Іпотека без первісного внеску Челябінськ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Переваги та недоліки іпотеки.

Іпотека є великим благом і прокляттям сучасного суспільства. Одні бояться її до тремтіння і називають кріпосним правом XXI століття. Інші просто грамотно підходять до подібного рішення житлового питання і знають ціну цієї послуги. І обов'язково ще на початковому рівні усвідомлюють і розраховують всі ризики цього підприємства.

Потрібно залишатися реалістами, не так уже й багатьом громадянам вдається зібрати 2-3 млн рублів, цей необхідний мінімум, для покупки нерухомості. Необхідно усвідомлювати, що для багатьох людей іпотека залишається єдиним засобом придбання власного житла.

На жаль, не варто думати про те, що проблема з житловим фондом відноситься тільки до Москви і Підмосков'ї. Регіони не менш сильно страждають від цього, особливо з огляду на той факт, що Уряд зараз спеціально розробляє різні програми, по розвантаженню Московської області від тотальної забудови.

Зрозуміло, віддаленість від МКАД дає свою знижку в ціні, але все-одно, дана вартість мало для кого є легко заповнювати. Тому в різних регіонах банки також пропонують свої продукти, які можуть надати фінансову допомогу населенню. Головним з інструментів залишається іпотека.

Іпотека в Челябінську.

Великий і важливий місто приваблює більше кредитних організацій. І це не тільки міста з багатомільйонним населенням. Наприклад, Челябінськ є важливим, тільки тому, що на його території знаходиться один з найбільших транспортних вузлів країни. А також він є один з провідних промислових районів в сфері металургії і машинобудування.

Банки надають іпотеку.

Корисні статті

На території міста ведуть свою діяльність кілька банків. Одним з яких є Россельхозбанк . Створений на початку нового тисячоліття, як фінансовий інститут, для фінансування агропромислового сектора РФ, на сьогоднішній день є досить привабливим партнером для всіх категорій громадян. Безсумнівно, важливою перевагою даного банку є те, що він повністю державний, тобто користується всіма пільгами, а також пропонує населенню найбільш вигідні варіанти.

Відносно іпотечної програми, то тут банк дотримується практично всіх можливих варіантів. Він працює за стандартними іпотечними кредитами, військової іпотекою, виділенню коштів під будівництво фермерського господарства і т.д.

Як вже було сказано, 100% акцій банку належить державі, тому він підтримує всі основні державні програми.

Стандартним продуктом у нього є Іпотека від 12% до 15% річних. Як відомо, для отримання іпотеки клієнти вносять початковий внесок, при покупці. Плюсом Россельхозбанк є відносно невелика частка даного внеску. В середньому, по ринку клієнти вносять 25-30 відсотків суми самостійно, решта грошей отримують по іпотеці.

В даному банку, початковий внесок складається всього 10% від вартості нерухомості. Також є можливість зробити так, щоб іпотека без початкового внеску - калькулятор, якій буде описано нижче, була цілком реальною.

Зрозуміло, навіть при такому внеску і низьких відсотках, клієнт все-одно повинен бути платоспроможним і мати необхідний середньомісячний дохід для погашення платежів. Однак, навіть для тих, у кого немає зарплати в розмірі 45 тис. Рублів (а приблизно таку повинен мати позичальник, щоб отримати схвалення не тільки в цьому, а взагалі, в будь-кредитної організації), то Россельхозбанк дає можливість залучати поручителів. Особливо актуально це пропозиція буде для сімейних пар, де спільний дохід цілком підходить для оплати іпотеки, але окремо сума доходу мала. Один з клієнтів може вказати свого чоловіка поручителем, і проблема буде вирішена.

Якщо ж почати розбирати докладно сімейні пари, то потрібно відразу згадати, про повну державну підтримку Россельхозбанк і його пільги. Так, наприклад, дуже мало кредитних організацій запропонують оформити договір, де умови: Іпотека 10 відсотків - початковий внесок рівний нулю. Саме нуль, тому що підтримка молодих сімей є пріоритетом Російської держави. Дана кредитна організація дозволяє в якості початкового внеску враховувати материнський капітал. Низька процентна ставка, забезпечується, в разі, якщо позичальник отримує заробітну плату на рахунок в Россельхозбанк. В результаті при вартості житла в 2,5 мільйона рублів, з урахуванням, що у клієнта зарплатний проект, і він скористався материнським капіталом, сума якого від 250 тисяч, то виходить, що клієнт зможе оформити іпотеку без початкового внеску, під низьку процентну ставку.

Далі, для молодих сімей передбачена відстрочка до 3-х років по виплаті основного боргу. Якщо у пари народилася дитина, то протягом цього періоду вона буде виплачувати тільки відсотки по кредиту (сума відносно невелика), а основні засоби витрачати на новонародженого. Такої ж політики банк дотримується, в разі якщо іпотека береться під будівництво нового будинку . Протягом 3-х років платити основний борг не потрібно.

У разі якщо людина матеріально забезпечений і хоче поліпшити свої житлові умови, то і тут організація може запропонувати цікавий варіант. Як відомо, при покупці нерухомості в іпотеку, даний об'єкт автоматично стає заставним майном банку. Але якщо у клієнта вже є власна нерухомість, то він може оформити заставу на неї. Такий кредит в банку оформляється не як іпотека, а як нецільової споживчий, тільки на значно більшу суму (до 10 мільйонів рублів). У такому вигляді, ні про яке первинному внеску можна також не думати, тому що його немає.

В результаті під усіма цими плюсами можна розкрити формулу: Россельхозбанк - іпотека без початкового внеску. Оскільки жоден інший, з банків, представлених в Челябінську, не пропонує такий обсяг зручних засобів для погашення первісного внеску і таких низьких процентних ставок по іпотечних кредитах.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online