В Астані відкрилися курси підвищення кваліфікації для майбутніх керівників правоохоронних органів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тематика курсів охоплює стратегічні питання забезпечення національної безпеки, протидії тероризму і екстремізму. Тематика курсів охоплює стратегічні питання забезпечення національної безпеки, протидії тероризму і екстремізму

Фото прес-служби Академії правоохоронних органів при Генеральній прокуратурі РК

В Астані відбулося відкриття перших курсів підвищення професійного рівня для співробітників, які перебувають в Президентському резерві керівництва правоохоронних органів, передає Kazpravda.kz з посиланням на прес-службу Академії правоохоронних органів при Генеральній прокуратурі РК.
Основна мета навчання - вдосконалення у слухачів професійних навичок і управлінської компетентності, необхідних для призначення на керівні посади.
Відкриваючи захід, перший заступник Генерального прокурора Іоган Меркель відзначив значущість підготовки керівників нової формації - лідерів і сучасних менеджерів в реалізації завдань, поставлених Главою держави.
Навчання націлене на розвиток і вдосконалення професійних навичок ефективного керівництва колективом (HR-менеджмент), а також комунікативних якостей.
Тематика курсів також охоплює стратегічні питання забезпечення національної безпеки, протидії тероризму і екстремізму, корупції, використання сучасних інформаційних технологій в розкритті та розслідуванні злочинів.
У навчальному заході в якості лекторів візьмуть участь провідні вітчизняні та зарубіжні експерти, а також представники керівного складу державних органів.
Академія правоохоронних органів при Генеральній прокуратурі створена за дорученням Президента країни в рамках реалізації Державної програми модернізації правоохоронної системи. В її складі функціонують три інститути: Інститут післядипломної освіти, Інститут підвищення професійного рівня і Міжвідомчий науково-дослідний інститут.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online