Де взяти кредит 200000 без довідок і поручителів

  1. Банки, що дають 200 т.р. без довідок і поручителів
  2. Тінькофф банк
  3. ренесанс Кредит
  4. східний
  5. Хоум Кредит
  6. Совкомбанк
  7. Споживчий кредит на 200000 т.р. по 2 документам
  8. Чи можна в Ощадбанку і Россельхозбанке взяти готівку тільки за паспортом
  9. Кредит на 200 тисяч рублів з поганою кредитною історією
  10. Скільки платити в місяць, якщо оформити кредит на 200 т.р.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Надати позику на 200000 рублів готові багато банків. Але чи легко отримати потрібну суму без підтвердження доходів і зайнятості? Ми проаналізували ринок і підібрали найвигідніші варіанти для оформлення кредиту готівкою по 2 документам.

Банки, що дають 200 т.р. без довідок і поручителів

Надати позику на 200 тис. Рублів готові багато банків. Але в більшості з них висока процентна ставка - видача грошей по мінімальним пакетом документів для банку є підвищеним ризиком.

Щоб вам було легше вибрати фінансового партнера, ми підібрали вибрали 5 кредитних організацій, які видають гроші під лояльний відсоток. При цьому у всіх перерахованих банках є можливість надати позику пенсіонеру - допускається підписання угоди з позичальниками до 70-75 років.

Найменування Ставка (відсотків річних) Необхідні документи Термін Вік заявника Тінькофф від 12% до 24,9% досить паспорта від 3 до 36 місяців від 18 до 70 років оформити ренесанс Кредит від 11,3% до 24% паспорт і документ на вибір:
● водійське посвідчення;
● диплом про повну загальну середню або вищу освіту;
● ІПН;
● закордонний паспорт;
● військовий квиток;
● іменна банківська карта.
від 2 до 5 років від 24 до 70 років оформити східний 12% досить паспорта, але банк має право запросити додаткові документи від 13 до 36 місяців від 21 року до 76 років оформити Хоум Кредит від 12,5% до 24,7% досить паспорта, СНІЛС надається за бажанням, від пенсіонерів необхідно відповідне посвідчення або довідка від 1 року до 5 років від 22 до 70 років оформити Совкомбанк від 18,9% до 22,9% паспорт і другий документ на вибір:
● ІПН;
● СНІЛС;
● військовий квиток;
● страховий поліс;
● водійське посвідчення;
● довідка з ПФР;
● закордонний паспорт;
● посвідчення військовослужбовця.
від 1 року до 5 років від 20 до 85 років оформити

Остаточний розмір ставки визначається після аналізу наданої позичальником інформації - кредитної історії, матеріального становища, фінансового навантаження і т.д.

Тінькофф банк

Особливість оформлення кредитного договору в тому, що потенційному позичальникові не потрібно відвідувати відділення банку. Весь процес відбувається віддалено - достатньо заповнити форму на сайті або зателефонувати за телефоном гарячої лінії. При позитивному рішенні гроші переведуть на карту, яку в обумовлені з клієнтом час і місце привезе кур'єр.

Для сумлінних позичальників Тінькофф пропонує бонус. Якщо велика частина кредиту буде погашена без прострочень, то банк перерахує ставку в меншу сторону. Про доступність конкретно йому такої послуги позичальнику буде повідомлено при схваленні заявки.

Для подачі анкети необхідно мати дохід більше 15 тис. Рублів на місяць.

Докладний огляд кредитних пропозицій і онлайн-заявка

ренесанс Кредит

Для подачі заявки можна надати мінімальний пакет документів. Але якщо ви хочете знизити процентну ставку, то можна надати також підтвердження зайнятості та рівня доходів.

Обов'язковою умовою отримання потрібної суми є постійна реєстрація в регіоні оформлення кредиту. Є вимоги і до розміру доходів. Москвичі мають заробляти не менше 12 тис. Рублів, жителі інших регіонів - 8 тис.

Стаж на поточному місці роботи повинен бути більше 3 місяців.

Всі кредитні програми і онлайн-заявка на кредит

східний

Пропонує фіксовану ставку незалежно від умов договору та фінансового стану позичальника. Рішення по заявці приймається протягом 15 хвилин, видача грошей відбувається в день звернення.

У банку є вимоги до стажу роботи - від 12 місяців для позичальників молодше 26 років і від 3 місяців для інших заявників.

Докладний огляд банку Східний і онлайн-заявка на кредит

Хоум Кредит

Готовий видати гроші як найманим працівникам, так і пенсіонерам при відповідно віковим вимогам.

Обов'язкова реєстрація в регіоні присутності банку, для оформлення необхідний стаж на останньому місці зайнятості від 3 місяців (вимога не стосується пенсіонерам). Гроші видаються за 2 години.

Для постійних клієнтів банк пропонує поліпшення умов - більший кредитний ліміт, менша ставка і збільшений термін.

Всі кредитні програми і форма онлайн-заявки

Совкомбанк

Для подачі заявки загальний трудовий стаж заявника повинен бути більше 12 місяців, 4 з яких на останньому місці зайнятості. При цьому необхідний дохід понад 50 тис. Рублів на місяць (підтверджувати не потрібно).

