«Віта-Меблі»: якість, оригінальний дизайн, практичність, надійність

  1. Російська компанія «Віта-Меблі» спеціалізується на виробництві корпусних меблів з ЛДСП і МДФ із застосуванням...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

салон Kitchen

салон Kitchen   Російська компанія «Віта-Меблі» спеціалізується на виробництві корпусних меблів з ЛДСП і МДФ із застосуванням кромки ПВХ Російська компанія «Віта-Меблі» спеціалізується на виробництві корпусних меблів з ЛДСП і МДФ із застосуванням кромки ПВХ. В кожному виробі з'єднуються краса класики і функціональність нових розробок. Меблі комплектується надійною фурнітурою російського і зарубіжного виробництва. «Віта-Меблі» чекає на відвідувачів виставки «Меблі-2017» на своєму стенді №FB010 в павільйоні «Форум».

Компанія «Віта-Меблі» ( vitamebel.ru ) Виробляє широкий асортимент меблів. Це офісні меблі, TV-стійки, тумби, столи і стільці, меблі для прихожих, шафи-купе, а також модульні кухні та багато іншого.

Меблі виготовляється на сучасному італійському і німецькому обладнанні Меблі виготовляється на сучасному італійському і німецькому обладнанні. Вітчизняні та імпортні матеріали, з яких виробляється продукція, відрізняються екологічністю. Кожен виріб проходить ретельну перевірку на якість - його високий рівень підтверджується сертифікатами відповідності.

Модельний ряд постійно розширюється. Всі колекції «Віта-Меблі» - це зручна, надійна і довговічна корпусні меблі власного виробництва.

Компанія дотримується трьох основних принципів роботи:

  • висока якість всіх товарів і послуг;
  • розумна цінова політика;
  • уважне ставлення до кожного клієнта.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online