Технічний паспорт на багатоквартирний будинок

  1. Особливості документа технічний паспорт на багатоквартирний будинок
  2. Навіщо може знадобитися техпаспорт на всю будівлю?
  3. Як замовити техпаспорт в БТІ Києва?
  4. Яке київське БТІ вибрати?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У кожного будови є документ, і це стосується багатоповерхівок: вони також мають технічний паспорт на багатоквартирний будинок. Щоб взяти дозвіл і провести реконструкцію окремої квартири, знадобиться надати техпаспорт для багатоповерхового будинку. Саме забудовник замовляє оформлення технічного паспорта в Києві , Як і в будь-якому іншому місті України.

Особливості документа технічний паспорт на багатоквартирний будинок

Він являє собою план всіх поверхів будівлі, на якому вказані житлові і технічні приміщення. Виготовляється документ після того, як будівництво завершено. Техпаспорт для багатоповерхового будинку повинен мати такі параметри:

  • описуються конструктивні особливості будівлі та матеріали, які використовувалися для його зведення;
  • дані про фірму-забудовника, датою закінчення зведення;
  • основні параметри будови: поверховість, висота, площа;
  • вказані системи комунікацій і опалення в будівлі;
  • техплана всіх поверхів, в тому числі технічних, фундаменту і даху.

Не маючи технічний паспорт на багатоквартирний будинок, неможливо ввести будинок в експлуатацію, а отже, оформити право власності та розпродати квартири. Отримання техпаспорта на багатоповерховий будинок стає необхідним в таких випадках:

  • після закінчення будівельних робіт;
  • при капітальному ремонті та реконструкції будівлі;
  • при необхідності зареєструвати право власності на незавершений об'єкт.

Навіщо може знадобитися техпаспорт на всю будівлю?

Згідно з чинним законодавством будинок повинен перейти на баланс ОСББ або керуючої компанії. Технічний паспорт на багатоквартирний будинок потрібно для укладення договорів з комунальними підприємствами, в такому випадку власники квартир зможуть користуватися послугами за тарифами для населення.

Техпаспорт для багатоповерхового будинку необхідний мешканцям, щоб оформити спеціальні тарифи на електроенергію в разі, якщо автономне опалення здійснюється електричними котлами. Також при бажанні перепланувати квартиру потрібно технічний паспорт на багатоквартирний будинок (копія), щоб розробити проект майбутніх ремонтних робіт.

Як замовити техпаспорт в БТІ Києва?

Щоб виготовити документ, потрібно компанія, яка надає послуги БТІ. Необхідно надати пакет документації, що трохи відрізняється за складом в залежності від типу будівельного об'єкта. Серед обов'язкових документів потрібно назвати наступні: план будови, акт закінчення робіт і інформація про забудовника. Які ще потрібні дані, потрібно уточнювати в фірмі, яка надає послуги БТІ.

Працівники проведуть технічну інвентаризацію, експертизу будівлі і зроблять акт перевірки, на підставі якого відбувається оформлення технічного паспорта в Києві, як і в будь-якому іншому місті.

Яке київське БТІ вибрати?

Якщо вам потрібно техпаспорт для багатоповерхового будинку, то наша компанія з задоволенням допоможе вам в цьому питанні. У штаті організації працюють професійні техніки і юристи, які розбираються в технічних тонкощах і мають відповідні сертифікати. Виконання робіт не займе багато часу, оскільки ми звикли робити все швидко і якісно. Завдяки високому професіоналізму нам довіряють багато забудовників Києва і вважають, що ми краще київське БТІ.

Звертайтеся до нас! Всі клієнти отримують у нас тільки якісний сервіс і гарантію індивідуального підходу. Вартість послуг доступна і розраховується в кожному випадку окремо з урахуванням всіх факторів, що впливають.

Як замовити техпаспорт в БТІ Києва?
Яке київське БТІ вибрати?
Навіщо може знадобитися техпаспорт на всю будівлю?
Як замовити техпаспорт в БТІ Києва?
Яке київське БТІ вибрати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online