Морська Академія в Щецині

  1. про Академію
  2. Науково-дослідницька діяльність академії:
  3. Викладацький склад
  4. лабораторна база
  5. Практика
  6. стажування
  7. Оплачувані стажування за кордоном і привабливість навчання
  8. Кар'єра і доходи
  9. Проживання в гуртожитку
  10. факультети

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

про Академію   Морська Академія в місті Щецін, Республіка Польща, є університетом, який навчає фахівців, що бажають успішно працювати на морі і на суші

про Академію

Морська Академія в місті Щецін, Республіка Польща, є університетом, який навчає фахівців, що бажають успішно працювати на морі і на суші. Випускники академії - це люди, прекрасно підготовлені до вимог ринку праці - добре говорять по-англійськи, з сучасними знаннями.

Щецинська Морська Академія навчає студентів за затребуваними в усьому світі спеціальностями. Три факультету навчального закладу дають можливість навчання бакалаврів і магістрів на стаціонарній та заочній формах навчання.

Морська Академія є технічним вищим навчальним закладом, початок якого відноситься до сорокових років ХХ століття. Свою діяльність Академія здійснює самостійно відповідно до закону про вищу освіту. Вона є однією з перших морських організацій, яка впровадила систему управління якістю відповідно до стандарту серії ISO 9001, а так само отримала сертифікат відповідності підготовки, який відповідає вимогам конвенції ПДНВ 1978/1995, виданий Ллойдівським Морським Центром Регістру Судноплавства.

Академія виконує три найважливіші функції - навчальну, виховну та дослідницьку. підготовка ведеться Академія виконує три найважливіші функції - навчальну, виховну та дослідницьку на трьох факультетах, а саме: судноводійної, судномеханічний і Інженерно-економічному факультеті
транспорту з 25 спеціальностей. Академія проводить двоступеневу очну і заочну підготовку, при якій випускники отримують всебічні теоретичні знання і практичні вміння, а так само дуже хороші знання
іноземних мов. Для бажаючих отримати додаткові кваліфікації необхідні для роботи на судні, а
так само морські дипломи пропонуються спеціальні курси і підготовка на факультеті підвищення кваліфікації офіцерських кадрів і в навчальному центрі морського рятування, що закінчуються сертифікатами, визнаними в усьому світі.

Важливим об'єктом є управління розвитком Морської Академії, головною метою якого є організація розвитку наукових кадрів, розширення матеріальної і дидактичної бази. Крім того управління здійснює організацію та фінансування культурної, спортивної життям Академії, пропагує досягнення Академії в країні і за кордоном, знаходить спонсорів, організовує конференції, виставки і демонстрації новітніх технологій, пов'язаних з морським господарством.

Це шанс для Вас на швидке просування по службі і отримання високих доходів в молодому віці.

Науково-дослідницька діяльність академії:

Суттєве значення має науково-дослідна діяльність Академії, яка впливає на розвиток Морського господарства.

Виконуються роботи на замовлення судновласників морського і рибопромислового флоту, міністерства морського флоту і урядових організацій. Багато з цих робіт вже використовуються на практиці, забезпечуючи підвищення економічної ефективності експлуатації портів і флоту.

Для забезпечення цієї діяльності Академія має сучасну постійно поповнюється бібліотекою Для забезпечення цієї діяльності Академія має сучасну постійно поповнюється бібліотекою. Вона служить для забезпечення підручниками та навчальними посібниками курсантів, студентів та працівників Академії, швидкого отримання іноземної літератури, статей і збірок наукової інформації місцевої із закордонного. Бібліотека підключена до місцевої комп'ютерної мережі Щецина, виконує роль регіональної морської бібліотеки, має електронний каталог, доступний через інтернет.

Викладацький склад

Професорсько-викладацький склад налічує 25 професорів, 24 доктори наук, 99 кандидатів наук, в тому числі 45 викладачів мають морські дипломи (капітанів далекого плавання і старшого офіцера механіка).

Науковці з великим досвідом практичної роботи та викладання, мають вищі морські дипломи, гарантують високий рівень навчання і якісне безкоштовну освіту, а так само проводяться науково-дослідних робіт.

лабораторна база

Високий рівень підготовки в Морський Академії забезпечується сучасною лабораторною базою, яка налічує 30 лабораторій на водіїв суден і судномеханічний факультетах, в тому числі плаваючу вимірювально-гідрографічну лабораторію і Планетарій, тренажери (радіолокаційно-навігаційний NMS-90 і QR-303, VTS), а так ж Центр інженерії Морського Руху.

