Підвищення мінімального початкового внеску по іпотеці в 2018 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З 1 січня 2018 року планується підвищення початкового внеску до 20% у великих банках Росії. Нововведення ЦБ змусить банки підвищити перший внесок або ж відсоток кредитної ставки.

За оцінками експертів, за 2017 рік було видано рекордну кількість кредитів, т. К. Були найвигідніші відсотки за всю історію іпотечного кредитування Росії. Через велику кількість житлових позик, за прогнозами АІЖК, збільшаться борги населення по іпотеці в 2-3 рази.

До набуття проектом чинності можна встигнути купити квартиру в іпотеку з мінімальним першим внеском і вигідною процентною ставкою До набуття проектом чинності можна встигнути купити квартиру в іпотеку з мінімальним першим внеском і вигідною процентною ставкою. Також не варто забувати, що ряд банків і забудовників здійснює видачу іпотеки з "нульовим" платежем. Для того, щоб встигнути купити квартиру швидко, безпечно і вигідно, проконсультуйтеся з фахівцями незалежного порталу нерухомості 23Квартіри.ру. На безкоштовній основі ми надаємо допомогу в підборі нерухомості, відкриття іпотеки (навіть віддалено). Наші експерти в курсі кращих пропозицій і новорічних знижок. Не відкладайте квартирне питання до вступу нового закону в силу. Уже завтра ви можете стати власником нерухомості або інвестором на кращих умовах.

Топ пропозицій місяці

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online