На базі Донецької державної лабораторії ветеринарної медицини відбудеться семінар-тренінг

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

28.06.2017 року на базі Донецької державної лабораторії ветеринарної медицини відбудеться семінар-тренінг на тему «Правила відбору проб патологічного матеріалу для проведення лабораторних досліджень, оформлення супровідних документів. Терміни та правила доставки матеріалу в лабораторію ».

Мета даного заходу полягає в підвищенні знань ветеринарних фахівців, відповідальних за відбір і транспортування патологічного матеріалу, правилам відбору з практичним застосуванням засобів біологічного захисту в передбачуваних осередках особливо небезпечної інфекції. Питання профілактики особливо небезпечних гострозаразних, антропозоонозних захворювань, таких як сказ, сибірка, африканська чума свиней та ін. Також будуть розглянуті на даному семінарі.

Адреса проведення: м.Донецьк, ул.Стадионная, 28, Донецька державна лабораторія ветеринарної медицини, корпус №3 (актовий зал). Початок о 10.00

напрямок:

напрямок:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online