Промокодом і знижки Перехрестя

  1. Вибір продуктів як в супермаркеті
  2. Промокод на кожен день
  3. Клубні переваги клієнтів
  4. Подарунки та акції

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Інтернет-магазин Перехрестя - це продовження великої російської торгової мережі супермаркетів. На порталі представлено найширший асортимент гастрономічною продукції, завдяки чому покупець зможе придбати товари на свій смак і бюджет.

На порталі представлено найширший асортимент гастрономічною продукції, завдяки чому покупець зможе придбати товари на свій смак і бюджет

Тут регулярно з'являються знижки та акції, які роблять покупки вигідніше.

Вибір продуктів як в супермаркеті

Каталог товарів інтернет-магазину Перехрестя може запросто здивувати обсягом і різноманітністю. На віртуальних прилавках знаходяться:

  • молоко і сир;
  • овочі та фрукти;
  • м'ясо та птиця;
  • Риба та морепродукти;
  • напівфабрикати;
  • хліб і солодощі;
  • макарони і крупи;
  • кава і чай;
  • соки і вода;
  • алкогольні та безалкогольні напої;
  • консерви і сухофрукти;
  • товари для тварин;
  • засоби гігієни та краси;
  • побутова хімія та інше.

молоко і сир;   овочі та фрукти;   м'ясо та птиця;   Риба та морепродукти;   напівфабрикати;   хліб і солодощі;   макарони і крупи;   кава і чай;   соки і вода;   алкогольні та безалкогольні напої;   консерви і сухофрукти;   товари для тварин;   засоби гігієни та краси;   побутова хімія та інше

В каталозі покупець зможе відшукати більшість з існуючих продуктів харчування і необхідного для будинку. Всього асортимент магазину складають десятки тисяч регулярно оновлюються найменувань.

Промокод на кожен день

Один з постійно діючих методів економії в магазині - це промокод. Використовувати спеціальні коди можна при кожній покупці, потрібно тільки мати актуальний купон.

Вводити секретний пароль слід в індивідуальній кошику під час оформлення замовлення. Активація промокодом запускає перерахунок суми до оплати.

Клубні переваги клієнтів

Постійні покупці мають можливість не тільки купувати якісні товари, а й економити на цьому. Для цього клієнту слід оформити одну з бонусних карт магазину, що дозволяють збирати спеціальні бали. Використовуючи її під час покупок, додаткові очки накопичуються автоматично.

Так, в залежності від карти, кожні витрачені 10 рублів будуть конвертуватися в 1-3 бали. Пізніше ці окуляри можна витрачати на участь в акціях або покупку інших товарів, з розрахунку 10 балів = 1 рубль.

Як оплатити і отримати замовлення

Доставка замовлення здійснюється в межах Москви цілодобово і без вихідних. При цьому оплатити його можна як готівкою кур'єру, так і банківською картою через його термінал або в інтернеті.

Окремо існує додатковий спосіб - оплата бонусними балами "Перехрестя", якщо покупець є учасником Клубу і має достатньо балів на накопичувальному рахунку.

Подарунки та акції

Супермаркет Перехрестя пропонує не просто купити якісні товари, але і зробити приємне близьким, подарувавши їм аналогічну можливість. Компанія передбачає можливість замовити і використовувати подарункові сертифікати на різні грошові суми. Такі купони можуть бути як реальними, так і електронними.

Ще одна приваблива сторона інтернет-магазину - наявність регулярних акцій і постійних знижок, які можна використовувати для ще більшої економії. Переглянути всі акції можна в спеціальному розділі прямо з головної сторінки порталу. Вони можуть бути як самостійними, так і пов'язаними з прийдешніми святами.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online