Як заробити на банкрутство. Як заробляти на аукціонах з питань банкрутства не виходячи з дому

  1. 3 способи заробітку на торгах з питань банкрутства
  2. Реальний приклад - 58 600 рублів на продажу металобрухту
  3. Спосіб №2 - агент або посередник на торгах
  4. Ваші кредитори можуть провести збори
  5. Ви будете присутні на двох фінансових консультаціях
  6. Спосіб №3 (палю тему) - заробіток на аукціонах без вкладення своїх грошей і без кредитного плеча
  7. Можливо, вам буде потрібно зробити «платежі за надлишковий дохід»
  8. Ви будете вільні від банкрутства
  9. Про торгах банкрутів говорять по телевізору, але мало хто реально намагається розібратися
  10. Як брати участь в торгах в іншому місті дистанційно, не виходячи з дому
  11. Приклад - яку нерухомість з фотографіями можна знайти за 3 хвилини на торгах з питань банкрутства
  12. Лабораторія 94м2 за 1600 рублів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Щодня на торгах з питань банкрутства з'являється кілька сотень (!) Нових пропозицій про продаж конфіскованого майна підприємств банкрутів, а так само фізичних осіб.

На торгах можна знайти конфісковані квартири, автомобілі, спецтехніку, дебіторську заборгованість , Акції, обладнання, вагони, металобрухт і навіть велика рогата худоба :). але головне - переважна більшість лотів реалізується з величезним дисконтом, часто вартість на публічній пропозиції (це фінальний етап) падає до 10% від реальної ринкової ціни

Для запиту про реституцію необхідно, щоб майно знаходилося у володінні збанкрутілої компанії на дату декрету про банкрутство. Він не був зібраний і не знаходиться у володінні збанкрутілого майном через шахрайського розпорядження компанії-боржника до того, як було оголошено про його банкрутство: третя сторона може подати в суд до суду за заяву про неефективність цього акту або запропонувати анулювання, добро було зібрано і згодом було подано клопотання про реституцію.

Примітка: можна було б подолати можливу претензію щодо нелегальної незаконної діяльності третьої сторони, оскільки в разі неможливості її відновлення третя особа має подати позов проти майна банкрута, щоб виправити вартість його кредиту через шахрайського дії, вчиненого боржником, таким чином, щоб це умова кредитора могло бути які обговорювалися в ході фактичного розгляду поданих звинувачень.

Така знижка виходить з-за того, що щодня з'являється багато нових лотів, при цьому учасників аукціонів відносно не багато, пропозиція поки що значно перевищує попит, звідси і дисконт, який гарантує закон про банкрутство.

3 способи заробітку на торгах з питань банкрутства

Спосіб №1 - самостійний викуп лотів на свої гроші або із залученням позикових коштів

Найбільш вигідний варіант - купувати лоти на свої гроші. Весь прибуток дістається вам, ви купуєте, наприклад, лом чорних металів з дисконтом 50-70% і просто перевозите його на скупку, на виході отримуєте 50-70 тисяч рублів на кожні свої 100. Це тільки один із прикладів, в кожному місті величезна кількість лотів, які можна вигідно реалізувати знаючи стратегії торгів.

Згідно єдиному абзацу, якщо товар продається в кредит і доставлений в протягом 15 днів до прийняття декрету про банкрутство, може бути запрошена тільки реституція, якщо річ ще не була продана масою. В протилежному сенсі, якщо річ вже продана, прохання про реституцію непридатна.

Мистецтво. 86 Закону про банкрутство встановлює окремі випадки реституції готівкою, оскільки вони розглядають наступні гіпотези. Гіпотези грошової реституції. Щоб подати заявку на реституцію, недостатньо, щоб автор мав тільки правомірність реституції майна, зібраного в Банкрутстві. Також необхідно, щоб автор дотримувався деякі формальності, встановлені законом. У клопотанні, в якому повинен міститися запит про реституцію, знаходиться частина, яка починає процедуру.

