Вінніця.info | Незвичайні оголошення українців: пропонують торт з памперсів, стеження за чоловіком і продають ведмедя

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У рекламних газетах і в інтернеті, крім серйозних оголошень, часто зустрічаються прямо из ряда вон ... Чого тут тільки не шукають, пропонують і продають: павуків-птахоїдів за 150 грн, банку черв'яків за полтинник і навіть карпатського ведмедя за 42: 560 грн. Ми вирішили обдзвонити найзабавніші львівські пропозиції, прикинувшись зацікавленими особами.

ШЕРШЕ ЛЯ ФАМ. Особливо багато незвичайних оголошень про знайомства. «Молодий хлопець, інвалід, познайомиться з простою продавщицею, яка вміє заробити, зробити голубці, вареники, без дітей», - таке оголошення першим впало в очі. Дзвоню. Трубку піднімає юнак. Представляюся і пояснюю: мовляв, за всіма параметрами підходжу. «А що ж натомість?», - цікавлюся, сподіваючись почути «любов і повагу».

«У мене немає руки, але є пара кімнат в батьківському особняку, - чесно зізнається хлопець. - Робити теж нічого не можу, хіба що в магазин сходити. Тому такі вимоги. Продавщиці непогано заробляють (мають лівий дохід). А вареники і голубці дуже люблю. Дівчата у мене ніколи не було. Але, може, хто погодиться стати моєю супутницею ». Ошелешена таким визнанням, сказала, що подумаю над пропозицією.

А ось якийсь Юра не перебірливий: «Познайомлюся з жінкою. Будь-який". 30-річний львів'янин, взагалі, шукає вчительку англійської до 50 років - «в обмін на інтим». А 32-річний чоловік шукає жінку «для легких відносин без зобов'язань за допомогу за комп'ютером».

Не місцева дівчина, яка шукає пару по оголошенню, пише, що хоче прожити життя з жителем Західної України. «Ну, не обов'язково, щоб це був хтось на зразок Святослава Вакарчука. Але з шармом і присмаком кави. У мене нормальна робота, можу зняти квартиру ».

Шерлок. За 300 баксів приватний детектив «з оголошення» пообіцяв мені перевірити чесність турка, з яким я, по легенді, познайомилася в Анталії і листуюся по електронній пошті дев'ятий місяць. Для цього, мовляв, потрібно тільки показати йому наші листи. Також детектив, згідно з оголошенням, перевіряє, чи не зраджує і як поводиться у відрядженні ваша друга половина. За чоловіком «шерлоки холмси» з іншого агентства обіцяли мені простежити за 200 доларів в день.

«Пропонуємо виготовлення тортиків з памперсів на замовлення. Швидко, якісно, ​​недорого і дуже красиво! ». Що за тортики з памперсів? Дзвонимо і жартуємо: з яких підгузників «вкусняшки» - використаних або нових? Гумору не зрозуміли. Як з'ясувалося, «тортики з памперсів» - це такі міні-шафки для малюків, куди можна скласти одяг та іграшки. Їх оформляють з памперсів - у вигляді торта, а можуть і у вигляді піраміди.

«Пекельний працю, вік від 18 до 35», - зателефонувавши за вказаним телефоном, з'ясували, що таким чином фірма набирає людей торгувати будматеріалами. Зарплата - 1,5-2 тис. Грн. У фірмі зізналися, що словосполученням «пекельна праця» думали ... заманити працівників. Мовляв, зараз в торгівлю важко найняти персонал.

ВІЗЬМУ ДІМ. ВІДДАМ СОБАКУ

Мабуть, самий дивні оголошення з розряду «прийму в подарунок». Хтось просить в дар ... будівельне сміття. Коли ми зателефонували, чоловік пояснив, що хотів підсипати яму на дорозі біля будинку. Самою нахабною проханням про подарунок було бажання отримати будинок або квартиру. «У будь-якому стані. Левандівку не пропонувати! », - писав« жартівник ». Ми по приколу запропонували вбиту «кавалерку», але все-таки на Левандівці. На тому кінці дроту чоловічий голос не відмовився від щедрого подарунка, але додав: мовляв, хотілося б в іншому районі. «А то на Левандівці теща живе, дістала вже. Хочеться від неї подалі виїхати ».

Хтось сам пропонує «подарунки»: «віддати не гавкає собака. Ідеальний варіант для квартири, з сусідами не буде проблем. Розумна і активна ». А ось господар чорного мопса хоче обміняти його на ... вишиту картину. Ми запропонували фотографію кішки, на що чоловік розсердився: видно, недолюблює тварин.
сьогодні

«А що ж натомість?
Що за тортики з памперсів?
Дзвонимо і жартуємо: з яких підгузників «вкусняшки» - використаних або нових?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online