Джерела фінансування підприємства

  1. Види фінансових джерел, і з чого вони складаються
  2. Фактори, що впливають на вибір

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сенс поняття «фінансування» простий і зрозумілий Сенс поняття «фінансування» простий і зрозумілий. Фінансувати - віддати гроші кому-небудь для певної мети. На розвиток бізнесу, на впровадження проекту, в бюджет, на ремонт ... Державі, організації, конкретної людини і т.д. Продовжувати можна безкінечно. Той, хто дає гроші (організація, приватна особа, держава), називається джерелом фінансування.

Види фінансових джерел, і з чого вони складаються

Для початку відповімо на питання, - які джерела фінансування існують? Перш за все, розрізняють внутрішні і зовнішні. Зрозуміло, що внутрішніми є власні кошти підприємства або організації. Зовнішніми називають всі інші можливості отримати гроші, а саме позикові, залучені і державні ресурси. Власні кошти включають в себе статутний капітал, прибуток і амортизаційні відрахування. Фінансування з власними силами називають також самофинансированием, воно може бути активним (це прибуток підприємства) і прихованим (заборгованість постачальникам, доходи майбутніх періодів, чистий оборотний капітал і інші). Якщо витрати підприємства не покриваються власними коштами, то залучаються зовнішні фінансові ресурси. Наприклад, кредити, продаж паїв, прибуток від торгівлі цінними паперами, венчурний капітал.

Фактори, що впливають на вибір

Що варто врахувати при виборі джерела фінансування? Потрібно проаналізувати всі доступні варіанти за такими параметрами: на який термін потрібні гроші, яка терміновість в отриманні необхідної суми, чи достатньо власних коштів або потрібно залучити зовнішні джерела, якими будуть витрати при використанні кредитів, банківських позичок, коштів від випуску таких фінансових документів, як акції або облігації. У тому числі фінансова політика підприємства повинна припускати аналіз різних джерел фінансування. Виходячи з вищесказаного, Ви самі можете зрозуміти актуальність такої проблеми як вибір ресурсів фінансують Ваше підприємство. Адже успішність компанії безпосередньо залежить від критеріїв і факторів, якими Ви керуєтесь, при виборі джерела фінансування.


Програми Як ми працюємо Програма №1
«СОЦІАЛЬНА»

  • Термін пайового внеску-11 місяців;
  • % Ставка на суму пайового внеску -8% в місяць від суми паю;
  • Загальна% ставка 80% за 11 міс;
  • Виплата% щомісяця, рівними частинами;
  • У 11-місяці виплачується сума тіла пайового внеску.

програма №2
«Високоприбуткові»

  • Термін пайового внеску-11 місяців;
  • Загальна% ставка - 100% за 11 міс;
  • Виплата на 10-тий міс. -100% виплата прибутку;
  • Виплата на 11-тий міс. -100% повернення суми пайового внеску

програма №3
«ПОКВАРТАЛЬНА»

  • Термін пайового внеску-11 місяців;
  • % Ставка на суму пайового внеску -10% на місяць від суми паю;
  • Загальна% ставка 90% за 11 міс;
  • У 11-му місяці виплачується 100% - сума вкладеного паю.

Термін пайового внеску-11 місяців;   % Ставка на суму пайового внеску -10% на місяць від суми паю;   Загальна% ставка 90% за 11 міс;   У 11-му місяці виплачується 100% - сума вкладеного паю

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online