ЖК "Акварелі"

  1. Житловий комплекс «Акварелі» - опис, характеристики, ціни

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

71 500 - 117 500 руб. за квадратний метр

студія від 3,9 млн. руб. (33 м²)
1-кімн. квартира від 4,6 млн. руб. (40,3 м²)
2-кімн. квартира від 4,9 млн. руб. (46,4 - 75,8 м²)
3-кімн. квартира від 7,1 млн. руб. (73,9 - 140,8 м²)

71 500 - 117 500 руб Житловий комплекс «Акварелі» - опис, характеристики, ціни

Житловий комплекс «Акварелі» - масштабний проект бізнес-класу, побудований в Балашихинском районі Московської області. Комплекс розташований на території підмосковного р Балашиха (мкр. «Центр»), всього в семи кілометрах від МКАД по шосе Ентузіастів. Девелопером проекту виступає група компаній «TEKTA Group».

ЖК «Акварелі» побудований за індивідуальним архітектурним проектом, розробленим в московському бюро «Остоженка». На території в 18 гектарів розташовано чотири багатосекційних корпусу з оригінальними архітектурними рішеннями. Висота житлових секцій становить від 9 до 17 поверхів, встановлені вікна збільшеного розміру, фасадний обсяг доповнюють еркери з панорамним склінням «в підлогу».

До продажу в житловому комплексі «Акварелі» пропонуються квартири бізнес-класу, загальною площею від 33 до 140,8 кв. м. Житловий фонд проекту включає 1046 квартир, з кількістю кімнат від однієї до чотирьох. У всіх квартирах передбачена сучасне планування приміщень, є варіанти з євро-вітальня, оглядовими еркерами і гостьовими туалетами. Житлові приміщення здаються без інтер'єрної обробки, стандартна висота стель - 2,85 м.

У корпусах встановлено сучасне інженерне обладнання, включаючи швидкісні ліфти «OTIS», а також централізовані системи кондиціонування (VRV) і припливно-витяжної вентиляції «NED». У комплексі працюють всі необхідні об'єкти інфраструктури, включаючи дитячий сад, «Пилипко» початкову школу і медичний центр. Внутрішня територія обгороджена від сторонніх і упорядкована, організовані зони відпочинку, дитячі і спортивні майданчики. У підземній частині обладнаний місткий автомобільний паркінг, розрахований на 615 машиномісць.

У підземній частині обладнаний місткий автомобільний паркінг, розрахований на 615 машиномісць

Місто Балашиха своєму розпорядженні всі необхідні об'єктами інфраструктури, необхідними сучасній людині. Поруч з комплексом розташовано кілька дитячих садків і загальноосвітніх шкіл, а також безліч магазинів, банківських відділень і підприємств сфери послуг.

Детальна інформація

Карта Клас житла бізнес-клас Адреса Московська область, г. Балашиха,
пр-т Леніна, д. 32б Населений пункт Балашиха Станція метро Новогиреево Вартість квартир студія від 3,9 млн. руб.
1-кімнатна квартира від 4,6 млн. Руб.
2-кімнатна квартира від 4,9 млн. Руб.
3-кімнатна квартира від 7,1 млн. Руб. Тип будинку моноліт Оздоблення немає Обсяг житла 4 корпусу / 1046 квартир Кількість поверхів від 9 до 17 Площі квартир від 33 до 140,8 м² Висота стель 2,85 метра Паркінг багаторівневий підземний паркінг (615 машиномісць), вуличні парковки Термін здачі 3 квартал 2015 р . Хід будівництва проект зданий Офіційний сайт http://www.tekta.com/projects/akvareli/ забудовник TEKTA Group девелопер TEKTA Group

Інші новобудови «TEKTA Group»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online