Крим чекає грандіозне майбутнє: новий термінал «Сімферополь» - багатообіцяючий проект півострова

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Крим, 11 липня.

Крим після возз'єднання з Росією почав набирати втрачені обороти. Місцеві жителі відзначають, що при українській владі все стояло на місці, зараз же видно реальні перспективи розвитку півострова. Одним з яскравих прикладів цього є будівництво нового терміналу Міжнародного аеропорту «Сімферополь» по новим світовим стандартам, аналогів якому немає в світі.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram і групи ВКонтакте і Facebook .

Стало відомо, що напередодні будівельний майданчик нового терміналу Міжнародного аеропорту «Сімферополь» з робочим візитом відвідав міністр транспорту РФ Максим Соколов. Під час візиту міністр ознайомився з ходом реалізації проекту, оглянув внутрішні приміщення аеровокзалу, і ті частини комплексу, в яких вже розпочато чистове оздоблення, передають місцеві ЗМІ.

«У червні на будівельному майданчику нового аеровокзалу повністю завершено монтаж металоконструкцій. Всього їх змонтовано більше 5700 тонн і зведено 136 унікальних криволінійних колон заввишки до 35 метрів, завдяки їм формується неповторний силует будівлі, який названий архітекторами «кримська хвиля», - повідомляють ЗМІ.

Всього їх змонтовано більше 5700 тонн і зведено 136 унікальних криволінійних колон заввишки до 35 метрів, завдяки їм формується неповторний силует будівлі, який названий архітекторами «кримська хвиля», - повідомляють ЗМІ

Підписуйтесь на наш канал в Telegram і групи ВКонтакте і Facebook .

Криволінійні фасади нового терміналу будуть складатися з 130 вітражів висотою до 35 метрів. У завершеному вигляді скління буде складатися більш ніж з 9000 унікальних склопакетів і більше 6000 індивідуально виготовлених вузлових елементів для їх кріплення. В даний час змонтовано і засклений 40 вітражів загальною площею скління 3500 м², що становить 36% від загального обсягу робіт.

Варто відзначити, що в будівництво терміналу бюджетні гроші не вкладаються, все зводиться на кошти інвесторів і місцевих банків. Вартість будівництва оцінили в 32 мільярди рублів. Зокрема, 30% коштів залучено від інвесторів, а ще 70% - за рахунок кредиту офіційно працюючих в Криму банків.

Разом цим, частка республіки в майновому комплексі нового аеропорту складе 49%, що залишилися 51% перейдуть пулу інвесторів.

«Паралельно з будівництвом нового терміналу тривають роботи зі зведення допоміжних будівель і споруд: будівлі складу і ремонту техніки, технологічного будівлі, будівлі державних контрольних органів, кінологічного комплексу та інших, необхідних для функціонування аеровокзального комплексу об'єктів», - підкреслюють місцеві ЗМІ.

Варто відзначити, що в 2018 році має закінчитися будівництво Керченського моста, який зможе забезпечити Крим туристами на автотранспорті, а новий термінал «Сімферополь» - подорожують без нічого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Глава Криму Аксьонов бореться за списання кредитів кримчан перед банками Незалежної

Приєднуйся до нас на каналі в Яндекс.Дзен

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online