ПРОДАЖ ДІЛЯНКИ Гатне - Агентство нерухомості Київ Сіті

  1. ПРОДАЖ ДІЛЯНКИ Гатне з сучасним гаражем 60 м.кв. - БЕЗ КОМІСІЇ.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ви вже переглянули масу варіантів будинків і Вас ні один не влаштував. Жоден з них не задовольнив Ваших потреб. Одні занадто старі, інші дуже далеко, такі нереально дорогі і в них багато зайвого. І ви приймаєте рішення - буду будувати Сам!

Ви шукаєте де розташувати свій майбутній будинок «мрії» Ви шукаєте де розташувати свій майбутній будинок «мрії». Стільки пропозицій. У кожному є свої плюси і мінуси. Як не помилитися з вибором ділянки, адже це в серйоз і надовго, на що в першу чергу звернути увагу?

ПРОДАЖ ДІЛЯНКИ Гатне з сучасним гаражем 60 м.кв. - БЕЗ КОМІСІЇ.

Давайте ми спробуємо вгадати то що вам треба при виборі ділянки для будівництва приватного будинку під Києвом:

  1. Прекрасна природа (бажано ліс і звичайно вода - озеро або річка);
  2. Мінімальна видалення від міста Києва в якому ви працюєте;
  3. Територія, що охороняється, бажано закритого типу яка буде обмежувати відвідування небажаних осіб, що в рази збільшує шанси зберегти своє майно «нажите непосильною працею»;
  4. Розвинута інфраструктура. Хотілося б магазин, дитячий садок, школу.
  5. Відмінне доброзичливе сусідство. Ви запитаєте навіщо мені це сусідство і звідки вам відомо про їх дружелюбність? Частково Ви маєте рацію? Але Ви задумайтесь про те, що люди, що оточують Вас багато в чому будуть схожі на Вас адже вони вибрали ділянку саме в цьому місці, а значить у них схожі цінності. Тим більше що вирішити побутові проблеми (вивезення сміття, можливо прокладки комунікацій загального користування, ремонту дороги і т.д.) можна вирішити тільки колегіально.

І так, раді Вам запропонувати ідеальний варіант для побудови приватного будинку. Вашій увазі пропонується ділянка в кооперативі, що охороняється розташованому на території села Гатне, Київської області. З усією інформацією яка стосується теми ПРОДАЖ ДІЛЯНКИ Гатне ви можете ознайомитись нижче:

Ділянка правильної форми 12 соток, приблизний розмір 38 на 32 метри. Газ на ділянці. Електролічильник з GPS (цей прилад сам уміє відправляти дані контролюючої організації) До продажу ділянки був побудований цегляний гараж розміром 12 на 5,5 метрів. Наявність цієї споруди дасть вам можливість в найкоротші терміни почати будівництво будинку, і не обтяжувати себе питаннями-завданнями: Де розмістити бригаду робітників? або Де зберігати будівельні матеріали?

Купити ділянку в с. Гатне, особливо хороший завжди було нелегким завданням.

При складання оголошень Продаж ділянки Гатне ми звернули увагу на інфраструктуру знаходиться поруч.

З приводу інфраструктури біля ділянки З приводу інфраструктури біля ділянки. Прямо перед в'їздом в кооператив розташовується приватний дитячий сад. Якщо у Вас є маленькі діти або ви плануєте їх, Вам залишається купити ділянку с. Гатне, побудувати будинок і до шкільних часів розлучитися з проблемою доставки дітей до садочка. Ну яке було наше здивування коли ми обернулися і побачили ще один дитячий садок - тобто з влаштуванням дітей у садок швидше за все питань не виникне. Тим більше що вони обидва знаходяться на березі величезного озера. До речі, не беремося стверджувати, але нам здалося що частина берега взагалі обладнана і обгороджена спеціально для купання дітей. Так, що в літній час доби Ваші діти зможуть приймати водні процедури, поки їх батьки будуть заробляти гроші.

Крім того, близько 200 метрів від ділянки знаходиться прекрасне, велике, зарибнене озеро.


Як не помилитися з вибором ділянки, адже це в серйоз і надовго, на що в першу чергу звернути увагу?
Ви запитаєте навіщо мені це сусідство і звідки вам відомо про їх дружелюбність?
Частково Ви маєте рацію?
Наявність цієї споруди дасть вам можливість в найкоротші терміни почати будівництво будинку, і не обтяжувати себе питаннями-завданнями: Де розмістити бригаду робітників?
Або Де зберігати будівельні матеріали?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online