У заявника повинна бути постійна реєстрація в регіоні оформлення договору не менше 4 місяців. Заявка розглядається до 5 днів.

Всі кредитні пропозиції Совкомбанк і онлайн-заявка на кредит

Споживчий кредит на 200000 т.р. по 2 документам

Головна особливість такого фінансування в тому, що заявки розглядаються в експрес-режимі - зазвичай гроші видаються відразу в день звернення. Але в деяких банках узгодження може затягнутися на кілька днів. Якщо сума потрібна терміново, уточніть терміни винесення рішення заздалегідь.

Спрощена процедура оформлення кредитного договору має свої переваги:

  • не потрібно залучати поручителя;
  • немає необхідності залишати заставу;
  • не вимагається копія трудової книжки або договору про найм;
  • дохід годі й підтверджувати.

Для розгляду заявки і винесення по ній рішення досить надати паспорт і другий документ на вибір. Це може бути водійське посвідчення, свідоцтво ІПН, СНІЛС, закордонний паспорт і т.д. У деяких банках також можна використовувати поліс ДМС, абонемент у фітнес-клуб, квиток на літак та інші "нестандартні" документи.

Важливо! Незважаючи на те що не потрібно підтверджувати дохід і зайнятість, банк все одно попросить повідомити дані роботодавця. При цьому у позичальника повинен бути стаж від 3-6 місяців, а на момент звернення він повинен офіційно працевлаштований.

Позики по 2 документам майже завжди нецільові. Перед банком не потрібно звітувати, на що саме були спрямовані отримані кошти - ви можете витратити гроші на погашення інших кредитів, купівлю машини або будь-які інші цілі.

Страхування кредитів навіть без довідок про доходи добровільно. Що б не говорили співробітники банку, потрібну вам суму можна отримати без фінансового захисту.

При схваленні грошові кошти переводяться на карту. Найчастіше її видають в процесі оформлення. Але для клієнтів банку можливе зарахування суми на вже наявну карту, наприклад, зарплатну.

Чи можна в Ощадбанку і Россельхозбанке взяти готівку тільки за паспортом

Отримати кредит по 2 документам ні в Россельхозбанке , Ні в Ощадбанку не вийде - потрібно підтвердження зайнятості і доходу.

При цьому банки надають можливість взяти потрібну суму без 2-ПДФО. Дохід можна підтвердити довідкою у вільній формі, яка заповнюється роботодавцем. Документ повинен містити:

  • найменування організації;
  • юридичні реквізити;
  • контактні дані;
  • персональні відомості працівника;
  • розмір щомісячного доходу до і після оподаткування;
  • ПІБ, посада та підпис оформив довідку особи;
  • дату видачі документа;
  • живу друк компанії.

Термін дії довідки становить 30 днів.

Кредит на 200 тисяч рублів з поганою кредитною історією

Позитивна кредитна репутація важлива при винесенні рішення про видачу позики, на неї банки дивляться в першу чергу. Проаналізувавши ринок, ми не знайшли фінансову організацію, яка б пропонувала кошти позичальникам з негативним досвідом кредитування.

Тим не менш, є 2 способи підвищити ймовірність розгляду заявки без відмови:

  1. Індивідуальне узгодження. Якщо заявка буде розглядатися на кредитному комітеті, то ви зможете аргументувати свою позицію. Доведіть, що ваше фінансове становище змінилося і ви можете без проблем взяти і якісно виконувати нові зобов'язання.
  2. "Свій" банк. Спробуйте звернутися в фінансову організацію, на карту якої приходить зарплата, або з якої вже був позитивний досвід співпраці. Як правило, до повторних клієнтам банки відносяться лояльніше.

Підсумкове рішення залишається за кредитором. Навіть при переконливої ​​аргументації в заявці може бути відмовлено без пояснення причин.

Скільки платити в місяць, якщо оформити кредит на 200 т.р.

Розмір щомісячного платежу залежить від процентної ставки і терміну.

Якщо оформити договір під 11,3% (наприклад, в Ренесанс Кредит), то платіж буде:

  • на 1 рік - 17 704 рубля;
  • на 2 роки - 9 349 рублів;
  • на 3 роки - 6 576 рублів;
  • на 4 роки - 5 198 рублів;
  • на 5 років - 4 378 рублів.

А, наприклад, при укладенні договору під 24,7% (максимальна ставка в Хоум Кредит), внесок складе:

  • на 1 рік - 18 980 рублів;
  • на 2 роки - 10 644 рубля;
  • на 3 роки - 7 920 рублів;
  • на 4 роки - 6 598 рублів;
  • на 5 років - 5 835 рублів.

При збільшенні терміну скорочується щомісячний платіж, але збільшується переплата. Оптимальний варіант - оформляти договір на мінімальний час або гасити великими сумами.

Вам також буде цікаво:

Автор:

Олена Зайцева

Останні статті цього автора:

© «Kreditka», при повному або частковому копіюванні матеріалу посилання на першоджерело обов'язкове.

Оцініть матеріал:

Але чи легко отримати потрібну суму без підтвердження доходів і зайнятості?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online