Реальний приклад - 58 600 рублів на продажу металобрухту

Реальний приклад - 58 600 рублів на продажу металобрухту

Суд, компетентний обробляти цей запит про реституцію, є тим же судом, в якому обробляється банкрутство. З іншого боку, навіть якщо не було ніякого змагання, суддя може визначити виробництво доказів, які він вважатиме за потрібне висунути, сформувати свою переконаність на суді.

Нарешті, якщо немає необхідності подавати докази, записи повинні бути остаточними для судді для винесення вироку. Банкрутство - це юридична процедура, яка може полегшити борговий тягар чесних, але невдачливих людей, які не можуть погасити свої борги.

Схема для просунутих №1 - як купувати майно банкрутів без грошей

Часто можна викупити лот і продати його на ринку з дисконтом за 30-50 днів і навіть вкластися в безвідсотковий період кредитної картки , З якої можна фінансувати покупку.

Наприклад Альфа Банк на момент написання статті пропонує своїм клієнтам кредитки з 100-денним безкоштовним періодом і головний фактор, чому мало хто це робить - лінь і відсутність знань. Береш кредитку, купуєш лот, реалізуєш його і повертаєш кредит в пільговий період 50-100 днів.

Якщо ви розглядаєте питання про банкрутство, першим кроком буде призначити зустріч з довірчим керуючим, уповноваженим при неспроможності. Знайдіть довірчого керуючого, уповноваженого у справах про неспроможність. Що ви можете зробити, якщо не можете знайти довірчого керуючого, уповноваженого в разі неспроможності. Щодня мене турбує кредитор.

Хоча правила дещо відрізняються від одного регіону Канади до іншого, існують обмеження на те, що дозволено робити кредиторам і колекторським агентствам. Наприклад, представники агентства зі збору даних не можуть робити телефонні дзвінки , Характер і частоту яких можна прирівняти до форми переслідування проти вас або вашої родини. Їм не дозволяють телефонувати вам в будь-який час дня і ночі.

У новачків яйця відразу покриваються сріблястим металом, читай неоціненним досвідом

Спосіб №2 - агент або посередник на торгах

Якщо ви не готові брати участь в аукціонах своїми грошима, наприклад ви вже придбали лот і перебуваєте в стадії реалізації і виходу з угоди, ви завжди можете запропонувати цікавий об'єкт інвестору.

Як тільки ви оголошені банкрутом. Ви припините відшкодування відшкодувань безпосередньо вашим поручителям по оформленню гарантійних зобов'язань, якщо такі є, будуть залишені, позови, подані проти вас вашими кредиторами, будуть припинені. Відповідно до провінційними і федеральними законами певні властивості виключаються з цього продажу.

Ваші кредитори можуть провести збори

Іноді потрібно збори кредиторів або запит. Якщо збори скликаються, ви повинні бути присутніми. Мета інтерв'ю - дізнатися більше про свою поведінку, причини вашого банкрутства і відчуження - відчуження вашого майна.

Ви будете присутні на двох фінансових консультаціях

В рамках вашого банкрутства вам необхідно буде присутній на двох фінансових консультаційних сесіях. Мета цих сесій - допомогти вам зрозуміти причини вашого банкрутства і управляти своїми фінансами в майбутньому.

Агентська схема дозволяє вам заробляти від 10% за допомогу в супроводі торгів. Плюс ви можете на себе взяти і реалізацію купленого майна, а це ще 3-5% в залежності від регіону.

Спосіб №3 (палю тему) - заробіток на аукціонах без вкладення своїх грошей і без кредитного плеча

Одна з фішок, яку я (Андрій) зауважив, коли тільки почав займатися цією темою - багато компаній знаходять цікаві квартири на торгах і відразу виставляють їх на реалізацію, вони відразу тестую ціну і попит на об'єкт, далі можливі два варіанти розвитку подій:

Можливо, вам буде потрібно зробити «платежі за надлишковий дохід»

Йдеться про платежі або виплати за зайвий дохід. Надлишковий дохід відноситься до частини вашого доходу, яка перевищує дохід, необхідний сім'ї для підтримки розумного рівня життя. Чим більше членів сім'ї, тим більша сума, яку ви можете зберегти. чим більше грошей ви заробите, тим більше ви повинні погасити гроші.

