Житомир.info | Там, де буйно квітне черемшина ...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Принадність активного відпочинку - не тільки в представилася можливості підтягти животик або повернути колишню спортивну форму. Це ще й можливість побачити нове, збагатитися знаннями, розширити коло друзів. І все це прекрасно розуміють ті, хто готується до відпустки, незалежно від пори року - збираючи НЕ баули з шовковими сукнями і смокінгами, а рюкзаки.
Намет, багаття, гітара, стрімка річка, засніжені вершини ... Романтика? І не тільки! Похід в Карпати - це як обов'язковий кордон для будь-якого туриста. Тільки після такого походу, коли можеш сказати: я бачив, як Прут обіймає Говерлу, ніхто не посміє засумніватися в твоїх туристичних кваліфікації та досвіду. Давня легенда про кохання хлопця на ім'я Прут і дочки суворого царя - Говерлі має кілька інтерпретацій, які розповідаються туристами біля багаття під тріск хмизу, і особи осяяні іскрами тієї давньої і вічної історії ...
Треба сказати, що легенд про Карпатах стільки, що розповісти їх все не встигнути навіть за найтриваліший похід.
Самі Карпати - величезні простори з полонин і гір, на яких зрідка можна зустріти пастуші будиночки і хатини лісників. Якщо порівнювати похід в Карпати з походом по Криму, то він більш віддалений - від цивілізації і від людей взагалі. Ви можете за весь похід не побачити жодної машини, чого не уникнути в Криму, а синє небо над Карпатами НЕ борознять літаки і вертольоти, залишаючи цю місцевість в недоторканою прогресом красі - такою, якою її придумав Творець.
Звичайно, є маршрути, які дають можливість паралельно з усіма радощами походу знайомитися з традиціями живе тут народу: трембіти, розбурхують вершини, отари овець на полонинах, гуцули в традиційному одязі дозволяють поринути в таємничий світ, знайомий по книгам Коцюбинського та Франка - з мольфарами, відунів, загадковими явищами природи.
Похід в Карпати може бути різним за тривалістю - від туру вихідного дня - на уїк-енд, до двох тижнів. За триденний уїк-енд можна встигнути зійти на Говерлу - найвищу точку України, з якої можна помилуватися навколишніми горами, стрімкими потоками гірських річок, зеленню на схилах. Такий короткий похід в Карпати пропонується навесні - у квітні, влітку і восени - до листопада. Це динамічний похід, який нескладний саме тому, що коротка: рюкзаки легкі і тому великі перепади висот долаються з задоволенням і без напруги навіть новачками.
Якщо це похід в Карпати на тиждень або більше, то маршрут може пролягати через все двох тисячники Карпат: це складний похід, з непростими підйомами, значними перепадами висот і тривалими переходами. Будьте готові до того, що і погода може змінитися різко, з казна-звідки взялися на синьому літньому небі хмар дощ може піти, і вітер раптом зірветься ... Цей похід в Карпати - гарне випробування сили духу і зрілості. А для тих, хто зовсім не боїться труднощів, може бути запропонований маршрут по самому видаленому і важкодоступного ділянці українських Карпат - Горгани, звідки бере свій початок найчистіша річка Європи - Лімниця. А який приємний бонус чекає вас під час літнього походу: гриби, чорничні галявини, малинники з ароматом, який кружляє голову, як вино.
Але і зимовий похід в Карпати не менше цікавий. Ось вже випробування для справжніх чоловіків: літні і зелено-затишні гори стають холодно-відстороненими, їх спокій здається вічним. А переглядає крізь сніг зелені ялинові лапи нагадують новорічну казку.
Досвідчені туристи часто називають похід в Карпати взимку хорошим тренуванням для походів по більш високих гір Європи. зимовий похід по Карпатських горах дозволяє перевірити фізичну форму і моральні сили, відчути підтримку друзів і усвідомити, наскільки важлива згуртована команда.
Полонина Боржава, водоспад Шипот, двоголова вершина Обавського каменю - це лише незначна частина красот, які очікують вас в Карпатах.
А ще - озеро-легенда Синевир ... Кажуть, води цього озера - сльози Ясноокий дівчата Синь, яка виплакала їх у каменю, який убив її коханого Вира. Вершина того каменю досі видніється посеред озера.
Романтично, красиво, цікаво - всі ці визначення безпосередньо стосуються походів в Карпати, під час яких ви занурюєтеся в світ краси і гармонії, знаходите спокій і душевну рівновагу.
Ви повертаєтеся до повсякденних турбот з наведеними в порядок думками, з зарядом бадьорості і в хорошій фізичній формі - хіба це не здорово?

Романтика?
Ви повертаєтеся до повсякденних турбот з наведеними в порядок думками, з зарядом бадьорості і в хорошій фізичній формі - хіба це не здорово?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online