Практика

Академія має власне науково-навчальний судно «Navigator XXI, на якому курсанти проходять плавальну практику Академія має власне науково-навчальний судно «Navigator XXI", на якому курсанти проходять плавальну практику. На судні проводяться численні наукові дослідження по гідрології морського середовища, ступеня забруднення води, точності навігації, інженерії морського руху.

Обладнане сучасними системами, механізмами і радіо-навігаційними пристроями, судно вже 8 років забезпечує безпеку мореплавання під час регат "Unity Line". Судно спроектовано так, що б забезпечити навчання та дослідницькі роботи Академії та інших інститутів. На думку незалежних експертів, судно з його дослідницької апаратурою є однією з кращих морських дослідницьких одиниць в світі, і забезпечує якісне безкоштовне навчання в Польщі.

стажування

Головною метою є підвищення професійної компетентності студентів транспортних напрямків і досліджень. Передбачаються три форми:

I. НАВЧАЛЬНІ ПОЇЗДКИ

Поїздки здійснюватися в компаніях: Поїздки здійснюватися в компаніях:   DB Port Szczecin або Bulk Cargo-Port і MONDI DB Port Szczecin або Bulk Cargo-Port і MONDI. Під час відвідування студенти знайомляться з організацією виробничого процесу, організацією вантажно-розвантажувальних робіт і кораблів в гавані і знайомляться з зовнішньої і внутрішньої ланцюгами поставок у всій логістичної структурі компанії. Після кожного візиту, студенти отримують сертифікат про його розряді.

II. СПЕЦІАЛІСТ З НАВЧАННЯ

Для забезпечення всебічної підтримки, проект здійснюється в спеціалізованих навчальних секторах внутрішнього аудитора комплексної системи управлінської інформації, випускники якої користуються підвищеним попитом на ринку праці. Після завершення навчання студенти отримують сертифікати.

III. СТАЖУВАННЯ

Стажери готуються у співпраці з приймаючими стажистів кадрами і включають в себе питання, пов'язані з результатами навчання за напрямками транспорту в командах, які ведуть до поліпшення навичок міжособистісного спілкування. Наприклад, студенти на додаток до придбання професійних навичок, які вони вивчають в підготовці ефективного слухання, представляють свою думку в чіткій і зрозумілій формі, навчаючись ведення дискусії, презентації аргументів, вирішення проблем і формування висновків.
Стажери готуються у співпраці з приймаючими стажистів кадрами і включають в себе питання, пов'язані з результатами навчання за напрямками транспорту в командах, які ведуть до поліпшення навичок міжособистісного спілкування У проектах беруть участі компанії в галузі TSL: DB Port Szczecin, порти навалювальних вантажів в Свіноуйсьце, Rentrans - виробнича компанія Mondi. Ці компанії взяли на себе зобов'язання вживати всіх стажистів. Стажування триває від 160 до 480 годин. Між компаніями, Академією і студентами укладається тристоронній пакт угод.

Оплачувані стажування за кордоном і привабливість навчання

Проект передбачає стажування для студентів. Кожна стажування триватиме місяць. Студенти під час стажування будуть працювати 24 години на тиждень. Студентам буде виплачуватися зарплата 3000 злотих брутто (за вирахуванням обов'язкових відрахувань роботодавця). Стажування буде організована в літні канікули на другому і Проект передбачає стажування для студентів третьому році навчання. Відбір студентів для участі в іноземній стажуванні буде заснований на двох критеріях.

Перший критерій - освітній. Другий критерій - знання країни, в якій ви хочете завершити стажування або знання англійської мови. По-перше, на стажування влаштовують тих студентів, які маю найвищий середній рейтинг по всіх іспитах і заліках, отриманих від початку навчання. Знання іноземної мови буде перевірено на основі сертифікатів зовнішнього або внутрішнього тестування.

Кар'єра і доходи

Випускники Морський Академії мають чітко визначений і надійний шлях кар'єрного росту. Йдучи в перші рейси кадетом на плавальну практику, студенти заробляють 700-1000 євро на місяць. Відучившись, маючи диплом про закінчення вузу, заробітна плата вже складає від 2000-3000 євро / міс. Вже після шести років, у віці менше 30 років, ви можете отримати диплом капітана далекого плавання або старшого офіцера техніка і зарплату близько 5000 євро!

