Москва | Новини | Після звалища в Балашисі в Підмосков'ї закриють ще три полігону

  1. На місці звалища в Балашисі можуть створити екстрим-парк
  2. Глава Мінприроди Підмосков'я повідомив, що звалище в Балашисі закрита
  3. Ще три сміттєвих полігону закриють в Підмосков'ї
  4. Названа приблизна вартість рекультивації найбільшою звалища в Підмосков'ї
  5. У Балашисі закрили полігон твердих побутових відходів "Кучино"
  6. Влада Підмосков'я пообіцяли закрити ще три сміттєвих полігону
  7. Міністр екології Підмосков'я: в Балашисі потрібно побудувати два сміттєпереробних заводи
  8. Замість звалища в Балашисі сміття відправлятимуть в інші райони Підмосков'я

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після звалища в Балашисі в Підмосков'ї закриють ще три полігону. Про це заявив міністр екології та природокористування Московської області Олександр Коган.

/ П'ятниця, 23 червня 2017 года /
теми: Балашиха

ПЕРЕГЛЯДІВ: 2971

  • ВКонтакте
  • Facebook
Після звалища в Балашисі в Підмосков'ї закриють ще три полігону

На місці звалища в Балашисі можуть створити екстрим-парк

Міністр екології та природокористування Московської області Олександр Коган заявив журналістам, що після рекультивації полігон твердих побутових відходів "Кучино" в Балашисі може перетворитися в екстрим-парк.

Стало відомо, куди відправлені сміття замість звалища в Балашисі

За словами міністра, максимальна вартість рекультивації полігону оцінюється в 4 мільярди рублів, а знадобиться на рекультиваційні роботи мінімум два роки.

"Ми дуже сподіваємося, що через два роки, коли закінчиться рекультивація полігону, жителі, які живуть недалеко від нього, будуть сприймати його як місце, де можна буде провести час. Полігон можна віддати під рекреацію. Можливо, він ще буде приносити багато користі" , - зазначив Коган.

Тим часом питання про створення екстрим-парку на місці "Кучино" обговорювалося ще в 2015 році. Тоді проектною пропозицією передбачалося після закінчення експлуатації полігону створити на ньому багатофункціональний парк для активного відпочинку та екстремальних видів спорту.

В екстрим-парку "Кучино" пропонувалося побудувати майданчик для пейнтболу, мототраси, картодром, спортмайданчики для літнього відпочинку, а також гірськолижний схил і траси для їзди на снігоходах.



Глава Мінприроди Підмосков'я повідомив, що звалище в Балашисі закрита

Міністр екології та природокористування Московської області Олександр Коган сьогодні вранці повідомив журналістам, що зібралися в Балашисі, що полігон твердих побутових відходів (ТПВ) "Кучино" закритий.


Ще три сміттєвих полігону закриють в Підмосков'ї

Ще три сміттєвих полігону закриють в Підмосков'ї

Влада Московської області планують закрити до кінця цього року сміттєві полігони в Луховицах, Чеховському і Пушкінському районах. Про це повідомляє URLEXTERNAL = http: //www.interfax-russia.ru] "Інтерфакс" [/ URLEXTERNAL] з посиланням на прес-службу міністерства екології та природокористування столичного регіону.
"Ще три полігону будуть закриті в Підмосков'ї до кінця року, у нас залишається 14 звалищ, які мають можливість приймати відходи. Ми в такій ситуації, що нам потрібно будувати заводи", - заявив глава відомства Олександр Коган.
Прийнято рішення закрити сміттєві полігони "Кулаковський", "Царьов" і "Астапово"
Вранці 23 червня перестав приймати сміття полігон "Кучино" під Балашиха. Влада вирішила рекультивувати звалище після відповідного розпорядження президента РФ Володимира Путіна. Раніше повідомлялося, що полігон можуть перетворити в гірськолижний спуск за прикладом комплексу "Лисяча гора" в тому ж Балашихинском окрузі.
Глава держави також доручив провести перевірку компаній, які експлуатували "Кучино". Цим займуться Генпрокуратура і Росспоживнагляд.
Минулого тижня під час прямої лінії жителі Балашихи поскаржилися президенту РФ на сміттєвий полігон "Кучино". Об'єкт використовується вже більше 50 років, туди скидають побутові та будівельні відходи, які забруднюють навколишнє середовище і шкодять здоров'ю жителів району.


