Де може отримати кредит громадянин Білорусі?


Анатолій запитує, Смоленськ, Смоленська область 4 роки тому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Добрий ранок! Чи можна отримати кредит в будь-якому банку РФ громадянину Білорусі? Дякуємо. Анатолій.

Відповідає Ольга, економіст, Креднал.ру

Привіт, Анатолій! Дякуємо Вам за довіру! Анатолій, теоретично будь-який іноземний громадянин може подати заявку на кредитування в РФ, але на практиці схвалення подучается ті, що підтвердять свою платоспроможність і зайнятість документально. Крім того, потрібен дозвіл на реєстрацію та реєстрація в РФ, робочий стаж не менше 3 років і поручительство громадянина Росії.
Анатолій, з огляду на те, що Ви не маєте в РФ кредитної історії, ми Вам радимо почати її з оформлення невеликої позики в мікрофінансової компанії. Кілька доступних варіантів передбачені у нас на сторінці « Швидкі гроші ». Зверніть увагу, що заборгованість по мікропозик відбивається в звіті Національного бюро кредитних історій. Так само МФО намагаються для постійних позичальників передбачити кілька найбільш вигідних пропозицій за індивідуальною програмою. У деяких випадках, при повторному мікрокредитування можна отримати на особисті потреби до 100 000 російських рублів.
Відверто кажучи, кредити для нерезидентів в РФ явище нечасте. Тому, перш ніж подавати кудись заявку, проконсультуйтеся з фахівцем банку. Дізнайтеся всі вимоги кредитно-фінансової організації і зіставте зі своїми можливостями.
Успішного Вам кредитування!


Відповідь корисний? ТАК НІ Рейтинг: 4.3 / 5 1 - 15 відгуківЧи можна отримати кредит в будь-якому банку РФ громадянину Білорусі?
Відповідь корисний?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online