Kent College (Кент коледж) - приватна школа-пансіон в Англії; навчання, відгуки про Kent College в Великобританії - Study-England

Kent College

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Освіта в Англії

Розташування: Графство Кент, південна Англія, недалеко від Лондона
Розташування: Графство Кент, південна Англія, недалеко від Лондона   Тип школи: Тип школи:

Школа-пансіон спільного навчання (хлопчики і дівчатка)

Кількість учнів: 611 (179 на пансіоні)
програми:

GCSE, A-level

Вік: 3-19 років
Результати A-level: 50% (оцінка А) Вартість навчання і проживання за рік: 28197-28497 фунтів (на пансіоні)
14694-15819 фунтів (без пансіону)

Kent College був заснований в 1885 році. Школа складається з двох будівель: молодша школа від 3 до 11 років і старша школа для учнів від 11 до 18 років. Школа також має в своєму розпорядженні міжнародним центром, що знаходиться в містечку Кентербері. До Лондона можна дістатися за півтори години на поїзді або машині. Старша школа займає велику територію в 70 акрів посеред прекрасної природи і в той же час поруч з містом. З півночі до школи примикає великий і красивий лісовий масив, що простягнувся на 6 кілометрів до узбережжя.
Навчання. У коледжу відмінні академічні показники і серйозна підготовка в таких областях як музика, мистецтва, театр і спорт. На програмі A-Level учням пропонується широкий вибір предметів, найбільш популярними з яких є бізнес, математика, бізнес, географія, англійська література та фізика. Культурне розмаїття школи створюють іноземні діти, які разом складають близько третини від постійно проживають в школі учнів. Коледж прекрасно оснащений технічно. Під час викладання використовуються передові комп'ютерні технології, а комп'ютерна мережа включає близько 80 машин. Цікаво, що школа має власною фермою, продукти з якої безпосередньо використовуються в шкільній їдальні.

Проживання. Хлопчики і дівчатка проживають в 4х резиденціях. Інвестиції в гуртожитку дозволили значно поліпшити умови проживання. До 11 класу діти зазвичай живуть в кімнатах до 4 осіб, а під час останніх 2х років навчання кожному студенту пропонується окрема кімната.

Спорт і мистецтво. Спортивне оснащення школи знаходиться на найвищому рівні. На території коледжу розташовані басейн, спортивний і танцювальний зал, тенісні корти, хокейний майданчик зі штучним льодом, а так само прекрасні драматичні та мистецькі гуртки.

Висновки незалежної інспекції приватних британських шкіл. Kent College благополучно йде до своєї мети - розвинути потенціал учнів і досягти максимальних успіхів. Школа забезпечує відмінну якість освіти. Учні демонструють високий рівень духовного, морального, соціального і культурного розвитку. Викладання ведеться з ентузіазмом, вселяє довіру і дає можливість всім учням досягти прогресу. Оцінки озвучуються, однак деяка невідповідність залишається в маркуванні вчителів. Відзначено відмінне піклування, забезпечення благополуччя, здоров'я і безпеки школярів. Зв'язок з батьками і місцевим співтовариством дуже міцна. Серед переваг також можна відзначити високу якість керівництва і управління школою.

До інших шкіл

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online