Вести.Ru: Режисер "Третього зайвого" зніме комедійний вестерн

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

4 грудня 2012 13:30 4 грудня 2012 13:30   Після успіху комедії   Третій зайвий   студія Universal вирішила знімати продовження

Після успіху комедії "Третій зайвий" студія Universal вирішила знімати продовження. Але поки сіквел перебуває в роботі, МакФарлейн встигне зняти "Мільйон способів померти на Заході". Як пише сайт Collider , Це буде вестерн з сучасним гумором, який розповість про небезпечну життя на Дикому Заході в 1800-х роках і буде знятий в дусі фільму Мела Брукса "Блискучі сідла" (1973). Також в найближчих планах Сета МакФарлейна - робота в якості ведучого. Як стало відомо в жовтні, саме він буде вести 85-ту церемонію вручення премій "Оскар" , Яка пройде в Лос-Анджелесі в лютому 2013 року.

комедія "Третій зайвий" , Що вийшла в російський прокат в серпні 2012 року, розповідає про дружбу чоловіка і плюшевого ведмедя, подарованого йому в дитинстві. В оригінальній версії фільму ведмідь говорить голосом режисера Сета МакФарлейна .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online