Як взяти кредит боржникові, безробітному або иногороднему?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вперше про кредити наша країна дізналася ще в кінці XIX століття, однак даний вид банківських послуг впевнено увійшов в життя росіян тільки кілька років тому. І все ж деякі категорії населення - безробітні, боржники або, наприклад, іногородні - все частіше задаються питанням: «Як і де взяти кредит?». Адже він життєво важливий.

Адже він життєво важливий

Існує кілька варіантів, як взяти кредит позичальникові, який не має роботи. Найпростіший з них - звернутися в банк, який не потребує довідку про доходи. Крім російського паспорта позичальника доведеться пред'явити посвідчення водія, закордонний паспорт, картку страхування у пенсійному фонді або картку ІПН. Багато банків, крім того, вимагають наявності у безробітних стаціонарного або мобільного телефонів.

Важливо наявність у власності дачі, квартири, автомобіля (бажано - іномарки або вітчизняної машини не старше трьох років). Все перераховане вище може стати запорукою при отриманні кредиту. Нададуть допомогу при отриманні позики штампи в закордонному паспорті, поставлені в останні півроку, і позитивна кредитна історія.

Ще один варіант з отриманням кредиту - пройти реєстрацію в службі зайнятості за місцем прописки, закінчити підготовку на безкоштовних курсах підвищення кваліфікації, пред'явити бізнес-план розвитку власного підприємства і захистити його. Таким чином можна, хоча б формально, перетворитися в індивідуального підприємця, відкрити своє ТОВ і взяти в кредит до 120 тисяч рублів на його розвиток, заручившись поручительством відділення фонду підтримки структур малого підприємництва. Вельми вигідний спосіб.

Як взяти кредит боржникові?

Клієнту з підмоченою кредитною історією оформити кредит в банку куди складніше, ніж безробітному. Якщо вже були проблеми з виплатами за кількома кредитами або до сих пір немає можливості розрахуватися з банком, треба бути готовим до того, що кредит не дадуть. І все ж існує цілий ряд банків, готових мати справу з боржниками. Проблема тут полягає тільки в тому, що умови отримання кредиту будуть невигідними: доведеться віддавати банку занадто великий відсоток.

Нормалізувати відносини з банками можна, поліпшивши кредитну історію, тобто погасивши попередні і поточні заборгованості. До речі, дані про останні фінансові операції вважаються більш цінними для банкірів, саме по ним вони будуть судити про матеріальну спроможності кредитора.

Існує також нелегальний спосіб в отриманні кредиту: допомогу нададуть сторонні фірми. Вони скорегують кредитну історію і зроблять з будь-якого позичальника справного клієнта банку. Звертатися в такі компанії не рекомендується, адже в разі розкриття махінацій загрожує як мінімум жорсткий відмову у видачі кредиту. Максимум - «хрест» на кредитній історії, досить, втім, суворе покарання.

Як взяти кредит іногородньому?

Більшість банків сьогодні готові надати кредит іногородньому, але лише в тому випадку, якщо він має тимчасову реєстрацію і постійну роботу. При цьому термін перебування на посаді повинен бути не менше півроку.

Якщо клієнт звертається в великий банк, який має мережу відділень по всій Росії (в тому числі і в місті, де він прописаний), можна бути впевненим, що йому дадуть кредит. Однак умова про надання довідки з місця роботи неодмінно збережеться. Як ще варіант можливості для іногороднього в отриманні кредиту - допомога поручителя з постійною пропискою.

І все ж деякі категорії населення - безробітні, боржники або, наприклад, іногородні - все частіше задаються питанням: «Як і де взяти кредит?
Як взяти кредит боржникові?
Як взяти кредит іногородньому?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online