Ауді в кредит за програмою Audi Credit: пільговий автокредит

  1. Пропозиція «На автомобілі Audi» в банку "Уралсиб"
  2. Програма Ощадбанку РФ "Audi Credit"
  3. Програма «На покупку автомобілів Audi» в ЮніКредит Банку
  4. Кредит «Ауді з Компанією Фольксваген Груп Рус» в Газпромбанку
  5. Споживчий кредит на Ауді

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

РЕКЛАМА   За індивідуальною програмою Audi Credit працює більше десятка банків

РЕКЛАМА

За індивідуальною програмою Audi Credit працює більше десятка банків. Метою співпраці Audi Financial Services і комерційних банків є максимальну зручність і привабливі умови при купівлі автомобіля Ауді в кредит.

Частина витрат по сплаті відсотків за автокредит компенсується за рахунок знижки, яку надає фінансова програма при придбанні машини за допомогою послуг банків-партнерів (таких як, наприклад, Сбербанк ). Додатково сам банк знижує відсоток по кредитах на дану марку.

Деякі банки мають окремі програми автокредитування, розроблені спеціально для цієї марки, а деякі просто надають знижку в процентній ставці при оформленні ряду марок, в тому числі і Ауді.

Так само діє програма кептивного банку «Фольксваген Банк РУС» на 4 моделі за програмою автокредитування «Audi A3, A4, Q3, A6» за ставкою від 5,9% річних.

Автокредит в Русфінанс банку можна оформити з 23-х років по двох документах.

Відсотки по кредиту складе від 12% до 16% і буде залежати від терміну, обсягу власних коштів в угоді, а так же умов страхування автомобіля і життя:

  1. ставка буде мінімальною, якщо КАСКО і особисте страхування включено в суму кредиту на весь термін кредиту,
  2. підвищеної, якщо в суму кредиту буде включатися перераховані страховки тільки за перший рік і
  3. стандартної, якщо немає особистого страхування, а КАСКО оплачується за готівковий розрахунок.

Варто врахувати, що якщо сума автокредиту складе більше 800 000 рублів, то буде потрібно надати довідку про доходи. Необхідно мати накопичення хоча б в сумі п'ятої частини вартості машини.

Пропозиція «На автомобілі Audi» в банку "Уралсиб"

програма автокредитування Уралсиб банку дозволяє придбати машину марки Ауді з початковим внеском в 15% від ціни машини.

Відсотки на автокредит складуть від 12,5% до 15,5%. Якщо ви погодитеся на особисте страхування, то відсоток буде на 1,5% менше, таким чином можна оформити кредит за ставкою від 11% річних.

Стандартна ж ставка на придбання машин в цьому банку складає від 13% річних.

При сумі кредиту до 1 000 000 рублів - досить двох документів при оформленні.

Програма Ощадбанку РФ "Audi Credit"

Найбільший банк країни пропонує програми кредитування на покупку нової або старої машини марки Audi в рублях або валюті.

При первинному внеску від 30% можна оформити автокредит за двома документами. Ставка буде від 13,5% річних і від 11,5% річних у валюті.

Обсяг власних коштів, як і за іншими автокредитах Ощадбанку, від 15%.

Програма «На покупку автомобілів Audi» в ЮніКредит Банку

Програма «На покупку автомобілів Audi» в ЮніКредит Банку

особливістю ЮніКредит Банку є:

  • можливість оформити кредит на 7 років,
  • початковий внесок в 10%, що нижче, ніж в інших банках за програмами кредитування на Ауді,
  • ставка від 12,5% до 16,5%.

можливо отримати кредит за двома документами при дотриманні умов за обсягом власних коштів (від 15% і 30%) і сумі кредиту (800 000 рублів і більше).

Кредит «Ауді з Компанією Фольксваген Груп Рус» в Газпромбанку

В рамках спільної програми Audi Credit з Газпромбанком автомобілі Ауді можна оформити за ставкою від 10,5% до 14,5%. За обсягом власних коштів (від 10%) та терміні кредиту (до 7-ми років) Газпромбанк так само обходить конкурентів.

Варто відзначити, що потрібно обов'язкове надання документів, що підтверджують дохід.

Обов'язково страхувати машину по КАСКО і ОСАГО , Особистого страхування не потрібно. Є можливість отримати відстрочку оплати основного боргу до 4-х місяців в разі необхідності, чого не можуть запропонувати інші банки.

Споживчий кредит на Ауді

Якщо ви плануєте купити автомобіль марки Ауді за готівковий розрахунок, попередньо оформивши споживчий кредит , То така угода вийде значно дорожче. Так як ставки по нецільових кредитах будуть варіюватися від 19% до 35%.

При оформленні машини в автокредит ви зможете скористатися спеціальною пропозицією автосалону в комплексі з програмами кредитування за зниженою ставкою від банків-партнерів.

Серед таких програм виграє програма автокредит «Ауді» з Компанією Фольксваген Груп Рус "від Газпромбанку. Так як має максимально низьку ставку від 10,5% до 14,5%, початковий внесок нижче, ніж в інших банках на 5-10%, максимальний термін кредиту до семи років і можливість відстрочки по сплаті основного боргу до 4-х місяців.

Умови кредитування у банку Уралсиб і Юникредітбанке так само досить вигідні, при цьому ставки на покупку машини саме цієї марки нижче, ніж стандартні ставки по автокредиту і досить двох документів для оформлення.

Для того, щоб не надавати довідок про дохід та зайнятості в Ощадбанку потрібен початковий внесок з 30%. Зате тільки цей банк може запропонувати оформлення Ауді у валюті, можливість покупки за зниженою ставкою старої машини і одночасну знижку від виробника до 6% на вартість транспортного засобу, так само як при оплаті за готівку.

РЕКЛАМА

Публікації за темами: як взяти автокредит, яку машину вибрати в кредит, умови автокредитування в банках на нові та вживані автомобілі, як достроково погасити автокредит на машину, страхування КАСКО і ОСАГО для кредитного авто. Редакція сайту "Автомобіль в кредит" допомагає розібратися в питаннях отримання, погашення та обслуговування кредиту на автомобіль

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online