Як виправити чорний екран при завантаженні Windows 10

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

15:12 Людвіг Переглядів: 1447

Продовжуємо боротися з багами нової системи. Все одно рано чи пізно нам доведеться переходити на десятку, так ми принаймні вже знатимемо все її примхи. Розробники швидше за все багато вже виправлять, але ніщо краще не допомагає вивченню комп'ютера, як постійні помилки і неполадки. Тому, якщо ви всерйоз вирішили вивчити свій комп'ютер, то повинні тільки радіти такому полігону, як Windows 10. На добре працюючій машині ви можете навчитися працювати тільки в прикладних програмах. Але якщо вас цікавить настройка і ремонт комп'ютера, тоді ця операційна система буде для вас хорошим помічником. Сьогодні ми спробуємо виправити таку проблему, як чорний екран при завантаженні Windows 10.

Не у всіх користувачів нової операційної системи виникає така проблема, але судячи по запитам в інтернеті, з нею зіткнулися багато Не у всіх користувачів нової операційної системи виникає така проблема, але судячи по запитам в інтернеті, з нею зіткнулися багато. Мені теж пощастило потрапити в цей список, тому я опишу ті кроки, які зробила сама. Отже, поїхали!

  • Якщо після кожного включення або перезавантаження комп'ютера у вас з'являється чорний екран, то необхідно спробувати відключити функцію швидкого старту. Це нова фішка, яка ще не вивчена повністю і знаходиться на стадії тестування. Змінити щось ми самі не можемо, але ось відключити її в наших силах. Що ми зараз і зробимо.

Для цього йдемо в меню «Пуск», «Параметри» і вибираємо першу ж іконку «Система».

У лівому меню переходимо на вкладку «Харчування і сплячий режим» У лівому меню переходимо на вкладку «Харчування і сплячий режим». Тут же в правому віконці в самому низу натискаємо лівою кнопкою миші по посиланню «Додаткові параметри харчування».

Тут же в правому віконці в самому низу натискаємо лівою кнопкою миші по посиланню «Додаткові параметри харчування»

У вікні «Електроживлення» в меню зліва переходимо по посиланню «Дії кнопок харчування».

Клацніть по посиланню з синьо-жовтим щитом «Зміна параметрів, які зараз недоступні», тоді нижче у вас стануть активними всі налаштування Клацніть по посиланню з синьо-жовтим щитом «Зміна параметрів, які зараз недоступні», тоді нижче у вас стануть активними всі налаштування.

Нам потрібна тільки одна з них Нам потрібна тільки одна з них. Зніміть галочку навпроти запису «Включити швидкий запуск (рекомендується)».

Не забувайте зберігати всі свої зміни кнопкою «Зберегти зміни» Не забувайте зберігати всі свої зміни кнопкою «Зберегти зміни».

Тепер перезавантажуємо комп'ютер і дивимося, що у нас вийшло.

  • Якщо чорний екран все одно не зникає, то необхідно знайти в інтернеті новітній відеодрайвер і встановити його. Не забувайте перед цим створити точку відновлення . Невідомо, як на нову систему поведе себе новий драйвер. Таким чином, ви завжди зможете швидко і без втрат відновити свою систему.
  • Якщо чорний екран став з'являтися після зміни облікового запису, то спробуйте створити нову, і увійти в систему під нею. Якщо після цього чорний екран під час завантаження системи зникне, то видаліть стару обліковий запис і працюйте під новою.
  • Якщо чорний екран став з'являтися після установки нових драйверів або якихось програм, то доведеться їх видалити, але краще відкотити систему до їх установки.

Запам'ятайте одну істину! Залізо (нутрощі комп'ютера) у всіх різний, і воно по різному реагує на ті чи інші настройки та програми. Тому панацеї щодо вирішення тієї чи іншої проблеми бути не може.

Найкращий спосіб вирішувати такі проблеми, це побільше спілкуватися на комп'ютерних сайтах і описувати в коментарях свої кроки і секрети щодо їх вирішення. Не треба соромитися задавати дурні питання і здатися новачком. Всі ми колись були такими. Вчитися ніколи не пізно і не соромно!

Пишіть в коментарях, яким чином ви позбулися чорного екрану при завантаженні Windows 10.

Удачі вам, Людмила

Сподобалася стаття - натисніть на кнопки:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online