Ви будете вільні від банкрутства

Реліз дає вам юридичне зобов'язання погасити борги, які у вас були на дату оголошення банкрутства, за винятком певних видів заборгованості, передбачених законом , А саме: виплати подружньої підтримки колишнього чоловіка або дітям, студентськими кредитами, штрафів або штрафів, встановленим судом, і боргами, що виникли в результаті шахрайства.

  1. Клієнту прямо говорять, що квартира реальна і така дешева, так як реалізується з торгів (державна процедура) і домовляються з ним про агентською схемою.
  2. Якщо клієнт категорично проти, йому пропонують цей лот наприклад з націнкою + 20% -30% від вартості і викуповують із залученням інвестора, а потім перепродують йому.

Тут переможе або жадібність або страх, але частіше люди хочуть заощадити 500 тис -1 млн руб.

Дата випуску залежить від декількох факторів, таких як ваше перше банкрутство, і якщо вам необхідно провести платежі за надлишковий дохід. Процедура захисту здійснюється до припинення виплати платежів. Його мета - сприяти реорганізації компанії з працею, щоб: - продовжити свою економічну діяльність, - зберегти робочі місця, - і прибрати свої зобов'язання.

В принципі, це призводить до складання плану по забезпеченню цього зобов'язання. Будь-яке фізична особа або компанія, що займається комерційною, ремісничої, сільськогосподарської або ліберальної діяльністю, може бути предметом захисної процедури, в якій, не перебуваючи в стані припинення виплати, виявляється, що вона не здатна подолати. Поняття «непереборні труднощі» залишається на розсуд судді.

Про торгах банкрутів говорять по телевізору, але мало хто реально намагається розібратися

Подивіться кейс Олега Селіфанова, який зробив торги по банкрутству своїм основним джерелом заробітку:

Особи, що працюють під індивідуальним підприємцем, можуть подати заявку на відкриття захисної процедури. Індивідуальний підприємець з обмеженою відповідальністю може скористатися захисною процедурою, яка буде охоплювати тільки його надбання, віднесене до відповідної професійної діяльності , за винятком.

Такі особи не повинні в момент подання заяви про порушення такого розгляду підлягають відшкодуванню або судової ліквідації. Щоб скористатися цією процедурою, керівник компанії повинен ввести. Президент компетентного комерційного суду в разі одноособового підприємця або компанії, що займається комерційною або ремісничою діяльністю.

Я особисто знайомий з Олегом і проходив у нього просунутий курс по торгах, в результаті якого ми придбали кілька одиниць спец.техніки з великим дисконтом.

Багато студентів Олега починають з невеликих сум - 100-200 тисяч рублів і за рік виходять на багатомільйонні угоди, при цьому продовжуючи витрачати мінімум свого часу, а заробіток зростає.

Суд першої інстанції має юрисдикцію у разі одноосібного підприємця або компанії, що здійснює сільськогосподарську або ліберальну діяльність. Судом з територіальної юрисдикцією є суд, в юрисдикції якого боржник має головний офіс якої знаходиться свого підприємства.

Керуючий фірмою, яка перебуває в скрутному становищі, є єдиною особою, яка має право вимагати відкриття захисної процедури. Боржник повинен просити про відкриття процедури захисту, вказавши характер виниклих труднощів і причини запиту такої процедури. Керуючий компанією повинен включити в цю заявку річні звіти компанії, ситуацію з ліквідністю менше 8 днів, прогнозований рахунок прибутків і збитків і робоча сила компанії.

Як брати участь в торгах в іншому місті дистанційно, не виходячи з дому

Часто в інших віддалених містах є класні ліквідні лоти, наприклад, сільські магазини за 100 - 200 тисяч рублів з орендарями.

