4 банки, які видають кредит на телефон з 18 років

  1. Умови кредитування
  2. Перелік банків, які видадуть позичку
  3. Вимоги та документи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Про престижному мобільному пристрої сьогодні мріє кожен представник молоді. Але купити телефон в кредит в 18 років може не кожен. Віддати відразу всю суму продавцю теж буває проблематично з фінансової точки зору. Ось молодим людям і доводиться шукати організації, які готові видати позику на більш-менш лояльних умовах.

Умови кредитування

Молоді люди з невеликим досвідом роботи входять в групу ризику у більшості кредиторів.

Саме через фінансової ненадійності складно знайти банк, який видасть на хороших умовах кредит громадянину, тільки став повнолітнім.

Особи віком від 18 років в середньому можуть розраховувати на отримання позики в межах 100 тис. Рублів, терміном до 5 років і під процентну ставку 13-15%. Умови програм у різних кредиторів відрізняються, тому необхідно заздалегідь ознайомитися з усіма пропозиціями.

Перелік банків, які видадуть позичку

Одним з перших пунктів у списку вимог у більшості кредитно-фінансових організацій значиться вік - від 21 року і більше. Це багато в чому і породило думку, що в 18 років неможливо отримати позику на невеликі покупки.

Однак є ряд банків, які готові укласти кредитну угоду з особами, недавно досягли повноліття:

  1. Московський кредитний банк - довгострокові споживчі позики (до 15 років) для жителів Москви і Московської області до 2 млн рублів і під 14% річних.
    Про престижному мобільному пристрої сьогодні мріє кожен представник молоді
  2. Пошта Банк - нецільові кредити без довідки про доходи на суму до 1 млн рублів, терміном до 5 років, під 14,9%.
  3. ренесанс Кредит - видає повнолітнім громадянам до 700 тис. Рублів без забезпечення, терміном до 5 років і під 12,9%.
  4. Тінькофф Банк - споживче онлайн-кредитування на суму до 1 млн рублів (до 300 тис. При оформленні кредитної карти), терміном до 36 місяців, під 15,9%.

Список організацій збільшиться, якщо потенційний позичальник запропонує в якості гарантії виконання зобов'язань заставу цінного майна (автомобіль, нерухомість, цінні папери).

Детальніше про те, як взяти телефон в кредит в 18 років у вибраному банку, написано на офіційному сайті кредитора або в його найближчому відділенні.

Вимоги та документи

Повнолітній громадянин для отримання позики на купівлю мобільного телефону повинен в першу чергу відповідати стандартним вимогам банку:

  • громадянство РФ;
  • вік - від 18 років;
  • реєстрація в регіоні знаходження кредитора;
  • офіційне джерело постійного доходу;
  • мінімальний стаж роботи - часто досить хоча б 3 місяці;
  • для чоловіків - підтвердження відстрочки від військової служби на термін виплати боргу або підтвердження її проходження;
  • студентський квиток (для студентів);
  • водійське посвідчення (необов'язково, але його наявність підвищить ймовірність схвалення кредиту);
  • СНІЛС.

Дізнатися точно, чи дадуть кредит на телефон в 18 років, можна після ознайомлення зі списком вимог конкретного кредитного установи. Зазвичай він розміщений на офіційному сайті банку.

На підтвердження відповідності заявленим вимогам, позичальникові доведеться надати пакет документів:

  • Паспорт з відміткою про реєстрацію.
  • Довідка з місця роботи із зазначенням посади та стажу.
  • Довідка про доходи за формою 2-ПДФО або за формою банку (якщо кредитор допускає).
  • Військовий квиток або довідка з комісаріату про відстрочку.

Додатково можуть знадобитися свідоцтво про шлюб і народження дітей (якщо є). Для осіб, які перебувають у шлюбі, можуть розрахувати сукупний дохід подружжя, що підвищить максимально можливу суму для отримання в кредит.

Підвищити свої шанси потенційний позичальник може ще декількома способами:

  • надати ліквідне майно в заставу;
  • залучити до угоди співпозичальників або поручителів;
  • укласти договір страхування свого життя, здоров'я і працездатності.

Банки дійсно неохоче йдуть на укладання договорів зі студентами, проте, шанс завжди є. Особливо якщо ви маєте стабільний заробіток і можете підтвердити цей факт документами.

Оформлення позики починається з подачі заявки. Сьогодні більшість офіційних сайтів кредитних організацій надають можливість заповнити форму онлайн. Тому відправляйте контактні дані відразу декільком кредиторам, і вибирайте кращу пропозицію для своїх покупок. Навіть якщо з оформленням кредиту нічого не вийде, завжди залишається варіант розстрочки, яка зараз оформляється в будь-якому центрі з продажу мобільних телефонів (Зв'язковий, Евросеть і інші).

Оцініть статтю:

Де можна оформити телефон в кредит в 18 років: 4 основних банку

5 (100%) голосів: 1

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online