Названа приблизна вартість рекультивації найбільшою звалища в Підмосков'ї

Названа приблизна вартість рекультивації найбільшою звалища в Підмосков'ї

Влада Московської області повідомили, що на рекультивацію "Кучино" в Балашисі може знадобитися близько 4 млрд рублів.

Міністр екології Московської області Олександр Коган заявив, що на рекультивацію закритого полігону твердих побутових відходів "Кучино" в Балашихинском районі Московської області може знадобитися близько 4 млрд рублів.

"За нашими оцінками, це буде коштувати близько 4 млрд рублів. Це максимальна сума, яка може бути", - сказав Коган.

Він підкреслив, що остаточна сума буде названа після того, як буде підготовлений проект про рекультивацію.

Раніше повідомлялося, що сміттєвий полігон в Московській області можуть перетворити в гірськолижний курорт або екстрим-парк.

Нагадаємо, що губернатор Московської області Андрій Воробйов дав доручення закрити "Кучино" в Балашисі з 23 червня.


У Балашисі закрили полігон твердих побутових відходів "Кучино"

У Балашисі закрили полігон твердих побутових відходів "Кучино". . . . . .

У в'їзду на полігон встановили бетонні блоки і закрили ворота. Біля в'їзду встановили щит з написом "Кучинський полігон ТПВ закритий".

За словами міністра, найближчим часом буде підготовлений проект рекультивації землі.

Відходи покриють плівкою і грунтом шаром до 5 метрів, щоб потім висадити дерева або розбити гірськолижний схил. Рекультивація може зайняти близько двох років і коштуватиме 4 мільярди рублів.


Влада Підмосков'я пообіцяли закрити ще три сміттєвих полігону

Міністр екології та природокористування Московської області Олександр Коган заявив, що до кінця року будуть закриті сміттєві полігони в Чеховському, Пушкінському районах і Луховицах, передає "Інтерфакс".

. . . . . Реклама

У прес-службі міністерства екології регіону повідомили, що до кінця року плануються до закриття полігони "Кулаковський" в Чеховському районі, "Царьов" в Пушкінському районі і "Астапово" в Луховицах.

На початку року був закритий полігон "Каурцево" в Наро-Фомінськ районі.

Раніше губернатор Підмосков'я Андрій Воробйов наказав закрити звалище "Кучино" в Балашисі.


Міністр екології Підмосков'я: в Балашисі потрібно побудувати два сміттєпереробних заводи

Міністр екології Підмосков'я: в Балашисі потрібно побудувати два сміттєпереробних заводи

Міністр екології та природокористування Московської області Олександр Коган зазначив, що в Балашисі необхідно побудувати два сміттєпереробних заводи.

- Не треба будувати сучасні полігони - це марно. Тільки сміттєпереробні заводи. У Балашисі потрібно два таких заводи. У нас є територіальна схема, яка передбачає місця і будівництво сміттєпереробних комплексів, в тому числі і в Можайске, - розповів він в інтерв'ю "Говорить Москва".

Олександр Коган розповів, що сучасні сміттєпереробні заводи не несуть серйозної екологічної навантаження.

Раніше стало відомо, що в Балашисі був закритий полігон "Кучино", на який поскаржилися місцеві жителі під час прямої лінії з президентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Сміття зі звалища в Балашисі розподілять по полігонах в інших містах Підмосков'я

Тверді побутові відходи, раніше прямували на полігон "Кучино" в Балашисі, розподілять по інших районах Підмосков'я. Таку заяву зробив міністр екології Московської області Олександр Коган. ( далі .. )


Замість звалища в Балашисі сміття відправлятимуть в інші райони Підмосков'я

Замість звалища в Балашисі сміття відправлятимуть в інші райони Підмосков'я

Тверді побутові відходи, які звозили на полігон "Кучино" в Балашисі, тепер будуть направляти на полігони в Ногінський, Можайський, Клинский і Люберецький райони Московської області, повідомив журналістам міністр екології Московської області Олександр Коган.
Кучинський полігон брав до 90% всіх комунальних відходів Москви, щодня на полігон привозили до 800 вантажівок сміття. Полігон працював протягом 50 років. Рішення про закриття полігону було прийнято після звернення місцевих жителів до президента Росії Володимира Путіна під час прямої лінії.
За словами Когана наявні в області полігони, готові прийняти і розподілити потоки сміття, які раніше брав полігон "Кучино".


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online