ГК 'Лепта' домоглася банкрутства будівельної компанії Олексія Ерусланова, який нещодавно отримав п'ять років в'язниці

  1. Новини
  2. Блоги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Арбітражний суд ввів першу стадію банкрутства у відношенні ТОВ «АСТЕК-Девелопмент», активу бізнесмена Олексія Ерусланова, недавно засудженого на п'ять років за застосування насильства до поліцейського.
Позов про банкрутство будівельної компанії був поданий у вересні минулого року інший будівельною фірмою - ТОВ «Саратов-Девелопмент», компанією з іншого великого холдингу - ГК «Лепта». пише інформагентство «Бізнес-вектор» .
Борг компанії перед ініціатором банкрутства ТОВ «Саратов-Девелопмент» становить всього 1,4 млн рублів. Але через місяць після подачі позову в справу вступив банк «Відкриття», який пред'явив вимоги спочатку на 28,8 млн, а пізніше - на 248 млн рублів, але друге клопотання до сих пір не розглянуто судом, засідання в черговий раз перенесено, тепер на 5 квітня. Чекає розгляду свого клопотання і податкова, що виставила «АСТЕК-Девелопмент» претензії на суму 5,7 млн ​​рублів.
Сама компанія «АСТЕК-Девелопмент» намагалася оскаржити в судовому порядку саме прийняття до розгляду банкротних позову. Справа дійшла до Арбітражного суду Поволзької округу, а й він відхилив скаргу, залишивши в силі ухвалу двох попередніх інстанцій.
Заборгованість перед «Саратов-Девелопмент» - це не сплачений борг за договором суборенди земельної ділянки під комплексом таунхаусів «Південний схил». Будинки ці на офіційному сайті «АСТЕК-Девелопмент» до сих пір значаться як будуються. Тим часом, здати їх повинні були ще до 3 кварталу 2017 року, але в травні процес завершення робіт застопорився на стадії підведення комунікацій. За даними форуму «Квадрат64», для таунхаусів вже шукають інвестора - все селище виставлений на продаж.
Також в роботі у «АСТЕК-Девелопмент» залишається ЖК «Університетський» - будинок змінної поверховості з 5 секціями висотою 9-14 поверхів на 244 квартири преміум-класу. Адреса новобудови - вулиця Велика Козача, 113. Здати об'єкт забудовник повинен вже у 2-му кварталі нинішнього року. Судячи з фото з будмайданчика, зробленому на початку квітня, будинок практично збудований і вже засклений.
Як стверджують самі пайовики на форумі «Квадрат64», виконроб запевнив їх, що будівництво буде завершено, незважаючи на процес банкрутства, і в травні справа дійде вже до розчищення прибудинкової території.
В кінці 2017 року за ініціативою «АСТЕК-Девелопмент» адміністрацією міста було дано дозвіл на межування території біля лісопарку кумисних поляна, в районі Великого Салютна проїзду. Але що-небудь запланувати там забудовник не встиг.
Як нагадує видання, ТОВ «АСТЕК-Девелопмент» було засновано в 2011 році. В засновниках компанії значаться інші структури ГК «АСТЕК» - ЗАТ «Дитячий світ», «Торговий дім« Центральний »і« Група компаній «АСТЕК-С». Частки всіх трьох засновників знаходяться під обтяженням у вигляді застави до повного виконання зобов'язань по якомусь кредитним договором, чинним до 18 листопада 2022 року. При цьому ЗАТ «Дитячий світ» також знаходиться в процесі банкрутства, а ГК «АСТЕК-С» - в стані ліквідації. Виручка «АСТЕК-Девелопмент» в 2016 році різко впала - з 61,6 млн до 9 млн рублів. Компанія завершила рік із збитком в 635 тисяч рублів.


Теги: Саратов

, ГК
Оцініть матеріал: 1 2 3 4 5 Проголосували: 201 Підсумкова оцінка: 2.9 надіслати новину "Суспільна думка" / Економіка / За позовом "лепту" розпочато банкрутство будівельної компанії Олексія Ерусланова

Новини

Приватна думка

Блоги


Корисні поради


«Громадська думка» сьогодні. Новини Саратова і області. Аналітика, коментарі, блоги, радіо- і телепередачі.
Головний редактор сайту: Мурза Олексій Валерійович
[email protected]
Адреса редакції:
410600, Саратов, проспект Кірова, 34, офіс 6
тел .: 23-79-65, тел. / факс: 23-79-67
При передруці матеріалів посилання на «Громадська думка» обов'язкове.
Мережеве видання «Громадська думка» зареєстровано в якості засобу масової інформації 14 серпня 2012 р Федеральною службою з нагляду в сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій. Ел № ФС77-50818.
Засновник ТОВ «Медіа-група ОМ»
18+ Федеральний закон Російської Федерації від 29 грудня 2010 р N 436-ФЗ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online