Оформлення іпотеки в Челябінську 95% схвалених заявок! військова іпотека, материнський капітал

  1. З нами 95% заявок схвалюються!
  2. Умови оформлення іпотеки
  3. рефінансування іпотеки
  4. Хто має право на військову іпотеку
  5. категорії військових
  6. Чому вам потрібно саме до нас?
  7. Як придбати нерухомість без початкової суми?
  8. Етапи отримання кредиту за допомогою материнського капіталу
  9. За питаннях дзвоніть за телефоном 8 (351) 220-01-11 Залишити заявку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чому відмовляє банк? Що ми пропонуємо при оформленні іпотеки? Погана кредитна історія Індивідуальний підбір кредитної історії Помилки при заповненні анкети Супровід на всіх етапах угоди Нестійкий стан підприємства / роботодавця Оцінку вашої кредитоспроможності при оформленні іпотеки Проблеми з законом Подання ваших інтересів в банку / перевірка вашої кредитної історії

З нами 95% заявок схвалюються!

Знижки та преференції від банків-партнерів

Іпотека від 7,4% річних, рефінансування

  • Скасування або зниження банківської комісії за видачу кредиту;
  • Скасування комісії за расмотренного заявки при оформленні іпотеки ;
  • Зниження процентної ставки на весь термін кредиту до - 1% (в залежності від програми);
  • Зменшення терміну мораторію на довгострокове погашення;
  • Зниження платежів по страхової нерухомості,-життя, працездатності і ризиків втрати права власності-(титул).

Щоб отримати професійні консультації з оформлення іпотеки телефонуйте нам 8 (351) 220-01-11

Ми проаналізуємо Вашу ситуацію і оформимо іпотеку на найвигідніших умовах в Челябінську.


Умови оформлення іпотеки

  • Термін кредиту від 1 року до 50 років;
  • Без початкового внеску або сума початкового внеску від 5% вартості квартири (будинку);
  • Позичальником / созаемщиком при оформленні іпотеки може бути будь-яка особа у віці від 18 до 60 років;
  • Постійна або тимчасова прописка (реєстрація);
  • 1 рік безперервного трудового стажу і не менше 3 місяців на останньому місці роботи;
  • Страхування життя і працездатності позичальника на весь термін кредитування;
  • Страхування житла від шкоди і руйнування на весь термін кредитування.

рефінансування іпотеки

Ми пропонуємо клієнтам з чинним іпотечним кредитом:

  • зменшити щомісячний платіж по кредиту;
  • знизити переплату за відсотками;
  • скоротити термін кредитування;
  • об'єднати кількох діючих кредитів в один.

У сучасній економічній системі існує інструмент для заміни одного кредиту на інший, більш вигідний. Рефінансування в Челябінську дозволяє отримати в банку нову позику, відсоток виплат по якому буде нижче.

Відбувається це за наступною схемою: банк гасить борг клієнта, при цьому оформляючи на нього новий кредит. Незважаючи на очевидну вигоду послуги, у неї є свої підводні камені.

Для отримання більш детальної інформації, записуйтеся на безкоштовну консультацію - телефонуйте: 8922-012-38-38.

«Військова іпотека» - спеціальна програма з придбання житла для військовослужбовців, що діє з 2005 р Кредит виплачується засобами, які держава щомісяця відкладає на рахунок військового протягом всього періоду його перебування на службі. Щороку накопичення індексуються. Платежі однакові для всіх категорій учасників.

Хто має право на військову іпотеку

оформити іпотеку на житло можуть як офіцери, так і рядові, що знаходяться на довгостроковому контракті і внесені до реєстру учасників.

