Чи потрібна вам золота карта?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У всьому світі прийнято вважати, що золоті карти (карти типу Gold) є показником статусу і фінансового достатку її володаря У всьому світі прийнято вважати, що золоті карти (карти типу Gold) є показником статусу і фінансового достатку її володаря. Це класичний преміальний продукт платіжних систем.

На заході, карти Gold видаються під хорошу кредитну історію і наявність солідного депозиту в банку.

Крім статусу, преміальні картки (на відміну від стандартних і електронних) можуть відкривати їх власникові доступ до ексклюзивних привілеїв, таким як:

  • екстрена допомога при втраті / крадіжці картки
  • екстрена видача готівки
  • безкоштовна юридична та медична допомога
  • послуги консьєрж-служби

Як бонус до преміальних карт можуть видаватися, наприклад, картки IAPA (членська картка Міжнародної асоціації авіапасажирів (International Airline Passengers Association)), карти Countdown (Міжнародна дисконтна програма), а також пропонуватися різні страхові продукти або послуги з VIP-обслуговування.

Такі додаткові сервіси для банку платні. За можливість запропонувати їх клієнтам банк платить досить великі суми в платіжні системи. Фактично, купує їх. Свої витрати на це він закладає у вартість обслуговування преміальних карт, що відбивається на їх ціні для клієнта.

Зрозуміло, не кожен банк погоджується купити ці сервіси і, відповідно, надати клієнту такі послуги. Але плату з клієнта за преміальну карту (незалежно від переліку доп.услуг) він візьме на рівні ринкової, тобто для Росії це близько $ 100-150.

Зараз в Росії золоту карту отримати досить просто. Деякі банки самі пропонують золоті карти клієнтам з гарною кредитною історією незалежно від того, тримайте ви в цьому банку гроші чи ні.

Головне питання - які додаткові сервіси та переваги отримаєте ви, як власник золотої карти?

Базовий набір тут такий:

  • підвищений кредитний ліміт (якщо карта кредитна).
  • екстрена допомога при втраті / крадіжці картки.
  • екстрена видача готівки.
  • збільшена вартість річного обслуговування ($ 100-150 замість $ 20-30 за стандартними картками і $ 3-5 за електронними).

За платіжним функціоналу, тобто можливості оплачувати покупки та знімати готівку, ваша золота карта нічим не відрізнятиметься від стандартної і електронної.

Обов'язково дізнавайтеся в своєму банку, які сервіси вам нададуть разом із золотою картою.

Але, є спосіб гарантовано отримати ще послугу безкоштовної медичної та юридичної допомоги при знаходженні за кордоном. Для цього необхідно замість карти платіжної системи MasterCard вибрати карту системи Visa, тобто Visa Gold.

Справа в тому, що ці сервіси для преміальних карт Visa є обов'язковими, на відміну від MasterCard, де вони стоять для банку додаткових грошей і не кожен банк купує їх.

І, найприємніше, що ви отримаєте як володар золотої карти - це статус. Все-таки, як не крути, а статусність цього продукту за кордоном, так і в Росії, ще не зійшла нанівець. І, найприємніше, що ви отримаєте як володар золотої карти - це статус

До речі, зараз, як ніког і легше, можн про отримати платиновий картковий продукт PLATINUM (за статусом це крутіше ніж карта Gold) від банку Тінькофф Кредитні Системи всього за $ 20-30, а якщо ви зробите внесок - то і зовсім безкоштовно.

PS Між іншим, за картками Тінькофф, які видаються при відкритті вкладу, зняття готівки на суму від 3000 руб. в будь-якому банкоматі світу - абсолютно безкоштовно!

[Php snippet = 5]

[Php snippet = 6]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online