ДТП в Харкові: суд озвучив результати експертизи і нові терміни арешту для Зайцевої та Дронова

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Позицію звинувачення підтримала представник потерпілих Лариса Матвєєва. Позицію звинувачення підтримала представник потерпілих Лариса Матвєєва

Зайцева і Дронов залишаться під вартою до 16 лютого / фото NewsRoom

На черговому засіданні у справі про ДТП на Сумщині в Харкові Київський райсуд озвучив результати додаткової судово-медичної експертизи і на 60 діб продовжив термін утримання під вартою обвинуваченим.

Обвинувачені Олена Зайцева і Геннадій Дронов залишаться під вартою до 16 лютого, передає " МедіаПорт ".

Продовжити запобіжний захід обвинуваченим просили прокурори. Захисники Дронова та Зайцевої заперечували - просили застосувати до обвинувачених більш м'який запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою.

Дронов просив відпустити його під домашній арешт з електронним браслетом.

"Я не збираюся нікуди йти, тікати, ховатися, тим більше, я сам прийшов на перший суд, готовий здати паспорт, права, закордонний паспорт ...", - сказав обвинувачений судді.

Зайцева підтримала свого захисника Юлію Козир. Спростовуючи ризики, зазначені в клопотанні звинувачення, вона говорила про проблеми зі здоров'ям своєї підзахисної.

Читайте також Криваве ДТП в Харкові: Зайцевої призначили додаткову експертизу

"У матеріалах справи є медична документація, яка досліджувалася судом, оголошувалися всі діагнози, які є у Зайцевої на даний момент, від чого вона страждає протягом тривалого періоду, протягом 10 років. Ця обставина підтверджує відсутність навіть можливості у цієї особи сховатися від слідства. .. Фізично їй дуже складно зникнути, кудись виїхати ", - сказала Козир.

Потерпілий Ігор Берченко сказав, що в суді вже озвучувалися дані про стан Зайцевої. "Стан прекрасне, в іншому - підтримую прокуратуру", - сказав Берченко.

Позицію звинувачення підтримала представник потерпілих Лариса Матвєєва: "У нас на прикладі пані Федірко, яка є свідком у цій справі, вже доведено, що вона, не маючи підстав, щоб ховатися від суду, може це робити досить добре".

Як повідомляв УНІАН, 18 жовтня 2017 року Харкові на перехресті вулиці Сумській і провулка Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, і автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ятеро людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

Суд взяв під варту Дронова та Зайцеву на час проведення розслідування у справі. Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів. Пізніше лікар-нарколог Олена Федірко, яка першою проводила огляд Зайцевої після аварії, зникла .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online