Новобудови в Сходні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Інвестиційно-будівельна компанія "Захід" здійснює будівництво і продаж квартир в новобудовах в Сходні, мікрорайоні, що входить в г.о. Химки, розташованому в 12 км від МКАД по Новосходненському шосе.

Ми створюємо будинки з власним неповторним обличчям, в яких кожен зможе знайти квартиру по душі. Ми впевнені, що гідне і красиве житло не повинно бути справою лише багатих і знаменитих, тому наші квартири в сучасних монолітно-цегляних новобудовах комфорт-класу доступні всім, кому по кишені придбання квартири в типовому будинку.

Новобудови в Сходні на мапі

Інвестиційно-будівельна компанія Захід здійснює будівництво і продаж квартир в новобудовах в Сходні, мікрорайоні, що входить в гМонолітно-цегляні будинки з авторської архітектурою

Наші новобудови будуються за індивідуальними проектами, в яких поєднуються максимальна функціональність будівлі і витонченість фасадних рішень. Монолітно-цегляна технологія будівництва забезпечує підвищену міцність і довговічність будинку.

Працюємо чесно і правильноПрацюємо чесно і правильно

Продаж квартир в будинку, що будується ведеться відповідно до вимог 214-ФЗ «Про участь у пайовому будівництві ...», що гарантує наявність всієї необхідної вихідної й дозвільної документації і захищає покупця від ризиків при придбанні квартири.

активне будівництвоактивне будівництво

ЗАТ ІБК «ЗАХІД» забезпечує безперебійне фінансування будівництва та зацікавлене в успішній реалізації проектів в заявлені терміни. Будинки будуються активно. Будівництво наближається до завершення.

Ви можете побачити все на власні очіВи можете побачити все на власні очі

Біля кожного з наших об'єктів, що будуються встановлені офіси продажів, фахівці яких розкажуть Вам все про новобудову і, при можливості дотримання вимог безпеки, покажуть Вам Вашу майбутню квартиру!

Юридичне супроводженняЮридичне супроводження

Наші фахівці візьмуть на себе все необхідне юридичний супровід придбання квартири в новобудові від реєстрації договору до оформлення свідоцтва про власність.

Іпотека і розстрочкаІпотека і розстрочка

Можливість використання іпотечних кредитів і розстрочки дозволить Вам придбати квартиру в новобудові не маючи на руках повної суми для оплати договору.

Доступні ціниДоступні ціни

Квартири в наших новобудовах в Сходні продаються по істотно більш вигідними цінами, ніж при придбанні квартири на вторинному ринку нерухомості.

Чекаємо на Ваші запитанняЧекаємо на Ваші запитання!

Фахівці відділу продажів ЗАТ ІБК «ЗАХІД» розкажуть Вам все про наших новобудовах в подібні. Просто зателефонуйте або надішліть заявку і дізнайтеся докладну інформацію про придбання квартир!


Мікрорайон Східної міського округу Химки

Мікрорайон Східної міського округу Химки

Східної - мікрорайон міста Хімки Московської області, розташований в 12 км на північний захід від Москви по Новосходненському шосе, на річці подібні.

У 1874 році тут з'явилася залізнична станція, незабаром при ній виникло селище, що дав початок майбутньому місту. Населення селища в основному складалося з кваліфікованих залізничних службовців. У 20-му столітті Східної стала популярним дачним місцем.

З 1938 року Східної отримала статус робочого селища. У 1961 році стала містом, а в 2004 році увійшла до складу міського округу Химки, як мікрорайону.

Житловий комплекс «Мічурінський квартал» розташований в 600 метрах на південь від залізничної станції Східної. У крокової доступності знаходяться дитячі садки, ліцей, Сходненская гімназія, Сходненская школа мистецтв, Російська Академія туризму, спортивні майданчики, Сбербанк, продуктові магазини і аптеки. На сусідній вулиці знаходиться поліклініка і міська лікарня. У 300 метрах від споруджуваного житлового будинку розкинувся парк ім. Величко з ігровими майданчиками, сценою для проведення свят і зеленими алеями для прогулянок.

Близькість залізничної станції дозволяє за 30 хвилин дістатися до метро і за 40 хвилин до центру Москви. Дорога по Новосходненському шосе до району становить близько 12 км. від МКАД. По дорозі знаходяться великі торгові центри МЕГА, IKEA, АШАН. Маршрутними таксі можна дістатися до станцій метро Річковий вокзал і Сходненская.

Мікрорайон Східної є найбільш екологічно чистим районом міста Химки і по праву є одним з кращих місць для проживання в Московській області. Саме тому ЗАТ ІБК "ЗАХІД" пропонує своїм клієнтам квартири в новобудовах мікрорайону Східної.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online