Люди, які хочуть працювати на землі, знаходять роботу на підприємствах морської галузі та машинобудування Люди, які хочуть працювати на землі, знаходять роботу на підприємствах морської галузі та машинобудування. Дуже високо цінуються фахівці технічного нагляду та діагностики, ремонту машин, інженери дослідних лабораторій та інститутів, фахівці з охорони навколишнього середовища на різних рівнях державного управління, фахівці арматорскіх підприємств, фахівці верфей і портів, офісах проектних і установ технічного нагляду, страховики і логісти.

Проживання в гуртожитку

Морська Академія має власну базу для проживання студентів - два студентські гуртожитки «Кораби» і ПАССАТ », яю знаходяться в 300 метрів від центрального будівлі Університету. Обидва гуртожитки - це десятиповерхові будівлі, які мають 900 місць для студентів. Кімнати розгрупувати в так звані бокси: 2-х або 4-х кімнатні зведені спільним санвузлом, що складається з душовою, туалету і двох умивальників. В одному боксі можуть жити і жінки, і чоловіки. Устаткування студентських кімнат є: шафи для одягу, письмові столи, стільці, продовольчі шафки, полки і ліжка (двоповерхові і окремі).

На кожному поверсі расположенa обладнана кухня з електріческoй пліткoй, кухонна раковина і стіл.
У всіх кімнатах встановлено є можливість користуватися Інтернетом.

У будівлі розташовані студентська пральня з двома професійними пральнями автоматами і сушарка.
K розпорядженням студентів також зал ТВ з пакетом Цифра +, зал для навчання в тиші, зал з більярдом, депозит - можна також взяти напрокат прасувальні дошки і праски.

факультети

факультет навігації

Його завдання, це підготовка висококваліфікованих кадрів, що відповідають сучасним і майбутнім вимогам морського транспортного, рибальського та рятувального флоту, а також експлуатаціонниж служб арматорскіх. Морські перевезення є і будуть найдешевшим видом транспорту і тому ще багато років перед вами буде відкрито широкий вибір робочих місць на світовому ринку праці.

факультет судномеханіки

Його завдання, це підготовка кадрів для обслуговування та обслуговування суднових енергетичних установок, а також проведення ремонту механічного та електротехнічного обладнання. Як випускник Механічного факультету станеш цінним працівником як Офіцер Механік, фахівець в службах технічного контролю АРМАТОР і виробничих установ. На світовому ринку праці відзначається підвищення затребуваності на технічних фахівців інженерів, які готові працювати в найбільш складних умовах.

Транспортний Інженерно-Економічний факультет

Його завдання, це підготовка кадрів керівної та контролюючої виробництво, а також займаються забезпеченням і експедицією (доставкою). Ці вміння необхідні при проводження кожного виду діяльності. Сучасний і підприємливий чоловік, який хоче займати високу посаду в фірмі, повинен володіти знаннями, що придбані на цьому факультеті.

Детальніше про факультети Морський Академії >>

Випускники Морський Академії це відповідальні люди, добре говорять англійською мовою, що володіють сучасними технічними знаннями.

Випускники Морський Академії це відповідальні люди, добре говорять англійською мовою, що володіють сучасними технічними знаннями

- Морська Академія це вищий навчальний заклад, закінчення якого дає випускникові диплом європейського зразка інженера або магістра-інженера.

- Європейський диплом відкриває двері на будь-яке підприємство у всьому світі!

- Академія готує не матросів, а управлінський судновий екіпаж. Матросом можна йти плавати вже після першого року навчання. Зарплата, наприклад, суднового інженера-механіка близько 3000 євро за місяць. При цьому, відпустку, коли моряк перебуває на суші, так само оплачується.

- Судновласники вже під час навчання укладають договір на подальше працевлаштування випускників Академії на своїх суднах. При підписанні такого договору студент отримує від судновласника стипендію

- Крім цього, стипендію 400-600 злотих на місяць можна отримувати за успішне навчання.

-Під час навчання студент має безкоштовне медичне обслуговування.

-Витрати студента з розрахунком на місяць: плата за гуртожиток - близько 100 дол / міс, харчування - 100 дол / міс.

-Вартість навчання для іноземців - перший рік - 2200 євро / рік, починаючи з другого - 2000 євро / рік.

- Іноземці, які мають Карту Часового побиту, з анотацією «Допущений до ринку праці», або іноземці, які мають Шенген Візу, або іноземці, які мають Візу з метою працевлаштування в Польщі - можуть бути прийняті на навчання виключно на платній основі.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online