Рейтинг шкіл в Англії

  1. Як складають рейтинги приватних шкіл в Англії ?
  2. Які школи найчастіше виявляються в рейтингах британських шкіл?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Рейтинг шкіл в Англії за результатами A-level і GCSE. Важливо пам'ятати! Вибирати школи в Англії тільки по їх рейтингах - це груба помилка, яка може погано скінчитися як для Вас, так і для Вашої дитини. Наша думка на цей рахунок було сформовано за довгі роки роботи в сфері англійської освіти. На цю тему ми навіть створили свій власний аудіосемінар, який Ви можете прослухати абсолютно БЕСПЛАТНO.

Компанія MARYAADI співпрацює з усіма школами Англії від найбільш рейтингових і елітних до міжнародних та державних і тому ми не обмежені в своїх можливостях. Впевнені, що краще за інших ми зможемо допомогти Вам вступити в рейтінглвую школу, однак на скільки правильним буде цей вибір, буде залежати від самого школяра. Замовте безкоштовну конультацію зі одним з наших фахівців в області англійської середньої освіти для того щоб не зробити того про що потім доведеться шкодувати.

Для багатьох батьків престижність школи в Англії грає часом першорядну роль. Тому при підборі освітнього закладу для дитини більшість дорослих орієнтується на рейтинг приватних шкіл в Британії. Складанням рейтингів британських шкіл займаються багато рейтингові агентства і спеціалізовані видання. Найбільш об'єктивні і валідність рейтинги приватних шкіл в Англії надають такі видання як The Times, The daily Telegraph, The Financial times. Але, незважаючи на об'єктивність роботи рейтингових агентств або спеціалізованих видань, необхідність рейтингів шкіл в Англії для самих освітніх установ, не варто сліпо довіряти таким списками.

Причин цього кілька:

  • Рейтинги приватних шкіл в Британії складаються за різними критеріями, які не завжди відображають ситуацію в цілому.
  • рейтинги шкіл в Англії складаються зі списків тих навчальних закладів, які виявили бажання взяти участь в таких опитуваннях, тому в списках кращих чи гірших шкіл не завжди можна побачити все приватні школи в Великобританії .
  • найчастіше рейтинги приватних шкіл в Англії являють собою впорядковані списки більшості існуючих приватних шкіл в Англії , Незалежно від типу навчання в Англії , Типу проживання, програми освіти в Англії та ін. Тому батькам іноді доводиться шукати окремі списки, наприклад, рейтинги шкіл в Англії для дівчаток, які знайти не так-то просто.

Замовити зворотній дзвінок
Передзвонити через 2 ХВИЛИНИ

Якщо підсумувати все сказане, то виходить, що рейтинги приватних шкіл в Англії не дають повну картину кожної школи окремо. Тобто згідно з рейтингом британських шкіл, Якщо підсумувати все сказане, то виходить, що рейтинги   приватних шкіл в Англії   не дають повну картину кожної школи окремо вподобане навчальний заклад може бути в топ 10-20 і т.п., але абсолютно не підходити перевагам, інтересам, рівню підготовки і якості навчання для конкретної дитини. Розглянемо деякі нюанси складання рейтингів британських шкіл.

Як правило, провідним критерієм багатьох рейтингів шкіл в Англії є результати випускних іспитів, що підтверджують якість освіти в Англії . студенти приватних шкіл у Великобританії перш ніж отримати атестат здають іспити за програмами GCSE і A-level . Результати тестів з GCSE відображені в шкалі від A до G. Вважається, що дитина впорався з програмою неповного середньої освіти в Англії , Якщо він отримав оцінку від A до C.

Рівень підготовки за програмами A-Level оцінюється за шкалою від A до E. Оцінки, отримані за результатами іспитів AS-Level і GCSE враховуються при отриманні оцінки за повний курс навчання в Англії за програмою старшої школи A-Level . Крім того, ці оцінки враховуються при вступі до університети Великобританії . ВНЗ Англії також по-різному оцінюють підготовку учнів середніх шкіл в Англії : Деякі задовольняються попередніми результатами і зараховують старшокласників на основі високих результатів з профільних предметів; а в інші необхідно надати готовий атестат про повну середню освіту в Англії з оцінками в балах. На основі таких різних критеріїв і будуються рейтинги шкіл в Англії .

Як складають рейтинги приватних шкіл в Англії ?

зазвичай приватні школи в Великобританії подають результати про зданих іспитах A-Level в серпні. Далі кожне видання, яке складає рейтинги британських шкіл, беруть за основу абсолютно різні дані статистики, намагаючись відбити кількість і якість підготовки в освітніх установах. Одні беруть за основу кількість випускників, які здали A-Level (У відсотковому відношенні) і отримали певну оцінку, наприклад, від A до B.

