показує" вам, що чує вас. Тому частіше з ним розмовляйте - всередині вас вже росте особистість.

Рідкісні ворушіння плода при вагітності

Точно погано, якщо ворушіння вашої дитини мляві і рідкісні. Це говорить про те, що вам терміново потрібно звернутися до лікаря, щоб уникнути наслідків. Якщо ж ворушіння плода стали рідкісними вже на великому терміні вагітності - то вам необхідний просто екстрений огляд!

Щоб запобігти самі несприятливі наслідки у лікаря вам повинні зробити кардиотокографию (КТГ) при вагітності. Звичайно, серцебиття можна прослухати стетоскопом, але при КГТ буде отримана точніша інформація про стан вашого малюка. При КГТ не тільки прослухають серцебиття, але і проаналізують криву серцебиття.

При КГТ знімають показання серцебиття вашої дитини протягом 30-60 хвилин. Потім ці результати аналізують.

Якщо під час зняття КГТ з'ясувалося, що ваша дитина дійсно рідко ворушиться і імпульс у нього або занадто частий або занадто рідкий, а також якщо є присутнім монотонний ритм серцевих скорочень, то швидше за все, вам будуть переривати вагітність. Це робиться в першу чергу в інтересах дитини, тому що його перебування в організмі матері стає небезпечним для нього і його здоров'я. Кращий спосіб йому допомогти в такій ситуації - це передчасні пологи.

Прислухайтеся до себе і до свого малюка. Адже існує безліч симптомів, які не можна ігнорувати при вагітності. І пам'ятайте, у разі найменших сумнівів - краще зверніться до лікаря. Не забудьте подивитися відео внизу статті.

Відео: Ворушіння плода при вагітності

Рекомендуємо подивитися ще:

Ви можете зберегти статтю або поділитися нею, натиснувши на одну з кнопочок нижче

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online