У Вінниці зловмисники вирубали дерев на мільйон гривень

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

12 липня 2014 року, 20:25 Переглядів: 12 липня 2014 року, 20:25 Переглядів:   Знищували переважно дуби і сосни Фото: МВС України

Знищували переважно дуби і сосни Фото: МВС України.

У Вінницькій області УБОЗ затримав членів ОЗГ, які вирубували дуби на більш ніж мільйон гривень, передає прес-служба МВС України в суботу.

" директор дочірнього підприємства та двоє його підлеглих реалізовували незаконно вирубані дерева, а гроші клали в свої кишені. За скоєне зловмисникам може загрожувати до 12 років позбавлення волі ", - йдеться в повідомленні.

За словами заступника начальника УБОЗ УМВС України у Вінницькій області Леоніда Прокопчука, налагодив прибутковий кримінальний промисел 31-річний директор дочірнього підприємства спільно з двома своїми підлеглими.

- З кінця минулого року чоловіки незаконно вирубували в лісах переважно дуби і сосни. Лісопродукцію вони реалізовували, а отримані кошти привласнювали, таким чином зловмисники завдали збитків на суму 1,2 мільйона гривень, - зазначив Леонід Прокопчук.

Кримінальне провадження, розпочате стосовно організованої злочинної групи за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України, направлено до суд . Суддя може позбавити зловмисників волі на строк від семи до дванадцяти років і конфіскувати їхнє майно.

Нагадаємо, що аналогічну угруповання працівники вінницького УБОЗу викривали також в минулому році. Тоді учасники групи, яку очолив лісничий, поклали до своїх кишень гроші від продажу більше 1,8 тисяч дерев, чим завдали шкоди навколишньому середовищу на суму понад 5 млн. Гривень.

Зараз їхня справа ще розглядається в Тиврівському районному суді Вінницької області.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Вінниці зловмисники вирубали дерев на мільйон гривень". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online