Концерт Стінга в Астані скасовується

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Концерт Стінга в Астані скасовується. Про це сьогодні в Астані заявила керівник медіа-групи при штабі організаційного комітету з підготовки та проведення 13-річчя столиці Жанар Колбачаева.

«З великим жалем організаційний комітет святкування Дня народження Астани повідомляє про скасування концерту Стінга 4 липня цього року. «Компанія" STCS management ", що відповідає безпосередньо за гастролі артиста, повідомила казахстанську сторону про неможливість проведення концерту по виниклих у них організаційно-технічних причин. Нагадаємо, казахстанська сторона від себе виконала на 100% технічний райдер артиста ", - цитує Жанар Колбачаева ІА BNews.kz

За її словами, кожному глядачеві, який купив квиток на цей захід, буде відшкодована його вартість в повному обсязі. Гроші за придбані квитки на концерт будуть повернуті не менше 5 тис осіб.

Повернення квитків почнеться з 7 липня у столичному Палаці Жастар і в касах Алмати і Караганди.

Довідки за телефонами: в Астані - 8 (7172) 46-68-53, в Алмати - (727) 317-90-22, а також на сайті www.astana.2011.kz.

Нагадаємо, на концерт Стінга було продано 70% квитків. Квитки вартістю 7 тис і 10 тис тенге були повністю продані. У продажу залишалися квитки вартістю від 25 тис до 100 тис тенге.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online