Doc22.ru - Алтайський медуніверситет і підприємство Алтайського біофармкластера планують відкрити кафедру промислової фармації

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Переговори про співпрацю між Алтайським медуніверситетом (АГМУ) і підприємствами біофармацевтичної кластера Алтайського краю провели ректор Ігор Салдан і депутат Держдуми Олександр Прокоп'єв, що є членом Наглядової ради з розвитку наукового міста.

- Ми пропонуємо створити в медуніверситеті кафедру промислової фармації на базі підприємства біофармацевтичної кластера і тим самим об'єднати науковий потенціал фармацевтичного факультету вузу з сучасними виробничими і технологічними процесами в цій сфері, - зазначив Салдан.


На його думку, спільну діяльність можна розвивати в декількох напрямках: цільова підготовка фахівців для конкретного фармацевтичного виробництва, перепідготовка кадрів та підвищення кваліфікації, в тому числі виїзна в інші регіони Сибіру. Тим більше, що досвід такої взаємодії вже є, а потреба в подібного роду співпраці відчувається саме в сфері фармацевтики.

Прокоп'єв підтримав ініціативу ректора і запропонував створити робочу групу для детального вивчення питання і перспектив його реалізації. До робочої групи будуть включені представники фармацевтичних підприємств краю і вузу.

Також сторони вирішили створити окрему експозицію в нещодавно відкритому Музеї історії АГМУ і медицини Алтаю, присвячену прогресу в розвитку Фармтехнологія на прикладі місцевих підприємств. На зустрічі було вирішено поповнити її сучасними зразками продукції кластера.

Нагадаємо, нещодавно кафедра факультету інформаційних технологій Алтайського державного технічного університету (АлтГТУ) була відкрита на базі барнаульского пріоборостроітельного заводу «Ротор».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online