Квартири Нахабіно в житлових комплексах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Квартира в Нахабіно

Квартира в Нахабіно

Нерухомість ВАО

Квартири Ви можете придбати в двох житлових комплексах, а так само на вторинному ринку:

  1. Житловий Комплекс «Нахабіно Центральне» ( Новобудови Підмосков'я ) - термін здачі житла заплановано в першому кварталі 2015 року. Розташовується «Центральне Нахабіно» в селищі Нахабіно, на вулиці Інститутській. У будинку є всі необхідні для сучасної людини блага. Прибудинкова територія доглянута, найближчим часом будуть побудовані дитячі майданчики. В районі Нахабіно є зупинки громадського транспорту, дитячі сади, магазини і школи. Купити квартири від забудовника можна від 3 300 до 5 700 млн. Рублів за квартиру, стелі будинку складають - 2.8 метрів, загальна площа квартир від 40 до 98 квадратних метрів. Будинок десятиповерховий.
  2. Житловий Комплекс «Нове Нахабіно» - розташовується на Північно-заході Підмосков'я, в декількох кілометрах від селища «Чорний». До Московської кільцевої автомобільної дороги (МКАД) - 23 кілометри (Новоризьке шосе) і 17 кілометрів (Волоколамське шосе). Нове Нахабіно розташовується поруч із зеленим масивом, розмір якого становить понад 35 гектарів, що обов'язково позначиться позитивно в екологічному плані на район «Нове Нахабіно». «Перша черга» була здана в строк і налічувала - 66 багатоквартирних будинків. Кожна чергу має певний індивідуальний фасадний дизайн будівель. В районі побудовані дитячі майданчики, магазини та кілька зупинок громадського транспорту, 27 хвилин на транспорті до станції «Мітіно», до станцій Волоколамська, Планерна, Сходненская, Річковий вокзал на транспорті - від 30 до 50 хвилин їзди. Купити квартиру в житловому комплексі можна від 70 000 до 90 000 рублей за квадратний метр. Стелі в будинках класичні - 2.8 метра, розміри квартири від 40 до 150 квадратних метрів.

Зняти квартиру в Нахабіно можна від 9 000 до 70 000 рублів на місяць, в залежності від планування, розміру житла та інтер'єру квартири, в залежності від схильності до зупинок і станцій метро. Велика кількість житла в Житловому Комплексі Нахабіно робить комплекс більш затребуваним і благополучним. Можливість взяти в оренду або купити квартиру, як нове так і вторинне житло в Нахабіно - за прийнятними цінами, першочергово відповідає за привабливість серед населення Москви і Московської області.

Продажем квартир в Нахабіно займаються, як ріелтерські агентства, так і самі забудовники - Товариство з обмеженою відповідальністю «Домострой-Нерухомість», Товариство з обмеженою відповідальністю «Мосстройреконструкція», ТОВ «Карс-Інвест».

Квартири в Нахабіно

Вторинне житло ви можете придбати самостійно у власників квартири. Вторинне житло в Нахабіно продається не так часто, адже район екологічно чисті і швидко будується, вартість квартири на вторинному ринку - від одного мільйона рублів. Різні планування квартір.Тіпи будинків як цегляно-монолітні, так і панельні.

Наближеність до зеленої зони робить Нахабіно - екологічно чистим Житловим Комплексом з розвиненою інфраструктурою. Ви і ваші діти зможете насолоджуватися спокійною і стабільною життям в Житловому Комплексі Нахабіно, для дітей головне - свіже повітря і можливість спокійно дійти до дитячих освітніх установ (школи, дитсадки). Ви ж завжди зможете знайти роботу в Нахабіно. На даному етапі забудови Підмосковного району - вже з'являються великі офісні будівлі (в забудові), що гарантує в найближчому майбутньому велику значимість району «Нахабіно» для Москви. За планом уряду - до 2020 року буде побудований інститут і кілька професійних училищ (ПТУ).

Розвинена транспортна інфраструктура робить даний район Підмосков'я вельми і вельми привабливим для комфортного проживання дружною сім'єю.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online