У випадку з нерухомістю можна легко оцінити якість лота без поїздки, використовуючи різні інтернет-сервіси:

  1. знайти виконавця за 1000 рублів за Авито або юду, який зустрінеться з арбітражним керуючим і зробить для вас фотографії лота і задасть потрібні питання, які запише на телефон
  2. подивитися фотографії нерухомості на 3-х картах Google / Yandex / дубль гіс (якщо фотографій там немає - краще не брати, так як місце дохлої і непопулярне)
  3. подивитися звіт оцінювача - практично завжди на федресурсе є звіт оцінювача з реальними фотографіями і ринковою оцінкою , На яку можна орієнтуватися
  4. подивитися вартість об'єктів нерухомості в районі і за адресою лота

Для реалізації майна в інших містах можна залучати ріелторів, крім того завжди є гідні лоти в вашому місті і недалеко від вас.

Якщо він вважає заяву прийнятною, суд вилучає процедуру захисту і призначає органи судового розгляду: - суддя-комісар, який відповідає за забезпечення швидкого прогресу у виробництві і захист інтересів. - представник кредиторів, чий обов'язок полягає в захисті колективних інтересів кредиторів, зокрема шляхом перевірки вимог. - представник працівника, якому доручена допомогу в перевірці вимог про виплату заробітної плати і в поданні співробітника перед розумними чоловіками, - аудитори, обрані суддею по введенню в експлуатацію з числа кредиторів боржника, несуть відповідальність за надання допомоги представнику кредиторів в його обов'язки і судді-комісару в його обов'язки по нагляду за управлінням компанією, - і адміністратор суду, відповідальний за нагляд або надання допомоги боржнику в його управлінні Суд не зобов'язаний призначати одержувача, коли процеду а відкрита відносно підприємства, число співробітників якого менше 20 або оборот без податку в три мільйони євро.

Зазвичай в інших містах варто розглядати саме нерухомість, так як вона найкраще піддається дистанційній оцінці.

Приклад - яку нерухомість з фотографіями можна знайти за 3 хвилини на торгах з питань банкрутства

Будівля 1144м2 за 20 000 рублів


Будівля 1144м2 за 20 000 рублів

Метою цього періоду спостереження є проведення економічного і соціального діагнозу підприємства, а також інвентаризація активів боржника. Менеджер зберігає свою владу в компанії, адміністратор, призначений судом, надає тільки місію допомоги та нагляду.

Діяльність цього підприємства буде продовжена протягом цього періоду, якщо підприємство не зможе цього зробити або в разі часткового припинення діяльності. Ефект порушення судового розгляду. Суд може призупинити дію процедури перевірки, коли воно було порушено за дії до винесення судового рішення , З тим щоб ініціювати процес захисту.

Лабораторія 94м2 за 1600 рублів


Лабораторія 94м2 за 1600 рублів

Сьогодні я розповім чому вважаю навчання торгів з питань банкрутства безглуздою ідеєю. І розповім яка основна проблема насправді стоїть перед початківцями скупниками майна збанкрутілих підприємств.

Законодавчі та договірні процентні ставки , Відсотки за прострочені платежі, пов'язані з кредитними договорами терміном упродовж як мінімум року, встановлюються. Дебітора забороняється виплачувати будь-які претензії, що виникли до вступного рішення, за винятком випадків оплати шляхом відшкодування відповідних вимог.

Також має бути заборонено виплачувати всі претензії, що виникли після вступного рішення, за винятком випадків, коли вони носять матеріальний характер. Однак вимоги, які виникають регулярно після вступного рішення для цілей розгляду або періоду або з урахуванням допомоги, наданої боржника протягом цього періоду, виплачуються у встановлений термін.

Але почнемо ми здалеку. Для початку прочитайте діалог який відбувся у мене в контакті з одним з покупців книги.

- А Ви навчання проводите?