категорії військових

  • військовослужбовці зі званнями «прапорщик» і «мічман», які прослужили 3 роки;
  • випускники військових вузів, яким видали диплом 1 січня 2005 року і пізніше, і які підписали контракт до цієї дати;
  • офіцери, які уклали 1-й контракт;
  • матроси, сержанти, солдати, які підписали 2-й контракт.
Відлік часу для всіх перерахованих категорій також починається з початку 2015 р

умови позики

Виплати по іпотеці не повинні бути вище, ніж перераховуються щомісяця Міністерством оборони кошти на особистий рахунок. Якщо військовий, який уклав іпотечний договір на 20 років, вирішить звільнитися з армії раніше цього терміну, йому доведеться погашати залишок боргу, включаючи відсотки, самостійно. За програмою належить не більше 2 млн. 200 тис. Руб. Вік військового 21 - 45 років.
Можна не брати іпотеку, а збирати гроші, щоб через 20 років використовувати їх на покупку квартири.
Не можна оформити іпотеку на житло, що вважається старим фондом, наприклад, кімнату в комуналці. Поки не виплачена заборгованість, нерухомість не підлягає продажу або переоформленню на іншу особу.
Процентна ставка і термін кредитування залежать від віку і типу викуповується квартири. Необхідні документи: паспорт, заяву на спеціальному бланку, свідоцтво про те, що у вас є право на житлову позику.

Переваги військової іпотеки

  • позичальник сам вибирає квартиру; немає вимог щодо її метражу; регіон - будь-який;
  • пільгові умови; можливість доплачувати власні гроші для покупки кращого житла і повторно брати участь в «військової іпотеку»;
  • програма діє незалежно від наявності іншої власності.

Агентство нерухомості «Прем'єр-Сіті» давно працює з військовослужбовцями, які бажають оформити «військову іпотеку». Ми підберемо відповідну квартиру виходячи з ваших побажань, порекомендуємо банк з кращими умовами, допоможемо швидко оформити всі необхідні документи. Компетентні фахівці нададуть військовослужбовцям безкоштовні телефонні консультації по програмі.

Ще якийсь час назад індивідуальному підприємцю, щоб взяти кредит в банку, потрібно було впоратися з багатьма труднощами. Фінансові установи з явним небажанням надавали іпотечні кредити підприємцю, вважаючи його позичальником з підвищеним ризиком.

В даний час ситуація змінилася - іпотечні продукти для індивідуальних підприємців стали на багато доступніше, що підтверджує поява нових банківських програм, призначених виразно для підприємців.

Цікаво, що кредит підприємцю, як правило, надається зі значною процентною ставкою або на короткий термін. Крім цього, в процесі оформлення іпотечного кредиту витрачається багато часу, так як потрібно надати велику кількість паперів. Одне лише розгляд заяви може зайняти місяць, так як оцінці піддається великий перелік документів. Здійснюється аналіз бізнесу необхідний, щоб підтвердити дохід підприємця, а також для підтвердження наявності діючих виробничих активів. При проведенні аналізу увага приділяється в основному терміну роботи підприємства і сальдо обороту.

Деякі бізнесмени, уникаючи податківців, усуваються від надання повних і правдивих відомостей. Але ці дії не підкріплені нічим - вся інформація клієнтів є строго секретної, а втрата будь-яких відомостей може обернутися проти банку.

Підсумовуючи вищесказане, можна підкреслити, що іпотечний кредит для підприємця - це непросте заняття, тому дуже важливо надати це питання фахівцям. Співробітники агентства нерухомості «Прем'єр-Сіті» обов'язково допоможуть вам вирішити питання з оформленням іпотеки за дуже короткий час, підібравши оптимальний варіант іпотечних продуктів.

Чому вам потрібно саме до нас?

  1. Надання безкоштовної консультації і вибір відповідного варіанту іпотечного кредитування.
  2. Скорочення витрат часу і коштів за рахунок знижок і розуміння з боку банків-партнерів. Ми знижуємо процентну ставку на 1%, а також зменшуємо час на узгодження кредиту банком.
  3. Ви забудете, що таке відвідування всіх інститутів при зборі необхідних документів. Фахівці агентства зберуть необхідні документи для отримання кредиту, оформлять анкету і нададуть документи в банк. Ви тільки зберете копії оригіналів.
  4. Ми збільшуємо шанси на отримання кредиту. Перед визначенням банку ми врахуємо всі умови, що задовольняють банку.


