1-4 червня - 16-я виставка косметики, обладнання та аксесуарів для салонів краси, СПА-центрів, фітнес-клубів Beauty Show Krasnodar

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Арома-Стиль вперше візьме участь в найбільші виставки косметики, обладнання та аксесуарів для салонів краси, СПА-центрів, фітнес-клубів на Півдні Росії Beauty Show Krasnodar!

Виставка пройде вже в 16-ий раз і збере разом професіоналів красивого бізнесу - косметологів, перукарів, майстрів з манікюру, візажистів, стилістів і власників салонів краси. Традиційно в рамках виставки пройдуть професійні чемпіонати, конкурси, серії авторських майстер-класів і презентації в усіх напрямках. Для фахівців індустрії краси виставка відкриває безліч унікальних можливостей для самореалізації і професійного вдосконалення.

Компанія «Арома-Стиль» буде рада зустрічі з вами на своєму стенді А211 де вас чекають наші кращі фахівці, у яких ви дізнаєтеся про нашу продукцію, отримаєте відповіді на питання, що цікавлять і протестіруете будь-який косметичний засіб з представлених на стенді.

На виставці для всіх відвідувачів будуть діяти оптові ціни на продукцію і додаткові знижки на частину асортименту!


Отримати безкоштовний квиток можна на офіційному сайті виставки при реєстрації вказавши промокод Bea17zor16

Час роботи виставки для відвідувачів: 1 - 3 червня з 10:00 до 17: 4, 4 червня з 10:00 до 15:30

Адреса місця проведення: Виставково-конгресовий комплекс «Експоград Південь», Павільйон 1. р Краснодар, вул. Конгресовий, 1 (поруч розташована будівля 15/1 по вул. Олександра Покришкіна) / Від Мегацентра «Червона площа» до ВКК «Експоград Південь» і в зворотний бік будуть надані безкоштовні автобуси. Стоянка автобусів на «Червоній площі» знаходиться на зупинці громадського транспорту з боку центрального входу в МЕГАЦЕНТР.

До зустрічі, друзі!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online