- Ні не проводжу. Приїжджайте, поспілкуємося відповім на всі питання.

Тільки вчити то особливо нічому, мене ніхто не вчив - я самоук. Подивився безкоштовний вебінар, зацікавився і сам став тему копати. По суті все що потрібно їсти в зобі і регламентах на електронних майданчиках.

Державні кредитори можуть надати позику. Початкове рішення призупиняє будь-які дії проти застрахованих осіб або осіб, які надали гарантію або незалежну гарантію компанії, що знаходиться в скрутному становищі. Процедура захисту може бути поширена на осіб, чиє майно плутається з майном боржника, зокрема в разі фіктивної компанії.

План резервного копіювання для компанії. Якщо є серйозні елементи, які можуть забезпечити виживання компанії, суд повинен прийняти план захисту, який повинен припинити період спостереження. Суд може передбачити передачу однієї або декількох видів діяльності підприємства. У цьому випадку, щоб полегшити випуск заяв про поглинання, переважні права не можуть бути реалізовані.

Та й чисто технічно - заповнити п'ять папірців ...

Як навчиться:
1) Зробити ключ;
2) Купити будь лот в своєму місті за 1000 руб;
3) Якщо лот хороший продати на Авито, якщо немає то викинути на смітник;
4) Якщо впевненості не з'явилося повторити з п 1)
5) Знайти дорогий хороший лот і купити.
Так, потрібно знання предметної області. Недвіжкі або чим ви хочете займатися ... Але це вже з іншої опери.

Об'єкт потрібно перевіряти, так само як і при покупці на вільному ринку ...

Уявляєте, що відбувається: людина прочитала книгу в якій дається повна покрокова інструкція і йому все ще потрібно навчання. У книзі написано Крок 1, Крок 2, Крок 3 ...

Чи справді людині потрібне додаткове навчання? Звідки він знає, що у нього не виходить? Адже він навіть ще не зробив перший крок! Не зрозуміло!

У мене НЕ Було вчителя, з безкоштовна вебінару Тетяни Коряновой я дізнався, что це можливо. І решил, что перед покупкою курсом не Завада б все перевіріті. Прочитавши зоб (закон про банкрутство) и зрозумів, что купуваті курс я вже не буду. У міру читання зоба я прогуглівал незрозумілі моменти і на той момент вже розумів як все влаштовано.

Таким чином я заощадив 35 тисяч рублів на навчанні і купив свій перший об'єкт без всяких курсів.

Пізніше я пройшов навчання, сподіваючись дізнатися хитрості і секрети торгів. Але нічого нового я для себе не виніс. Навпаки навчання було для мене жахливою борошном - мені було дуже нудно дивитися багато-годинні вебінари з яких я не впізнавав нічого нового. Але незважаючи ні на що, я продовжував дивитися намагаючись знайти для себе хоч краплю корисної інформації. Але все було марно - я вже знав набагато більше ніж давалося на курсах.

Чому я знав більше? Просто вивчаючи тему самостійно, я волею не волею занурився і в суміжні галузі. Так як перелопатив великий обсяг інформації, яка до речі по суті і не потрібна для безпосередньої участі в торгах, але її знання додавало впевненості і знімало деякі питання.

Таким чином ми розуміємо, що для участі в торгах немає потреби проходити навчання у кого б то не було, і навіть купувати мою книгу (на яку зараз до речі діє знижка ~ 70% -).

А навіть навпаки, проходження навчання може перешкодити. Як же так? Якщо говорити спрощено: купивши і прочитавши мою книгу, ви все одно залишитеся тупіше мене. А ось якщо розберетеся самостійно, то станете таким же розумним!

Плюсом книги є тільки те, що ви з економите від пари тижнів до місяця часу і зможете швидко стартанути. Але надалі, якщо ви захочете зв'язати своє життя з торгами вам все одно доведеться дуже багато копати самостійно. Ще не в одних курсах я не бачив вичерпної інформації. Але для покупки перших лотів, швидше за все, цього всього не буде потрібно.