Другі усредняют показники, вираховуючи середній бал за складені іспити, поділивши відсоток отриманих оцінок і розділивши їх на загальне число здали ці тести студентів. Причому, найчастіше в загальний відсоток включають оцінки з дисциплін, які не грають ніякої ролі при вступі до університети Великобританії .

І, нарешті, треті, вираховують середній бал за кожен предмет. Максимальний бал за A-Level 140 (A), мінімальний - 40 (E).

Що стосується навчання в Англії за програмою Міжнародного бакалаврату, то щорічно випускні іспити з IB здають близько 0.25% випускників середніх шкіл Великобританії . Результати оцінюються в балах (максимальний бал - 45).

Результати оцінок за програмою GCSE вираховуються наступним чином:

  • Одні видання беруть за основу загальне число випускників, які успішно склали іспит приватної школи в Англії (Оцінки AC).
  • Другі, враховують загальну кількість отриманих балів.
  • Треті, враховують тільки ті дисципліни, за якими були отримані максимальні оцінки.
  • А четверті, можуть підрахувати оцінки з усіх предметів і вивести середній бал, розділивши загальний відсоток на кількість випускників, які успішно склали іспити.

Крім того, існують рейтинги британських шкіл Performance Tables, що складаються урядом Сполученого Королівства, де враховуються наявність спеціальних програм для дітей з обмеженими можливостями здоров'я або рівень відвідуваності занять за певними академічних дисциплін Крім того, існують рейтинги британських шкіл Performance Tables, що складаються урядом Сполученого Королівства, де враховуються наявність спеціальних програм для дітей з обмеженими можливостями здоров'я або рівень відвідуваності занять за певними академічних дисциплін. такі рейтинги приватних шкіл в Англії відображають зовсім іншу картину, даючи більш детальний опис освітніх установ.

Але існує й інша сторона медалі. В даний час більшість приватних шкіл в Англії переконані, що дані, відображені в рейтингах приватних шкіл в Британії, не є достовірними і просто перестають подавати результати випускних іспитів в спеціальні рейтингові центри і взагалі брати участь в цих опитуваннях. Чому це відбувається?

1. Рейтинги шкіл в Англії являють собою суху статистику, абсолютно не відображає наявність факультативів, гуртків, будь-яких додаткових занять з дітьми, позакласну роботу, різні громадські заходи та ін.

2. В основу багатьох рейтингів приватних шкіл в Англії покладені лише результати випускних іспитів (які можуть варіюватися від кількості тих, що здали їх дітей і не відображати якість освіти невеликих школах Англії ).

3. Крім балів в таких рейтингах британських шкіл не враховується методи викладання.

4. Для збору даних за результатами випускних тестів відбираються свідомо успішні в академічному щодо студенти, які набрали максимальні бали. Тому про об'єктивність даних часто не доводиться говорити.

5. Рейтинги приватних шкіл в Британії не враховують зміни, що вносяться після первинної подачі списків результатів.

6. Найчастіше ті школи в Англії , Які беруть для вивчення меншу кількість предметів, просто не включаються в рейтинги британських шкіл, навіть якщо це школи, відомі своєю високою академічною підготовкою.

7. Для того, щоб вигідно виглядати в рейтингу шкіл в Англії , Більшість освітніх установ змушують старшокласників брати більше академічних дисциплін, відмовлятися від тих предметів, в яких вони свідомо слабкі аж до загрози відрахування або просто не включають в рейтинг погані результати.

Які школи найчастіше виявляються в рейтингах британських шкіл?

Як правило, в рейтингах приватних шкіл в Англії виявляються освітні установи, в яких академічні дисципліни максимально прості для навчання в Англії . Також в списках виявляються середні школи у Великій Британії, де особливо не прагнуть розвивати креативне мислення учнів, а вважають за краще викладати по-старому, не піклуючись про модернізацію методів навчання в Англії . Завсідниками рейтингів приватних шкіл в Британії виявляються також школи з мінімальною кількістю іспитів або школи, де студентам пропонується мінімальна кількість занять за такими напрямками як мистецтво, драма, танці, музика, спорт та ін. В таких школах, звичайно, академічна підготовка може бути на висоті , але що стосується загального розвитку учнів, турботи про формування різнобічної та ерудованою особистості, то навчання в Англії в подібних освітніх установах залишає бажати кращого.

Замовити зворотній дзвінок
Передзвонити через 2 ХВИЛИНИ

Як складають рейтинги приватних шкіл в Англії ?
Які школи найчастіше виявляються в рейтингах британських шкіл?
Як складають рейтинги приватних шкіл в Англії ?
Чому це відбувається?
Які школи найчастіше виявляються в рейтингах британських шкіл?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online