Оформлення іпотеки без початкового внеску

У сучасному світі іпотечне кредитування набуває все більшої популярності. І пов'язано це насамперед з високими цінами на саму нерухомість. Щорічно вартість житла збільшується, а разом з нею і сума початкового внеску. І багато хто вже не можуть накопичити необхідну суму для отримання іпотечного кредитування. Тому такий вид іпотеки, як «без початкового внеску» знаходить велику популярність. Але перш ніж звернутися в банк за таким видом кредитування, потрібно знати всі нюанси і особливості.

Як придбати нерухомість без початкової суми?

Для отримання гарантій повернення грошової позики на фінансовому ринку існують кілька варіантів придбання нерухомості без потрібної суми. Іпотечне кредитування без початкового внеску - це досить значна сума для будь-якого фінансової установи. Розглянемо, як можна скористатися такою пропозицією, і які особливості у них є.

  • Іпотечне кредитування із забезпеченням існуючого майна або іпотека під заставу наявної нерухомості. Цей вид передбачає, що вартість квартири, що купується буде значно нижче наявної. Кредитна установа видає при цьому не більше 70% -80% від вартості наявної на ринку нерухомості. При цьому вона повинна знаходитися у власності позичальника. Підтвердженням цьому є документ, що підтверджує право власності. Крім цього, нерухомість повинна бути придатною для проживання.

Зниження річної процентної ставки за рахунок наших преференцій

  • Іпотечне кредитування під заставу майна. Сполучається з високими ризиками кредитної організації. Процентна ставка тут досить висока. Але в якості початкового внеску може бути використаний сертифікат на материнський капітал. Материнський капітал або субсидія на нерухомість. Не всі банки працюють з програмою підтримки молодих сімей, тому скористатися грошима за сертифікатом не завжди надається можливим. Це особлива форма угод супроводжується дуже складним документообігом.

Для того щоб грамотно вибрати іпотечну програму, краще скористатися думкою фахівців. У виборі іпотечної програми вам допоможе агентство нерухомості Прем'єр-сіті, яке добре співпрацює з багатьма банками міста Челябінська, що дозволить вам заощадити значну суму грошових коштів при оформленні іпотеки , А так само ваш час і нерви. Консультації абсолютно безкоштовні.

Оформлення іпотеки без підтвердження доходу

Материнський капітал можна використовувати, купуючи житлову нерухомість, щоб збільшити розмір грошової суми, призначеної на придбання житла.

Яким чином взяти кредит, маючи материнський капітал?
Якщо Ви збираєтеся купити квартиру або будинок, у Вас є можливість вкласти материнський капітал, але потрібно бути в курсі деяких нюансів і пам'ятати про них, коли плануєш купувати житло. Початковий внесок (здійснюється з власних коштів) може становити близько 10 відсотків від усієї вартості житлової нерухомості. Значна перевага від вкладення материнського капіталу в іпотечний кредит - це на первісну виплату буде витрачено менше коштів завдяки вкладенню материнського капіталу, однак банки (а таких не багато) в цьому випадку дають позикові кошти під більш високий відсоток.

Етапи отримання кредиту за допомогою материнського капіталу

Крім інших документів, необхідних для отримання іпотеки, на руках необхідно мати Сертифікат, що дає право на отримання материнського капіталу. У тому випадку, якщо Ви вирішили витратити материнський капітал для оплати початкового внеску за житло, раніше Ви не повинні були використовувати кошти з сімейного капіталу. Інакше, Ви не зможете вкласти материнський капітал в придбання житла. Розглянувши Ваші доходи і власні кошти, банк робить розрахунок максимальної кредитної суми і процентну ставку.
Сертифікат являє собою тільки право на отримання грошових коштів, але не самі гроші. Власник сертифіката може використовувати кошти, наприклад при оформленні кредиту. Власник не може отримати ці гроші готівкою. Пенсійний фонд здійснює перерахування грошей тільки в тому випадку, якщо квартира вже оформлена на власника сертифіката, або члена його сім'ї. У цьому випадку банк видає в кредит і суму, зазначену в сертифікаті під відсоток за ставкою рефінансування Центробанку.

