Збила дитину в Балашисі отримала три роки колонії-поселення

  1. Подія у дворі
  2. Алкоголь в крові і перевірки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З підсудної стягнута компенсація в розмірі 2,5 млн руб. на користь родичів дитини З підсудної стягнута компенсація в розмірі 2,5 млн руб

Ольга Алісова

Фото: ТАСС, Дмитро Серебряков

Москва. 15 листопада. INTERFAX.RU - Залізничний міський суд Московської області засудив до 3 років колонії-поселення Ольгу Алісова, на смерть збила в підмосковній Балашисі шестирічного хлопчика, повідомили "Інтерфаксу" в суді.

"Вироком суду Алісовою призначено покарання у вигляді 3 років колонії-поселення. Судом також частково задоволено позов родичів загиблої дитини про стягнення з неї компенсації моральної шкоди в сумі 2,5 млн рублів, а також 60 тисяч рублів, витрачених на поховання", - сказали в суді.

Також вона позбавлена ​​права керувати транспортними засобами строком на два роки і шість місяців.

Після вироку адвокат Алісовою Наталія Куракіна заявила, що винесений вирок буде оскаржений в зв'язку з численними, на думку захисту, порушеннями.

Алісова визнана винною в порушенні правил дорожнього руху, що спричинило смерть (частина 3 статті 264 КК РФ). Свою вину вона визнала частково .

"Я визнаю, що мої дії спричинили смерть людини, але це був нещасний випадок. Я не могла його бачити", - пояснювала обвинувачена.

У ході дебатів сторін прокурор попросила визнати Алісова винною і призначити їй покарання у вигляді трьох років колонії загального режиму.

Подія у дворі

За даними Генпрокуратури, судом встановлено, що 23 квітня 2017 року 31-річна Ольга Алісова, рухаючись на автомобілі Hunday Solaris у дворі житлового будинку в мікрорайоні павичі міського округу Балашиха Московської області, перевищила швидкість і збила шестирічного хлопчика. В результаті ДТП хлопчик помер на місці. Як раніше повідомлялося, автомобіль протягнув дитини не менше 10 метрів.

Жінці було пред'явлено звинувачення в порушенні правил дорожнього руху, що спричинило смерть (частина 3 статті 264 КК РФ).

6 липня Залізничний міський суд відправив Алісова під арешт до 15 вересня. Пізніше арешт Алісовою був продовжений до 30 січня 2018 року.

Алкоголь в крові і перевірки

При цьому судово-медичні експерти винесли висновок, згідно з яким в крові загиблого хлопчика містилося 2,7 проміле алкоголю, що відповідає високому ступеню сп'яніння.

Остання обставина викликала широкий громадський резонанс і сумніви в результатах експертизи.

21 червня представник обласного управління Слідчого комітету Росії Олена Фокіна заявила "Інтерфаксу", що слідчі мають намір встановити, за яких обставин дитина могла вжити алкоголь.

18 жовтня СКР повідомив, що судова експертиза спростувала повідомлення про наявність алкоголю в крові дитини.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online