Ак Барс в Новоросійську - адреси відділень і банкоматів на карті

  1. ВАТ «Акціонерний комерційний банк« Ак Барс »

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Телефони: 8 800-200-53-03

Сайт банку: www.akbars.ru

ru

ВАТ «Акціонерний комерційний банк« Ак Барс »

Ліцензія 2590 | інформація на сайті ЦБ РФ

відділень 0 банкоматів 0

Поява комерційного банку «АК БАРС» на фінансовому ринку Росії відбулося в 1993 році. У своїй роботі банк здійснює понад 100 видів банківських послуг.

Банк обслуговує понад 2-х мільйонів своїх приватних і корпоративних клієнтів. У банку «АК БАРС» розширена мережа філій по всіх містах Росії, а також країн СНД.

У своїй роботі банк виділяє багато коштів на видачу та обслуговування кредитів. На допомогу своїм клієнтам видає автокредити, іпотечні та споживчі кредити, кредити на здобуття освіти і сельхозразвітіе. Банк «АК БАРС» завжди враховує можливості своїх клієнтів і тому підбирає (в своїй роботі) оптимальні ставки по кредитах.

Для поліпшення взаємозв'язку Банку з клієнтами, - періодично проводить акції, надаючи банківські послуги на вигідних умовах. Постійним і сумлінним клієнтам надає знижки за програмами лояльності на видачу кредитів.

Співпрацює з багатьма будівельними організаціями, що дозволяє надавати клієнтам іпотечні кредити на більш вигідних умовах. Також Банк, надаючи кредити, виставляє більш низькі процентні ставки в іноземній валюті, що є більш вигідними умовами для всіх клієнтів. Співробітники Банку оперативно допоможуть розібратися з умовами кредитування та отриманням грошових коштів, в стислі терміни. Для більш зручного зберігання виданих грошових коштів, Банк має широку лінійку банківських кредитних карт, з різноманітністю тарифів. Обслуговування таких карт з кожним роком покращується для їх власників. Надається послуга смс-банкінгу, за допомогою якої можна бути завжди в курсі свого рахунку. Також надається дистанційне обслуговування кредитних карт через сайт Банку: онлайн-заявки на оформлення кредитів, поповнення грошових коштів за допомогою інтернет-гаманців.

Таким чином, послуги Банку «АК БАРС» розробляються і здійснюються з урахуванням потреб клієнтів для зручного та вигідного їх обслуговування.

Залиште вашу електронну пошту або мобільний телефон, і ми обов'язково повідомимо вам про відкриття офісу банку Ак Барс в місті Новоросійськ.

Якщо Ви користувалися продуктами даного банку, отримували кредит, іпотеку або використовували кредитні карти банку, будь ласка, напишіть відгук про банк Ак Барс?

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online