П'яний лікарі - В Одесі поліція затримала бригаду "швидкої допомоги"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Патрульна поліція у вівторок, 16 січня, із застосуванням сили затримала в Одесі бригаду "швидкої допомоги".

Про це повідомив радник начальника ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк в Facebook

"Вчора ввечері в Одесі стався випадок, що стоїть як мінімум того, щоб зробити з цих подій відповідні висновки, а по факту - можливо, це вперше в сучасній історії України була затримана поліцейськими ціла бригада швидкої допомоги", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що о 21:30 в поліцію надійшов виклик, що біля залізничного вокзалу ходить напіводягнений чоловік в неадекватному стані. Поліцейський, який прибув за викликом, знайшов цю людину і викликав "швидку". Через деякий час медики приїхали і припаркувалися біля зупинки громадського транспорту, старший наряду підійшов до них і направив до місця, де знаходився хворий. Чоловікові до цього часу стало ще гірше, йому вже робили штучне дихання і непрямий масаж серця.

При цьому, "швидка" не зрушила з місця. Через 20 хвилин поліцейський знову підійшов до неї і почав вимагати під'їхати. Тільки після цього автомобіль розвернувся і прибув до місця, де лікарі констатували смерть чоловіка.

Під час спілкування поліцейські звернули увагу, що від лікарів пахне алкоголем. Вони курили, використовували в своїй промові нецензурні вирази, ігнорували зауваження поліцейських, штовхалися.

У свою чергу, патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу і затримали всю бригаду "швидкої допомоги". Доктор і фельдшер чинили опір, тому поліцейським довелося надягти на них наручники. Примусовий огляд показав, що доктор і фельдшер були п'яні.

За даним фактом на медиків склали адміністративні протоколи за статтею 173 "Дрібне хуліганство", статтею 185 "Злісна непокора" і частини 1 статті 179 "Розпивання алкоголю на робочому місці" КУпАП. Крім того, не виключено кримінальну справу за несвоєчасне надання медичної допомоги.

Як повідомляв NEWSONE, раніше в Києві поліція затримала двох молодих людей за розбійний напад.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online