Кредит готівкою від Ощадбанку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У нашій країні серед комерційних банків   Сбербанк   традиційно стоїть осібно

У нашій країні серед комерційних банків Сбербанк традиційно стоїть осібно. Кредитна і депозитна політика найбільшого держбанку країни значно відрізняється від політики приватних комерційних банків. отримати кредит готівкою в Ощадбанку зазвичай можна на більш вигідних умовах, ніж в інших банках.

Головне що відрізняє кредитну політику Ощадбанку з точки зору клієнта - б про більша тяганина, більш високі вимоги до позичальника ( «біла» зарплата як мінімум), але в той же час порівняно низькі ставки по кредитах. Нижчі кредитні ставки банк може собі дозволити, так як має велику базу пасивів, кажучи простіше - грошей у Ощадбанку вистачає.

Також Сбербанк цікавий тим, що багато приховані витрати, які накладають на позичальника приватні комерційні банки (різні завищені страховки на заставу, страхування життя позичальника, додаткові комісії та пені) в Ощадбанку або відсутні, або значно нижче, ніж в середньому по галузі. Це викликано тими ж причинами - в Ощадбанку не намагаються заробити на вас будь-яку ціну, своє візьмуть за рахунок обсягів операцій.

Також в активі у держбанку досить гнучкі умови надання кредиту - з можливістю надання різних видів застави (або поручительства фізичних осіб), з різними графіками погашення (аннуітетами або фіксованими платежами). Багато комерційних банків надають можливість виплати виключно ануїтетними платежами (що значно віддаляє термін виплати кредиту і посилює кредитну залежність).

Серед клієнтів склалася така думка - кредит готівкою в Ощадбанку взяти зазвичай складніше, але його умови при цьому будуть вигідніше. При цьому гарному позичальникові тут, в загальному то завжди раді, навіть якщо враження від персоналу у вас буде прямо протилежним - спілкуванню з клієнтами в Ощадбанку звичайно варто повчитися.

Сьогодні Ощадбанк пропонує наступні види споживчих кредитів готівкою:

Споживчий кредит без забезпечення

  • на будь-які цілі
  • не вимагається забезпечення або поручителі
  • до 1 500 000 рублів, 50 000 $, 38 000 євро
  • ставка 17% -22% в рублях, 14% -19% у валюті
  • для клієнтів зарплатних проектів Ощадбанку млм отримують пенсію на рахунок в Ощадбанку - швидке оформлення (2 години), знижена ставка, оформлення по кредиту по 1 документу (паспорту)
  • термін кредиту до 5 років

Споживчий кредит під поручительство фізичних осіб

  • на будь-які цілі
  • без комісій
  • під поручітельсво фізичних осіб
  • до 3 000 000 рублів, 100 000 $, 76 000 євро
  • знижена ставка 15.5% -21% в рублях, 12.5% ​​-18% у валюті
  • можливість залучення чоловіка в якості созаемщика
  • термін кредиту до 5 років

Також для спеціальних випадків існують кредит на освіту (В тому числі з державним субсидуванням), споживчий кредит під заставу нерухомості.

Хто є хорошим позичальником для Ощадбанку:

- Має офіційну стабільну заробітну плату, у великій організації з прозорим управлінням і стабільно платять податки. Ідеальний варіант, якщо має зарплатну картку в Ощадбанку або організація має в Ощадбанку розрахунковий рахунок з регулярним оборотом по ньому.

- Має хороший стаж (як мінімум 6 місяців на поточному місці роботи і 1 рік загального стажу за останні 5 років)

- Позичальник може надати поручительство фізичних осіб або майно в заставу.

- Чи не військовозобов'язаний (запас або білий квиток).

- Має хорошу кредитну історію .

Взагалі, визначення достатніх умов для видачі кредиту лежить на конкретному кредитному інспекторові, який представляє кредитну заявку на кредитний комітет, тому багато вимог залишаються на його розсуд. Саме через це часто вимоги в різних відділеннях Ощадбанку значно відрізняються.

Наостанок, як приклад одного зі способів отримати кредит в Ощадбанку під дуже низький відсоток можна навести такий спосіб, випробуваний багатьма людьми:

В Ощадбанку надається житловий кредит на цілі ремонту (в тому числі оздоблювальних робіт) об'єктів нерухомості. При цьому ставка за цим кредитом відповідає поточній ставці Ощадбанку по іпотечних кредитах , Тобто одна з найнижчих по країні (від 11 до 16% річних в залежності від терміну та додаткових умов). Для того щоб отримати цей кредит досить мати об'єкт нерухомості і можливість найняти бригаду для виконання повного комплексу робіт по ремонту і обробці з офіційним оформленням робіт (з укладенням договору із зазначенням повної суми робіт і вартості матеріалів) і видачею фінансових документів. Підказка: ремонт приміщення в дійсності робити зовсім необов'язково.

Вам сподобається:

Споживчий кредит Ощадбанку - умови, відсотки

Кредитна карта Ощадбанку - умови, відсотки

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online