Трохи терпіння ми вже майже наблизилися до головної теми цього уроку - яка основна проблема майже всіх бажаючих збагатитися на торгах.

Але перед цим трохи статистики. Довгий час я продавав книгу вручну. (Треба було написати мені в ВК і оплатити книгу, після цього я вручну висилав посилання для завантаження).

Думаєте я не знав як автоматизувати цей процес? Звичайно знав. Я збирав зворотний зв'язок. Через деякий час після покупки я питав у людей (вибірково) про їхні успіхи.

І так, барабанний дріб - ось він ключ до розуміння основної проблеми, 94% - покупців навіть не пробували нічого робити. Вони просто прочитували книгу і знаходили відмовки. Вони навіть не робили перший крок - не купували ключ. Зустрілося мені і кілька людей які все ж купили ключ і після цього вирішили, що у них немає часу на подальші кроки. Час, це чомусь причина №1 на даному етапі . Але, пара людина все ж зізналися, що вони не впевнені, що у них все вийде і тому вирішили зіскочити.

Про це не прийнято говорити, але це так. Спілкувався з одним відомим інфо-гуру, він мене заспокоїв, сказав що у нього тільки 2% з обучившихся намагаються щось робити.

Був навіть хлопець який вимагав від мене 100% гарантію, що у нього все вийде якщо він буде діяти за книгою. Таку гарантію я йому звичайно не дав, а сказав що можу тільки дати 100% гарантію, що виходить у мене. А ось чи вийде у нього залежить тільки від нього. І що раз він намагається злитися зараз через дурних сумнівів, то швидше за все зіллється при наступних труднощі, тому я тим більше не можу дати гарантію. Таким чином я хотів про стимулювати хлопця рухатися вперед, але замість цього він подякував мені за щирість і з чистою совістю злився.

Був і хлопець який пройшов навчання у Стаса Різдвяного, Тетяни Коряновой, а потім ще й купив мою книгу, він той же злився з надуманої причини. Не один з великих гуру не зміг його навчити, а я і поготів.

Так що ж це за проблема? Ви напевно вже і самі здогадалися! Люди боятися невідомого і входять в ступор коли потрібно робити те, що до цього вони не робили. Самі вони в цьому ніколи не зізнаються, навіть самі собі.

Якщо вам не вистачає знань для участі в торгах з питань банкрутства, то у вас є всього чотири шляхи:

1) Відрощувати величезні залізні яйця (навіть якщо ви дівчина) і кидатися в бій;

2) Купити пару лотів за суму яку ви не боїтеся втратити, наприклад за 1 000 рублів (навіть якщо ви школяр, то з легкістю заробите цю суму за тиждень якщо будете економити на шкільних сніданках). Таким чином ви придбаєте певний досвід, поспілкуєтеся з конкурсними. І коли у вас на руках буде якась невідома закарлюка куплена на торгах, ви нарешті то відчуєте впевненість в своїх силах і зможете взяти участь в торгах по серйозніше.

3) Пройти ще одне супер навчання за 45 000 руб. Після цього ви відчуєте, що впевненості у вас не додалося нема на йоту. І ви почнете шукати нові більш круті курси.

4) Злитися. Це найкрутіший варіант - напружуватися не доведеться. Тому сядьте зручніше і відкрийте пляшку пивка холодніше.

На цьом все! Бажаю вам прийняти правильне рішення! Зараз поки йдуть новорічні свята як раз можна не втрачати час, а все вивчити!

А я набираюся сил перед зустріччю і кожен день купаюся на море)

PS: Які взагалі торги? - може бути це зовсім не для вас! Тоді швидше викидайте ці дурниці з голови і зі спокійною душею біжіть працювати на завод!


А Ви навчання проводите?
Чи справді людині потрібне додаткове навчання?
Звідки він знає, що у нього не виходить?
Чому я знав більше?
Як же так?
Думаєте я не знав як автоматизувати цей процес?
Так що ж це за проблема?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online