Новини компанії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

17 квітня в конгрессно-виставковому центрі розпочали роботу найбільші будівельні виставки Північно-Заходу Росії. Тут презентують сучасні матеріали та обладнання, обговорюють перспективи розвитку Санкт-Петербурга як агломерації.

Тут презентують сучасні матеріали та обладнання, обговорюють перспективи розвитку Санкт-Петербурга як агломерації

24-я Міжнародна виставка будівельних і оздоблювальних матеріалів WorldBuild St. Petersburg / ІнтерБудЕкспо проходить 17-19 квітня. Її учасники - 131 компанія з Росії, Білорусі, Німеччини, Італії, Туреччини, Фінляндії та Південної Кореї. Вперше беруть участь компанії Fancy Floor, Gipca, San Marco Colorificio, «Вінтек Пластик», «Гидрозіт», «Інкостарк», «Корк Інтер'єр», «Хризотилова асоціація».

Експозиція демонструють вентильовані фасади, декоративні покриття, закладні деталі для монолітного будівництва, пустообразователі, світлодіодне освітлення, поліпропіленову мікрофібру для армування бетонів, сухі будівельні та кольорові розчини кладок і багато іншого.

Працюють колективний стенд виробників з Баварії, демо-майданчик з новинками, а також стенд переможців конкурсу «Інновації в будівництві» 2018 року. Конкурс, ініційований міським Комітетом з будівництва, проходив за підтримки Петербурзького будівельного центру і виявив інноваційні продукти і технології будівельного ринку Санкт-Петербурга.

В рамках виставки проходить Конгрес по будівництву IBC, який об'єднує VI З'їзд будівельників Північно-Заходу Росії і тематичні експертні сесії.

Вперше в рамках ділової програми виставки проходять архітектурний форум ArchiSpace на тему «Агломерація Петербурга: перспективи розвитку та збереження ідентичності» і конференція Retail Expert для представників мережевих і незалежних роздрібних торгових компаній.

5-а Міжнародна в иставка обладнання для опалення, водопостачання, вентиляції, кондиціонування і басейнів Aquatherm St. Petersburg проводиться в «експофорум» в ці ж дні. У ній беруть участь 42 компанії з Росії, Великобританії, Німеччини, Китаю, Польщі та Фінляндії.

Виставка представляє інтерес для представників будівельних і торгових компаній, закупівельників. Тут показують різноманітне опалювальне і насосне обладнання, газові пальники, каналізаційні установки, трубопровідні системи, труби, арматуру та фітинги, контрольно-вимірювальні прилади і апаратуру, вогнезахисні матеріали, системи вентиляції та кондиціонування і інше.

На виставку приїхали провідні оптово-роздрібні компанії, які презентують обладнання для житлового, комерційного та промислового секторів: «Інтерма СПб», «Вілма», «Гідроснаб», Toptan. Учасники проекту NEW ENERGY продемонструють енерго- і ресурсозберігаючу продукцію.

Ділова частина виставки Aquatherm St. Petersburg представлена 21-й конференцією «Будівлі високих технологій». Відбудуться семінари про мікрокліматі приміщень готельних комплексів, про інформаційний моделюванні будівель, майстер-клас «Системи протидимного вентиляції».

Організатор виставки «ІнтерБудЕкспо» - компанія «Прімекспо», що входить до міжнародної Групи компаній ITE.

Організатори виставки Aquatherm St. Petersburg - компанія Reed Exhibitions і «Прімекспо».

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online