До моменту отримання грошей з пенсійного фонду, позичальник оплачує кредит за ставкою рефінансування Центробанку. Суму, отриману в банку під відсотки для реалізації програми, позичальник погашає за рахунок власних коштів.
Допомога в проведенні іпотечних угод, пов'язаних з материнським капіталом, Вам надасть агентство нерухомості «Прем'єр-Сіті». Фахівці агентства мають великий досвід в проведенні таких операцій, крім того, знають в які банки краще звернутися з іпотечним кредитуванням.

Іпотека для молодої сім'ї - це реальне вирішення придбання власного житла, адже купити квартиру або побудувати будинок своїми силами дуже складно. Потрібно підкреслити, що для того, щоб скористатися іпотекою молодій сім'ї, потрібно брати участь в програмі «Молода сім'я». Іпотечний кредит за програмою допомоги молодим сім'ям - це реальна можливість отримання значної держпідтримки (субсидії) при вирішенні житлового питання.
Також за участю в програмі можна використовувати іпотечні продукти банків. Такі програми передбачені в багатьох банківських установах. Допомога молодій сім'ї з боку банку відрізняється від федеральної програми тим, що остання є безоплатною субсидією. Держава забезпечує безоплатної підтримкою на придбання житла, якщо сім'я підтвердила своє право на поліпшення умов.

З боку банківських структур клієнт наділяється такими можливостями

  • коригування процентної ставки;
  • відсутність мінімальної початкової плати;
  • зміна терміну виплати без застосування штрафу;
  • пільгове надання кредиту.

Для вступу до лав учасників іпотечної програми, молода осередок суспільства повинна дотримуватися такого порядку

1. Для отримання субсидії потрібно:

  • підтвердити, що сім'я потребує надання житла;
  • за програмою «Молода сім'я» стати власником свідоцтва, який наділяє правом на отримання субсидії;
  • відвідати філію ВАТ «АІЖК», яке якраз було створено, щоб молоді сім'ї покращували житлові умови в рамках спеціальної підпрограми.

2. Щоб брати участь в банківських проектах слід спочатку розібратися з умовами відповідних програм, потім визначитися з сподобалася і укласти кредитний договір.

Умови для отримання іпотеки

У кожному банку будуть запропоновані свої умови для іпотеки молодій сім'ї, проте можна знайти і універсальні вимоги.

Умови для оформлення іпотечного кредиту

  • вікові обмеження;
  • потреба сплати початкового внеску, який зазвичай починається від 10 відсотків ціни житла;
  • стабільний заробіток і постійна робота.
Серед умов отримання державної допомоги можна виділити:
  • вік подружжя повинен бути менше 35 років;
  • наявність підстав, щоб молоду сім'ю визнали потребує забезпеченні житлом;
  • наявність прописки в певному регіоні протягом 10 років.
Консультацію та допомогу в оформленні іпотеки молодим сім'ям надасть агентство нерухомості «Прем'єр-Сіті». Завжди готові підібрати квартиру і допомогти оформити її за програмою «Молода сім'я».

За питаннях дзвоніть за телефоном 8 (351) 220-01-11 Залишити заявку

Оформлення іпотеки в банках-партнерах Челябінська

Як придбати нерухомість без початкової суми?
Що ми пропонуємо при оформленні іпотеки?
Чому вам потрібно саме до нас?
Як придбати нерухомість без початкової суми?
Яким чином взяти кредит, маючи материнський капітал?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online