Домашнє печиво «Цукрові колечка»: дуже смачно, швидко і дешево

  1. склад продуктів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися на Facebook

Поділитися в Pinterest

Поділитися в ОК

Поділитися в ВК

Поділитися в Google Plus

Дуже смачне домашнє печиво «Цукрові колечка», рецептом якого я з вами сьогодні поділюся, дуже легко і просто можна приготувати в домашніх умовах.

Весь процес доставить господарочкам величезне задоволення, так продукти потрібні найпростіші і по мінімуму, а результат чудовий. Печиво виходить дуже смачним, в міру солодким: у нього хрустка цукрова скоринка, а всередині воно неймовірно м'яке і ніжне. Обов'язково приготуйте таку випічку до чаю: думаю, що вам і вашим рідним воно теж дуже сподобається.

Обов'язково приготуйте таку випічку до чаю: думаю, що вам і вашим рідним воно теж дуже сподобається

склад продуктів

  • 450 грам пшеничного борошна;
  • 250 мілілітрів кефіру (краще домашнього);
  • 100 мілілітрів рафінованої соняшникової олії;
  • 100 грам цукрового піску;
  • дві чайних ложки розпушувача;
  • одне свіже куряче яйце.

Домашнє печиво «Цукрові колечка»: покроковий процес приготування

  1. Починаємо робити тісто: в миску вбиваємо одне куряче яйце, додаємо кефір кімнатної температури. Все перемішуємо вінчиком до однорідності.
  2. Вливаємо туди ж рафінована соняшникова олія, всипаємо невеликими порціями просіяне борошно. Щоразу все добре розмішуємо.
  3. Всипаємо розпушувач і, коли тісто стане густим, продовжуємо заміс руками.
  4. Готове тісто має бути м'яким і трохи прилипати до рук.
  5. Тісто накриваємо харчовою плівкою і даємо йому відпочити п'ятнадцять хвилин.
  6. Через 15 хвилин тісто ділимо на невеликі шматочки, приблизно однакового розміру. Якщо тісто сильно липне до рук, змастіть їх невеликою кількістю рослинного масла.
  7. Кожен шматочок тесту розгортаємо в джгутик і звертаємо в колечко (на бублик буде схоже).
  8. Деко застилає тефлоновим або пергаментним папером.
  9. Кожне колечко обмакиваем в цукровий пісок: з одного боку.
  10. Викладаємо печиво на застелений деко, цукрової стороною вгору.
  11. Відправляємо деко з печивом в духовку, розігріту до 200 градусів, приблизно на 25 хвилин.
  12. Подаємо остигле печиво на стіл з чашкою ароматного чаю - і насолоджуємося.

джерело

Поділитися на Facebook

Поділитися в Pinterest

Поділитися в ОК

Поділитися в ВК

Поділитися в Google Plus

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online