Будки з проїзними можуть зникнути з вінницьких вулиць

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Квитки на міський транспорт, ймовірно, будуть продаватися в кіосках "Преса" Квитки на міський транспорт, ймовірно, будуть продаватися в кіосках Преса   У Вінниці планують демонтувати кіоски, в яких продають проїзні квитки

У Вінниці планують демонтувати кіоски, в яких продають проїзні квитки. Про це повідомляє Depo.Вінніца з посиланням на 20 хвилин.

З сімнадцяти будок для продажу проїзних нормально купувати квитки можна тільки в двох. В інших для цього потрібно згинатися або ставати на коліна.

Як повідомив керівник Вінницької транспортної компанії Михайло Луценко, розглядається питання про демонтаж таких кіосків взагалі.

"Зараз ми проводимо моніторинг ситуації зі старими будками і розуміємо, що вони незручні. У Вінниці в декількох місцях проїзні квитки вже продаються в кіосках" Преса ". З нового року, можливо, точки продажу остаточно туди переїдуть, старі будки демонтуємо", - запевнив Луценко.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Вінніца

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online