Застави на торгах з питань банкрутства, арешти, податки та інші страшилки

  1. Застави на торгах з питань банкрутства. Арешти.
  2. Податки на торгах з питань банкрутства
  3. Чи не повернуть завдаток на торгах.
  4. «Динамо» з документами по об'єкту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Застави на торгах з питань банкрутства, арешти, податки, не повернення завдатку ... Якими ще труднощами можуть лякати початківця аукціонера?

Дана стаття застаріла. Ознайомтеся з оновленою інформацією до нової статті .

Ознайомтеся з оновленою інформацією до   нової статті

Застави, арешти і податки на торгах з питань банкрутства

Як ви розумієте, до будь-якої справи, що приносить прибуток у вигляді грошових купюр, необхідно підходити з розумом. Торги по банкрутству - не виняток.

У військових є техніка по боротьбі зі страхом - завжди потрібно дивитися в ту сторону, де страшно. Це дозволяє легше переносити небезпечну ситуацію.

У цій статті я приведу список головних труднощів, з якими може зіткнутися учасник торгів з питань банкрутства.

Кого-то цей список злякає, але якщо ви дійсно хочете заробляти на торгах краще один раз «злякатися», а потім ставитися до них з професійної іронією.

Застави на торгах з питань банкрутства. Арешти.

Отже, основні проблеми - це застави на торгах з питань банкрутства, а також арешти на реалізованих об'єктах. Скажу відразу, арешти знімають завжди.

А ось із заставними об'єктами можуть бути складності, але тільки в разі, якщо перед вами банкрут - індивідуальний підприємець.

Застави на торгах з питань банкрутства індивідуального підприємця НЕ знімуть в тому випадку, якщо введена процедура банкрутства відносно ІП Іванова, але заставний об'єкт, який продається на торгах, знаходиться у власності фізичної особи Іванова, і що найважливіше заставодержатель не вписався в реєстр кредиторів.

Якщо банкрут компанія - ТОВ, ВАТ або ЗАТ тут застав можна не побоюватися взагалі. Їх зніму завжди!

Детально по темі застав я проводив майстер-клас «Застави і податки на торгах з питань банкрутства». Дізнатися подробиці з даного інтенсиву і придбати його запис можна тут .

Податки на торгах з питань банкрутства

Як ви могли здогадатися з назви мого майстер-класу вище, друга проблема великого числа учасників - це сплата податків після покупки і продажу майна, купленого на торгах з питань банкрутства.

Так-так, я не помилився, саме після КУПІВЛІ і ПРОДАЖУ. Багато, чому то вважають, що купивши об'єкт на торгах, вони нічого не повинні податкову службу до моменту його продажу.

Друзі, ви дуже сильно помиляєтеся! Володіння деякими типами майна може влетіти в копієчку!

Красномовний приклад - покупка на торгах з питань банкрутства недорого земельної ділянки промислового призначення, кадастрова вартість якого з шести чи семи нулями. За підсумками року вам нарахують податків на сотні тисяч рублів.

У своєму майстер-класі «Застави і анлогі на торгах з питань банкрутства» я детально зупинився, в тому числі і на оплату податків перед бюджетами та після продажу купленого вами на торгах майна.

Чи не повернуть завдаток на торгах.

Ще одна проблема пов'язана з тим, що організатор торгів може відмовитися повертати вам завдаток. А якщо сума завдатку досить велика, втратити ці гроші по-дурості дуже неприємно.

Шановний читач, запам'ятайте дві причини, коли вам НЕ повернуть завдаток на торгах з питань банкрутства.

По-перше, якщо вас оголосили переможцем торгів, а ви протягом п'яти днів після надання вам договору купівлі-продажу його НЕ підписали (вважайте, відмовилися від покупки).

По-друге, якщо ви НЕ оплатили виграний лот у встановлені законом терміни.

У всіх інших випадках завдаток на торгах з питань банкрутства вам повернуть.

«Динамо» з документами по об'єкту

Великі складності іноді викликає взаємодія учасника з організатором торгів з огляду майна та отримання необхідних для аналізу документів.

Такі проблеми найбільш актуальні, коли ви працюєте з нерухомим майном, землею, транспортом, спецтехнікою та особливо з дебіторською заборгованістю.

Є прості способи отримати бажане: написати офіційного листа-запит на email, зателефонувати організатору, приїхати до нього в офіс.

Але що робити, якщо організатор торгів вас відверто динаміт?

Наведу два найбільш дієвих методу отримати бажане.

Перший - це звернення до СРО вашого конкурсного керуючого і другий - звернення за допомогою до кредиторів банкрута, чиє майно ви купуєте.

Перевірено і те й інше - працює відмінно!

Шановний читач, як ви розумієте, це лише основні проблеми, з якими стикається початківець учасник торгів з питань банкрутства.

Щоб гарантовано не наступити на всі граблі поспіль є два варіанти.

Перший - вивчити весь мій блог, подивитися все відео на моєму каналі Youtube і почитати деякі речі на профільних форумах арбітражних керуючих.

Або, отримати все і відразу в одному місці на моєму онлайн-тренінгу «Новий погляд на аукціони з питань банкрутства 2.0», який я проведу для вас 22-24 квітня 2017 року.

Подробиці можна дізнатися, натиснувши на кнопку нижче.

Подробиці можна дізнатися, натиснувши на кнопку нижче

ps всі учасники онлайн-тренінгу «Новий погляд на аукціони з питань банкрутства 2.0» отримують запис майстер-класу «Застави і податки на торгах з питань банкрутства» безкоштовно в подарунок.

З повагу Куклін Вадим.

Якими ще труднощами можуть лякати початківця аукціонера?
Але що робити, якщо організатор торгів вас відверто динаміт?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online