На схід США лютує шторм: очікують повені та двометрові хвилі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

The article has been automatically translated into English by Google Translate from Russian and has not been edited.

На Нову Англію насувається циклон-бомба (шторм, який значно посилюється протягом 24 годин за рахунок різкого зниження атмосферного тиску) з сильним дощем, поривами вітру і повенями. Циклон в п'ятницю і суботу буде бушувати з Північного Сходу США до Нової Англії, пише CNN .

Циклон в п'ятницю і суботу буде бушувати з Північного Сходу США до Нової Англії, пише   CNN

Фото: Twitter NWS Boston

Ураган зі снігом, який пронесеться по північно-східному узбережжю США, може досягти статусу «циклону-бомби», якщо атмосферний тиск знизиться не менш ніж на 24 міллібарах за 24 години. Деякі метеорологи кажуть, що різке падіння тиску відбудеться в п'ятницю ввечері.

У зоні ризику знаходиться територія від східного Лонг-Айленда до Бостона.

Шторм може спровокувати підвищення рівня води в прибережних районах на 2-3 фути. Висота хвиль може досягати 4-8 футів і може затопити прибережні райони.

З четверга по суботу в районах східного Лонг-Айленда і Массачусетсі може випасти 4-5 дюймів опадів. На всій іншій території - 2-4 дюймів опадів.

Читайте також на ForumDaily:

У Нью-Йорк прийшла сувора зима: як себе убезпечити

Як безпечно прибрати у дворі і будинку після урагану або повені

Як пережити ураган з мінімальними втратами

Хочете більше важливих і цікавих новин про життя в США і імміграції в Америку? Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. Вибирайте опцію «Пріоритет в показі» - і читайте нас першими. І не забудьте підписатися на ForumDaily Woman - там вас чекає маса позитивної інформації.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online