Модульні пластикові щити Schneider Electric

  1. Характеристики пластикових щитів Mini Pragma:
  2. Характеристики пластикових щитів Kaedra:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Електричний щит - це прилад, який дозволяє розподілити енергію в трифазних мережах при частоті 50 Гц. Він служить, перш за все, для захисту електричного кола при коро тком замиканні або перевантаженнях, можливість виникнення яких зростає паралельно зі збільшенням кількості побутових приладів. Паралельно з цим зростає ризик загоряння, і загрози людини поразки людей електричним струмом, в тому числі і загрози для життя. Модульні пластикові щити застосовуються для установки модульної апаратури в громадських, житлових і технічних будівлях, і покликані в першу чергу, дбати про безпеку людини.

фірма Schneider Electric заснована в 1836 році і має великий досвід у сфері електроустаткування. Компанія заслужила добру репутацію якістю своєї продукції, її довговічністю і надійністю. Ви завжди можете бути впевнені в тому, що пристрої Schneider Electric захистять ваше життя і збережуть ваше обладнання.

При установці в звичайному приміщенні, щит позвол ит зберегти естетику інтер'єру, так як відрізняється компактними розмірами і непомітним дизайном. На задній стінці щитка є металева DIN-рейка, яка поряд з проводами, закрита пластиковою панеллю. Вона призначена для захисту людини від дотику до струмоведучих частин. Крім того, продумана конструкція дає можливість при необхідності здійснювати пломбування.

види модульних пластикових щитів Schneider Electric

Серед серій захисних щитків Schneider Electric особливо варто відзначити дві:

Серед серій захисних щитків Schneider Electric особливо варто відзначити дві:

Обидві серії відрізняються високими технічними даними, надійністю конструкції і універсальністю в застосуванні.

Пластикові корпуси щитків Mini Pragma - це ідеальний варіант для заміни застарілих щитків. Конструкція щита дозволяє використовувати від трьох до тридцяти шести модулів, а кріплення будь-якого пристрою здійснюється на DIN-рейку. Mini Pragma пропонує вбудовані і навісні корпусу на струми до 63 А. Корпус модульного щита виконаний з пластика високої міцності, що відрізняється стійкістю до механічних пошкоджень. Дверцята щитка може бути виконана як в прозорому, так і в непрозорому варіанті. Дверцята відкривається вліво або вправо на 180 0.

Характеристики пластикових щитів Mini Pragma:

- ступінь захисту від рідин - IP40;

- ступінь захисту від механічних пошкоджень - IP 07;

- другий клас ізоляції;

- прозора / непрозора дверцята;

- самозагасання переднього полукорпуса 30 секунд при температурі 650С;

- самозагасання клемних власників 30 секунд при температурі 960С.

П Ластикова щити Mini Pragma мають високу функціональність, і будуть прекрасно виглядати в будь-якому інтер'єрі. Застосовуються для установки в житлових будинках і в приміщеннях сфери обслуговування.

З ерія Kaedra відрізняється підвищеним захистом IP65 і хорошою функціональністю, що робить ці щитки підходящими, як для житлових, так і для промислових будівель. Місткість корпусів становить від 3 до 72 модулів, в яких доступні 1 - 4 ряди. Навісні шафи Kaedra дозволяють встановлювати обладнання на струми до 125 кА. Корпус виконаний з пластика, стійкого до займання (самозатухаючим), який також має хорошу стійкість до механічних пошкоджень.

Корпус виконаний з пластика, стійкого до займання (самозатухаючим), який також має хорошу стійкість до механічних пошкоджень

Характеристики пластикових щитів Kaedra:

- ступінь захисту від рідин і пилу - IP65;

- ступінь захисту від механічних пошкоджень - IP 09;

- температура - від -25С до + 60С;

- стійкість до високої температури - 650С.

Наша сучасна життя неможливе без електроприладів. Але, щоб вони були максимально безпечним для людей і приміщень, в якому знаходяться, рекомендується застосування спеціальних захисних та пристроїв, що відключають. Кращі пристрої та системи такого роду виробляє компанія Schneider Electric, широкий асортимент виробів якої представлений в нашому інтернет-магазині.

Більш детально дізнатися про ціну і наявність модульних пластикових шаф можна в розділі модульні пластикові щити .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online