Як оформити кредит під заставу нерухомості в Ощадбанку РФ?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для Росії кредит з умовою застави оформленої у власність нерухомості вважається відносно новим банківським продуктом, але вже завоював довіру населення. Такий вид позики зручний для тих, кому потрібні кошти на освіту, розширення або розвиток бізнесу , Покупку нерухомості (така схема кредитування особливо поширена) ...

Так, позичальник оформляє заставу на наявну у нього у власності квартиру з тим, щоб після придбання нового житла продати старе і оплатити кредит за нове.

В даний час багато великих кредитні організації пропонують своїм позичальникам дану можливість, але тільки Ощадбанк кредит під нерухомість оформляє на найвигідніших і доступних умовах.

Слід зазначити, що саме Ощадбанк став одним з перших банків, які запропонували кредит під заставу оформленої у власність нерухомості на прийнятних умовах.

Отримати таку позику в Ощадбанку цілком реально, для її оформлення від позичальника потрібно офіційно підтверджене джерело отримання доходів, пакет документів, що підтверджують оформлення власності на заставне житло і суму початкового внеску (зазвичай вона не перевищує 20%).

Важливо знати, що Ощадбанк кредити під нерухомість пропонує не тільки в російській, але також і в іноземній валюті (це можуть бути євро або долари США), при цьому розмір мінімальної позики необмежений.

Важливо знати, що Ощадбанк кредити під нерухомість пропонує не тільки в російській, але також і в іноземній валюті (це можуть бути євро або долари США), при цьому розмір мінімальної позики необмежений

Як оформити кредит під заставу?

Але необхідно бути готовим до того, що банк може відмовитися прийняти в якості застави наявну нерухомість. Це може статися у випадках, коли будинок підлягає знесенню, знаходиться в аварійному стані, входить до переліку спірних об'єктів або знаходиться в черзі на капремонт.

Також можна зіткнутися зі складнощами в разі незареєстрованих перепланувань, помилки в приватизації або порушення оформлення прав власності. Також Сбербанк кредит під нерухомість не стане видавати в разі, коли частка в квартирі належить неповнолітній дитині або він там прописаний (зареєстрований).

В якості забезпечення по заставі виступає наявне у позичальника оформлене у власність житло. Кредит оформляється на термін від трьох місяців до 25 років, позичальниками можуть виступати громадяни, які працюють у віці від 21 року до 65 років.

Слід розуміти, що при належному оформленні всієї необхідної документації, збиранні та аналізі пропонованих кредитних продуктів Сбербанк кредит під нерухомість видає будь-якому громадянину, відповідному вимогам банку. Така позика допоможе у випадках великої позики на тривалий термін ...

-----

Сподобалася стаття? Будь ласка, поділіться з друзями. Дякуємо :)




Як оформити кредит під заставу?
Сподобалася стаття?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online