Трамп відмовився знову стати "людиною року" за версією Time

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Президенту не сподобалося, що його особа "можливо" виявиться на обкладинці грудневого номера Президенту не сподобалося, що його особа можливо виявиться на обкладинці грудневого номера   Дональд Трамп з номером журналу Time в грудні 2016 року   Фото: Reuters   Москва

Дональд Трамп з номером журналу Time в грудні 2016 року

Фото: Reuters

Москва. 25 листопада. INTERFAX.RU - Президент США Дональд Трамп в п'ятницю повідомив у своєму твіттері, що відмовився від титулу "Людина року" за версією журналу Time.

"З Time подзвонили повідомити, що мене МОЖЛИВО назвуть" людиною року ", як і в минулому році, але мені доведеться дати інтерв'ю і погодитися на фотосесію. Я відповів, що це, можливо, мені не підходить, і відмовився. У будь-якому випадку спасибі! ", - написав він у твіттері.

Через деякий час після публікації Трампа редакція журналу відповіла йому, назвавши висловлювання президента некоректним: "Президент некоректно висловився про те, як ми вибираємо людини року. Time не коментує свій вибір до публікації номера, який вийде 6 грудня".

Трамп став "Людиною року" за версією Time в грудні 2016 року. Тоді обраний президент був задоволений і заявив, що бути на обкладинці журналу для нього - "величезна честь".

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online